Şimdi Ara

mw 2 deki en güzel bölüm sizce hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bana biri lütfen submarine bölümünün nasıl geçileceğini yazabilirmi?bir binayı koru diyor koruyorum sonra denizaltına bineyim diyorum olmuyor ölüyorum.ne yapmam gerekiyor... acillll lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmanblk

arkadaşlar bana biri lütfen submarine bölümünün nasıl geçileceğini yazabilirmi?bir binayı koru diyor koruyorum sonra denizaltına bineyim diyorum olmuyor ölüyorum.ne yapmam gerekiyor... acillll lütfen

neredesin tam olarak anlamadım... petrol platformunda olman gerek. eğer oyunun başındaysan denizdeyken adamın arkasından yaklaşıp elemanı denize çekeceksin...

eğer rehineleri kurtardıktan sonra takıldıysan orada ölü askerlerin üzerine c4 yerleştirip soteye çekileceksin...

tam olarak neresindesin anlayamadım ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmanblk

arkadaşlar bana biri lütfen submarine bölümünün nasıl geçileceğini yazabilirmi?bir binayı koru diyor koruyorum sonra denizaltına bineyim diyorum olmuyor ölüyorum.ne yapmam gerekiyor... acillll lütfen

Denizaltına binmeyeceksin bir binanın tepesine çıkıp geleni geçeni indireceksin zaten o binayı gösterir sana.
  • final sahnesi böğrümüzden bıçağı çıkardığımız bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

final sahnesi böğrümüzden bıçağı çıkardığımız bölüm

Kill Sheperd
  • bi arada veteran modunda kapatmak lazım
  • Terminal bölümü harikaydı

özel tim gelio koruma kalkanlarını alıosun korunuyosun ateş işlemio o koruma kalkanına bide o kalkanla adamlara bi koyuyosun hemen ölüolar oracıkta harikaa
  • kill shephard bana göre
  • "loose ends" hiç yazılmamış ... o ambush olayı dumanlar içinde daha harika yansıtılamazdı
    embuşşşş !... leftt sayydd, leftt sayyyd ! :)

bu arada aynı başlıktan bitanedaha vardı galiba
  • Beyaz Sarayı Kurtardığımız Bölüm Müzikle Beraber Ayrı Bir Güzeldi Sonunda Yeşil Işıklar Yakıyoruz

O BÖLÜMDEKİ MÜZİK

http://www.youtube.com/watch?v=jRb_8KoYv7U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünlem!! -- 21 Mart 2012; 18:37:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.