Şimdi Ara

müzikteki sadece enstrumantal kısmı almak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok önemli !!!müzikte herhangi bir mp3 sarkısında sadece enstrumantal kısmı almam gerekiyor..bu konuyla ilgili bilginiz varsa lütfen yardım!!

• Merhaba bir mP3 ün içinden sadece enstrumanları ayıramazsın demek istediğin sanatçı söylerken arkadaki müzik değilmi belki bazı programlarla(karaoke programları ve studio programları) sanatçının sesini azaltıp müziği yükselte bilirsin ama kaliteden çok ödün verir sanatçı sesi en derinden yine dyulur ve sound iyi olmaz.Kesinlikle istediğin durum dediğim yol dışında imkansız ancak studyoda kayıtta alınabilir.Bunuda tahmin edersin...
  • mid'e çevirebilirsen sequencer prg. ile alabileceğini düşünüyorum ama hiç denemedim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borayz</i>
    <br />mid'e çevirebilirsen sequencer prg. ile alabileceğini düşünüyorum ama hiç denemedim.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Bir ses dosyasını mid'e çevirecek teknoloji (çok ilkel örnekleri saymazsak) henüz geliştirilmedi
    Belki yirmi yıl sonra...
  • Bence nette karaoke diye bir arat istiyosan. Çünkü bu olayı müzik setleri kasetlere bile yapabiliyo.
  • Dart Karaoke Studio gibi programlar var bu iş için ama tabiki şarkıcının sesini kısarak müziğin sesini çoğaltma yöntemine dayanıyor bu tür programlar...
  • Zamanında bu tür bir program kullanmıştım ama adını hatırlamıyorum. Genellikle vokal için kullanılan kanaldaki sesi azaltıyordu ama arkadaşların dediği gibi ses kalitesi acayipleşiyordu.
  • mp3 içinde kanal filan yok (sağ ve sol kanal hariç ). Wave'in sıkıştırılmış hali işte. Blade'in dediği gibi bir tür ekolayzır ile insan sesini filtrelemek dışında bir çözüm yok. Tabi bu durumda müziğin kalitesi çok düşecek, ayrıca vokali tam olarak ayırmak mümkün değil sesi mahvetmeden.
  • böyle bi olayı yapman mümkün değil. ne bu kanal falan? diş mi tedavi ediyonuz kanal tedavisiyle [drctr][saek]

[rockbnd] [gitar] [spr][spr][spr]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.