slm arkadaslar ben 307 me orjinel teybi değiştirmeden anfi we sobwoofer baglamak istiyordum gittigim teyipcide gayet guzel ses alacagımı soledi we alpine 1000 waatt anfi we 2.el alpine 600 wat lık woofer kablolar wooferın kutusu zart zurt aparat 550 ytl istiyor peşin sizce nasıldır yada ankarada onerebileceginiz baska yer warmıdır......!!!!!şimdiden teskkrler ilgilenen arkadasalra
ulusta itfayeciler çarşısının orada elektronik eşyaları satanlarda var.. alpine 2000 wattlık anfiye 200 ytl diyor.. ikinci el wooferlarda 120 den başlıyor. tüp bass tarzı woofer ortalama 800 watt 120 ytl-180 ytl arasında değişiyor.. bir bak derim...
quote:
Orjinalden alıntı: sedat55
slm arkadaslar ben 307 me orjinel teybi değiştirmeden anfi we sobwoofer baglamak istiyordum gittigim teyipcide gayet guzel ses alacagımı soledi we alpine 1000 waatt anfi we 2.el alpine 600 wat lık woofer kablolar wooferın kutusu zart zurt aparat 550 ytl istiyor peşin sizce nasıldır yada ankarada onerebileceginiz baska yer warmıdır......!!!!!şimdiden teskkrler ilgilenen arkadasalra
bence çok uygun deil. parçalari kendin al. git parçalari ver eline monte et de. en azla 20-30 ytl istiye bilir montaj için.
arkadasalr saolsun yardımlarınız için bende oyle dusunuyorum buda gıya dost fiyatıymış we kimseye werilmezmş :) peki birde konya sokak warmıs orda bulabilirmym acaba daha ucuz itfaiye meydanına gore cunku woofer ı 2. el alcam we calıntı olmasını istemiyorum...nede olsa aglayanın malından gulene fayda gelmezmş..
fiyatları tahminen aynıdır.. çalıntı mı değil mi bilemem...
Ben denemini tavsiye ederim eminimki memnun kalacaksın benim palıo nun orjinal teyibinden anfi çıkışı alıp kıcker marka 1000 watt gucunde ıkı bas bağladık ve ses mukemmel bazen insanlar teyip ne diye merak edip geldiğinde orjinal teyibi görünce şaşırıp kalıyolar ama ses muhteşem hem senin kolonların fiyatı falan bana gayet cazip geldi şunuda denemelisin bitanede hava filtresi taktırıp motorun sesini dinlemelisin
bence çok uygun deil. parçalari kendin al. git parçalari ver eline monte et de. en azla 20-30 ytl istiye bilir montaj için.
kardeş naaptın sen,20-30 ytl ye bırak amfi-woofer'ı,anca teyp takarlar. amfi için tesisat çekmez,zart zurt 100liradan aşağı değil,tabi düzgün biyerde yaptırırsan. 30-40a da yapan olu ama nası yapar allah bilir.
arkadaslar şimdi benimde kafam takıldı ne diyorsunuz sizce fiyat makul mu bende gidip adamla konustum bu nasıl tanıdık fiyatı diye gaza gelip :) sizce fiyat normal mi??
ben..jbl gto 75.4 amfi + sierra 25 cm lik portlu kutulu bass ı 2. el 250 ytl ye aldım..çok da sağlam çıktı..çokda memnunum..çokda...
kardş sen ankaradanmı aldın??warmı 2. el de tavsiye edebileceğin bir yer...
yok kardeş..ist te bi kişi den aldım zaten..yani bi dükkandan fln diil..ama ben bass ı satmayı düşünüorum..38cm lik alcam..
quote:
Orjinalden alıntı: sedat55
kardeş sana tavsiyem wooferleri carefourdan al carefourda 500 whatlık 30 cm lik wofeer 55 ytl ben ikitane aldım hemde kendim taktım böle onlar kutu gibi. resmide var ama forumun resim ekle bölümü çalısmıo baska türlüde nası yapılıo bilmiom.
55 ytl lik bass dan ne hayır gelirki..2 dinlersin pörtler..ve o dediğin woofer şey şahinlere takılan diilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: uzerme jr.
55 ytl lik bass dan ne hayır gelirki..2 dinlersin pörtler..ve o dediğin woofer şey şahinlere takılan diilmi?
yoo gayet güzel ben epeydir dinliyorum ithal olduğu için ucuzmuş ama şahin ne alaka anlamadım. ilgilenen varsa fatih_avci@msn.com a gelsin fotosunu yolıyım. yanlış anlamayın ben satmıyorum sadece yardımcı olmak istiyorum.
1000w alpine anfi + woofer 500lira mümkün olcaanı sanmam. sakat iş tikkat et! konya sokak ve iftaiyede %90 ya çalıntıdır veya dandik markadır...
ayrıca RMS değerlerine bakacaksın, 1000w dediği anfi 4x100w rms ise çok iyi diyebilirim:) 600w dediği woofer da taş çatlasa 300wattır... kaliteli marka öneririm, woofer ilerde cortlar... amfi uzun süre dayanır markasız da olsa, ama allah korusun ya patlarsa!onun sigortasına da güvenmem, tabii varsa...
bunun dışında marka sakın ALPIN olmasın, ALPINE'nin süper kopyası
gerçek 1000w alpine anfi 1000liranın altında değildir tahminen bu arada...
ya hepsini ucuz al, az para verdim dersin; veya parana kıy güzel bi sistem yarat! ama şekilli bi ses sitemi yapmış araca binersen harcadığın paraya üzülürsün ucuzuna kaçarsan...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme