Şimdi Ara

Muzio Fs300 Firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım için aldım bu aleti fakat beni zıvanadan çıkardı 2-3 saat içinde , kilitleniyor yazılımı biraz sorunlu sanırım sitesinde 1.21 firmware var fakat hiçbiryerde nasıl yapıldığı hakkında bilgi bulamadım bilen yol gösterebilecek biri varmı acaba . Ayrıca 2 gb sandisk sd kart var içinde o takılıyken aletin açılmasıda baya uzun sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 3 Nisan 2008; 3:19:47 >

• http://ra-pidshare.com/files/105980639/muzio_frimware.rar aradaki (-) işaretini kaldır.

arkadaşım içinde neler yapman gerektiği anlatılıyor .denenmiştir. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfarika -- 9 Nisan 2008; 2:30:49 >
  • arkadaslar lutfen cok acil linki yenileyebilecek birisi varmı yoksa kırıcam su makinayı deli etti iyice!!!
  • arkadaslar yokmu yardımcı olacak biri lutfen el atsın su ise cok aradım bulamıyorum bi turlu tek umudum burası!!!!
  • arkadaşa pm at yeniden eklesin dostum bu çok basit
  • iki arkadasada ozel mesaj attım 10 gun oldu assagı yukarı o yuzden kıvranıyorum kardes!!!:D
  • xfarika

bu arkadaşın ilk mesajıymış demek oluyor ki bu arkadaş aklına eserse bu foruma girer tek umudun bu arkadaşın foruma girmesini beklemek sana kolay gelsin yada aramaya dewap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deliboran007 bugün nerden aklıma geldiyse bakayım dedim. firmware hala bulamadıysan diye yeni linki mesaj olarak gönderdim.eğer gelmezse mesaj at tekrar yollayayım. bi teşekkürü çok gördüler diye silmiştim linki.
  • abi ihtiyacı olupta ve indiripte sana tesekkur etmemek mumkunmu vardır bi yanlıslık cok tesekkur ederim isim halloldu ama bi sorun var hafıza kartındaki sarkıları muzionun dosya gezgininde goremiyorum ama play all dedigimde butun sarkıları calıyor nedene ne olabilir bilgin varmı acaba!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliboran007

abi ihtiyacı olupta ve indiripte sana tesekkur etmemek mumkunmu vardır bi yanlıslık cok tesekkur ederim isim halloldu ama bi sorun var hafıza kartındaki sarkıları muzionun dosya gezgininde goremiyorum ama play all dedigimde butun sarkıları calıyor nedene ne olabilir bilgin varmı acaba!!!

malesef bunun hakkında bir bilgim yok.
  • Arkadaşlar Muzio Fs 300 de FM Transmitter nasıl çalıştırılır. Bilgisi olan varmı. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.