Muzio fs300 aldım alet müthiş, gerek ses kalitesi,gerek özellikleri ve fiyatıda(260ytl) fena değil. Ama tek sorunum video oynatamıyorum içinden Tcoder diye dönüştürücü program çıkıyor ama onuda kullandım tüm formatlarıda denedim açmıyor. Bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum
Saygılarımla
Firmayla görüştüm sadece ham dosyaları yane önceden işlem görmemişleri çevirip izleyebiliyormuşuz. Yakında bir firmware yada encode programı koyucaklarmış siteye.
bu da iyi ham dosya mı kaldı yaw... haber ajansı mı millet
Ben de bu üründen bir kaç hafta önce aldım. Ama arasıra durup duruken kilitleniyor, pil durumu dolu göründüğü halde ancak reset kullanarak bir kaç denemede normal hale dönüyor. Benzer bir sorunla hiç karşılatın mı?
Evet aynı sorunla karşılaştım götürüp adamlarla konuşmayı düşünüyorum ben. Bende benim cihazda sorun var sanıyodum demek ki genel problemleri. Tahminimce yakında bir güncelleştirmeyle hallederler inşallah. Birde ben aleti şarja takıyorum kitapda ışığı sönünce şarj oldu diyor ama bende ışık sönmüyor sürekli açık kalıyor anca reset atınca düzeliyor sende de oluyormu.
Aldığıma pişman oldum daha hala video oynatmayı başaramadım kitlenip duruyor şarj oludumu olmadıımı belli değil sözde ışıkların sönmesi gerekiyomuş sabaha kadar şarj yaptım sönmedi hiç güzel değil menü kullanımı zor bin pişman oldum valla kesinlikle almayın
merhaba arkadaşlar, bende de bir tane bas belasi fs300 var. lakin benim sorunum kilitlenme degil. aras sira kitlensede porblem olacak seviyede degil yani. bununla beraber gelen 1 gb kartla birlikte internet kafeden dosya almak icin kullanmistim bir kac sefer. sonra noolduysa oldu yan tarafindaki uc tane tus devre disi kaldi. asil tuha tarafi joystik bi sekilde bu tuslarin isini yaptigi oluyor. nasi desem mesela yanda record tusu vardi. akilli makine sarki degistirmek icin joysiki saga iteledigimde recorda basliyor sinirlendim icini actim garanti falan da umrumda degil. bir ihtimal yazilimla alakali ise yada basina gelen varsa yardimci olabilirmi. hay muzio alan aklima ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme