Şimdi Ara

Müzisyenlerin sahnede taktığı kulaklık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dikkat ettiyseniz müzisyenler (solist dışında) hep kulaklık takıyorlar.
    Bu kulaklık ne için takılıyor, orda duydukları ne hep merak ediyorum. Bilen var mı ?

• UP bilen yok mu
  • up
  • Kulaklıklar genellikle yalıtımlı oluyor ve sahnede diğer çalınan enstrümanlarında sesini duyarak şarkıyı daha iyi bir şekilde çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

Kulaklıklar genellikle yalıtımlı oluyor ve sahnede diğer çalınan enstrümanlarında sesini duyarak şarkıyı daha iyi bir şekilde çalıyor.

Diğer enstürman derken, tüm hepsini duyacaksa neden kulaklık takıyor ?
    Acaba sadece bateriyi duyarak hızı mı ayarlıyor
  • Konser alanının akustiği nedeniyle ses yankı yapabilir. Şarkıcı ritmi kaçırmasın diye bu kulaklıktan duyduğu müzik eşliğinde şarkısını söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcan -- 4 Temmuz 2010; 16:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

Konser alanının akustiği nedeniyle ses yankı yapabilir. Şarkıcı ritmi kaçırmasın diye bu kulaklıktan duyduğu müzik eşliğinde şarkısını söyler.

Solistle alakası yok demiştim, solist takmıyor ki zaten.
    Bateri, elektro gitar falan takıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hammer jack ünlü bir markamı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

Kulaklıklar genellikle yalıtımlı oluyor ve sahnede diğer çalınan enstrümanlarında sesini duyarak şarkıyı daha iyi bir şekilde çalıyor.

Diğer enstürman derken, tüm hepsini duyacaksa neden kulaklık takıyor ?
    Acaba sadece bateriyi duyarak hızı mı ayarlıyor

Tüm hepsini o ses cümbüşü içinde rahat bir şekilde duyması mümkün değildir. :)
  • Müzisyenler de bütün sesleri tek bir yerden duymak için takıyorlar. onlarda kaçırabilir ritmi.
  • kendini duymak için takıyor, kendi enstrumanını duyamazsa ritim kaçırabilir yanlış çalabilir. tabi diğer enstrumanları da duyuyor ama kendi çaldıkları enstruman daha ağırlıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.