Şimdi Ara

Mw 2 Satan Arkadaşlar Bakabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende mappackler vardı cod waw da mw 2 ile takasladım sonra bayağı oynamak istiyorum , acaba takaslasam (öğrenciyim) mw 2 yi arar mıyım ?

• aramazsın.. MW2 güzel ama o MP özelliğindeki hack,hile ve server host sorunları insanı deli ediyor ben o yüzden sattım MAG aldım pişman değilim MAG daha eğlenceli ve güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

aramazsın.. MW2 güzel ama o MP özelliğindeki hack,hile ve server host sorunları insanı deli ediyor ben o yüzden sattım MAG aldım pişman değilim MAG daha eğlenceli ve güzel

Haklısın diğer yorumlara da bakıcam çünkü Mw 2 hayatımdan saatlerce kaybettirdi . (oynama değil bekleme anlamında) 4 gün oynamışım süre olarak ama 2 gün boyunca filan beklemişim sanırım
  • Bende alıp satanlardanım aslında geri almayı düşünüyordum ama sürekli devam eden hileler oyunda düşme lag vs şeylerden ötürü oyundan soğudum.

Cod waw mükemmeldi zaten 10.prestige e dahi geçmiştim ps3 te en çok oynadığım oyundu onu tekrar al derim.
  • Ben bugun sabahtan bu saate kadar oynadim 0 sorun yasadi.
  • Arkadaşlar eğer aramam diyorsanız biraz sonra çıkıp takaslıyacağım
  • bende mw2 üstüne mag dan geçip waw ve map packleri aldım, pişman değilim
  • Hiç arıyormusunuz mesela mw 2 oynasam diye pşman olan yoksa alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbjk03

Hiç arıyormusunuz mesela mw 2 oynasam diye pşman olan yoksa alacağım

Serverdan düşme,bekletme ve lag sorunlarına rağmen bu oyun kendini oynatıyor.Şahsi görüşüm bu yönde.Başka oyun olsa yüzüne dahi bakmazdım.
  • valla host çıkması, server kapanması oluyor ona bişey diyemem de... 3 aydır nerdeyse her akşam online oynuyorum ve oyun bulamama sorunu nerdeyse hiç yaşamadım. 100 pingden itibaren oyun buluyor... bence oyun bulamama, serverlara girememe sorunu yaşanlar bağlantısında veya modeminde arasın problemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

valla host çıkması, server kapanması oluyor ona bişey diyemem de... 3 aydır nerdeyse her akşam online oynuyorum ve oyun bulamama sorunu nerdeyse hiç yaşamadım. 100 pingden itibaren oyun buluyor... bence oyun bulamama, serverlara girememe sorunu yaşanlar bağlantısında veya modeminde arasın problemi...

Aynı modem aynı modem ayarları aynı bağlantı aynı bağlantı hızı o nedenle MAG oynarken lag kopma bağlantı sorunu olmuyor.. hatta yanında 200kb/s hız ile download yapıyorum.. 2mb hızda 200kb/s hızda download ve ps3 açık MAG oynuyorum hiçbirşey olmuyor MW2 oynarken pc'yi kapatıyordum içerdeki diğer pc'yi kullanan babamla kardeşimede download yapmayın webcam açmayın diye çemkiriyordum..
    MW2 başlı başına sorun güzel oyun ama sorunlu.. pişman olmazsın emin ol.. sat gitsin..

• kesinlikle satmam da bfbc2 ile dönüşümlü oynayabilirim.. mag çöpü benden uzak olsun da...
  • wm2 güzel oyun
  • bunu başka başlıktada söyledim burdada söyliyim; bende gidip verdim oyunu bıktım bağlantısından ve hilelerinden..
    bi 5-6 gün kafamı dinledim sonra yine özledim.. bu oyun kendini oynattırıyor ben buna karar verdim
  • Su ana kadar MW2 den baska oynadigim sadece 4 oyun var(aldigimdan beri);Uncharted 2(arklar&platinum icin,),GoW:Collection(GoW baska soze gerek var mi),HAWX,uzun zamandan beri oynamak istiyordum,arada 2 gorev yapip geri MW2yi aciyorum,BFBC2 Demo,oyun beni kendine cok bagladi ben hayatimda bi demoyu bu kadar fazla oynamadim,Full versiyonunu ciktigi gunlerde almaya calisacagim,beni MW2den koparacak oyunDaha dogrusu biraz ondan biraz bundan diye oynayacagim ikisini).Bence satma/takaslama ararsin.Ben hala CoD2`den bile kopamadim,hala arada Xfire`dan oynuyorum.Keza CoD 4.Ama BC2yi denemek istiyorum dersen 2 haftaya cikiyor
  • Yarın eminönüne gidiyorum , alıcam bide yanında nfs shit fifa 10 gta iv oyunlardindan birin alıcam .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.