Şimdi Ara

MW 2 Mp - Stinger mi Javelin mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikirleri alıyım,ben kararsız kaldım,sizin fikrinizi sorıyım dedim

Stinger mi Javelin mi ?

• stinger
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

stinger

Arkadaşlar nedeniyle birlikte söylerseniz daha güzel olur (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoD4-MP

quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

stinger

Arkadaşlar nedeniyle birlikte söylerseniz daha güzel olur (:

eyer ben roketi sadece air araclarını indirek icin kulanıcam diyorsan 2 roketi olan stingeri tercih etmelisin ama ben fanteziye kacıcam hem air har de kill yapıcam diyorsan javelini tercih etmelisin secim sana kalmış
  • stinger hava araçları için.Hızlı ve hantal değil javelin hem piyade hem hava araçları için ama çok yavaş hava araçlarına karşı.Bu yüzden stinger
  • Ben örneğin AC130'e stinger atarım;tabi denk gelmez,ölürüm...Başka bir class seçip javelin alırım;yine denk gelmez,yine ölürüm...Ama b akıyorum adamlar benim AC130'ümü takır takır patlatıyolar...Acaba AC130 yoketmek için ne lazımdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pagan_13

Ben örneğin AC130'e stinger atarım;tabi denk gelmez,ölürüm...Başka bir class seçip javelin alırım;yine denk gelmez,yine ölürüm...Ama b akıyorum adamlar benim AC130'ümü takır takır patlatıyolar...Acaba AC130 yoketmek için ne lazımdır?

3 Stinger roket de iniyodu bende hiç indiremiyodum 2 tane atıp bune ya dandik silah AC130 a yetişmiyo diyip kapalı alanda bekliyodum hiç durmadan stingerle gir düşüyo

Javalin'i Dominationda kullan derim mesela Underpass B yerini biliyosundur adamlar direk oraya koşuyo sen A tarafında doğcaksın oraya hemen javalin at Triple veya Multi-Kill!

• quote:

Orijinalden alıntı: WestSideKinG

quote:

Ben örneğin AC130'e stinger atarım;tabi denk gelmez,ölürüm...Başka bir class seçip javelin alırım;yine denk gelmez,yine ölürüm...Ama b akıyorum adamlar benim AC130'ümü takır takır patlatıyolar...Acaba AC130 yoketmek için ne lazımdır?

3 Stinger roket de iniyodu bende hiç indiremiyodum 2 tane atıp bune ya dandik silah AC130 a yetişmiyo diyip kapalı alanda bekliyodum hiç durmadan stingerle gir düşüyo

Javalin'i Dominationda kullan derim mesela Underpass B yerini biliyosundur adamlar direk oraya koşuyo sen A tarafında doğcaksın oraya hemen javalin at Triple veya Multi-Kill!

Danger Close Javelin'i etkiler mi?

• Stinger hızlı ve daha taşınabilir.

Ben genelde hava araçlarını düşürmek için class hazırlamıyorum.

Default classlarda Overwatch diye bir class var içinde stinger ve light machine gun(tam hatırlamıyorum) var. Stingerları sallıyorum hala düşmezse makineli ile tarıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

Stinger hızlı ve daha taşınabilir.

Default classlarda Overwatch diye bir class var içinde stinger ve light machine gun(tam hatırlamıyorum) var. Stingerları sallıyorum hala düşmezse makineli ile tarıyorum

Stinger değil ki o classtaki
  • quote:

Predator Misille

• Javelin'in avantajı ıskalarsa yere indiği için adam alabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

Stinger hızlı ve daha taşınabilir.

Stinger değil ki o classtaki

hehe pardon hocam karıştırmışım isimleri stinger target lock gerektiren launcher 'dı ATH-4 de fena değildir milletin üzerine de sallayabilirsiniz

• javelin çok daha eylençeli
  • Stinger la AC130 indirenler var...
  • Semtexle ac 130 indirdim şahitlerim var. (beyblade sabri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 25 Ağustos 2010; 10:40:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

Semtexle ac 130 indirdim şahitlerim var. (ben sabri)

• RPG ile Chopper falan indirenleri de gördüm, mantıklı aslında kitlenmediği için smoke yemiyor ama tutturması zor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

RPG ile Chopper falan indirenleri de gördüm, mantıklı aslında kitlenmediği için smoke yemiyor ama tutturması zor tabi.

Eminim ki Cold Blooded kullanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

Semtexle ac 130 indirdim şahitlerim var. (beyblade sabri)

/>

Herif rezil etti bizi

http://www.youtube.com/watch?v=EEDGyWKUnSY&p=09EBAF410DF6BFE6&playnext=1&index=7

Bu arada Javelin ve Stinger farklı amaçlara hizmet ediyorlar.Stinger hava araçlarını indirmek için idealdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runaway  -- 26 Ağustos 2010; 10:56:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.