Şimdi Ara

MW2 4. Montajım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir video yaptım arkadaşlar, umarım beğenirseniz. İyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufakdeve -- 12 Mayıs 2011; 11:42:02 >

• machinima da top kills diye zımbırtı varya, kıyaslarsan senin videodaki her kill top kill
  • Baya iyi qs yapıyosun benim o konuda becerim 0 ya :D
  • Good job
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

machinima da top kills diye zımbırtı varya, kıyaslarsan senin videodaki her kill top kill

Teşekkür ederim sağolası :D
  • Güzel dostum bende xbox'ta yapıyorum ama bu kadar iyi değilim daha 360 deniyorum çoğunlukla
  • Hocam ara sıra benim de güzel kill'lerim oluyor da video işini nasıl yapıyorsun, bütün oyunu kayda mı alıyorsun ? Ve montaj işi ? Bu arada video mükemmel olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 3 silah sorunum
    11 yıl önce açıldı
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

Hocam ara sıra benim de güzel kill'lerim oluyor da video işini nasıl yapıyorsun, bütün oyunu kayda mı alıyorsun ? Ve montaj işi ? Bu arada video mükemmel olmuş

evet bütün oyunları kayda alıyorum. daha sonra sony vegas ta montajını yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufakdeve

quote:

Hocam ara sıra benim de güzel kill'lerim oluyor da video işini nasıl yapıyorsun, bütün oyunu kayda mı alıyorsun ? Ve montaj işi ? Bu arada video mükemmel olmuş

evet bütün oyunları kayda alıyorum. daha sonra sony vegas ta montajını yapıyorum.

hocam hangi programla kayda alıyorsun xfire'den mı ? Çok yer kaplamıyor mu ? Bir de oyunun orjinal mi ?

Teşekkürler.

• Ben böyle oynasam oyundan zevk almam :)
  • Elinden kaçan yok sanırım dostum.
    Tebrikler,güzel olmuş.
  • Kardeş video çok iyi. Bana video editleme konusunda sony vegasta birazcık yardımcı olabilirmisin ?
  • Gayet güzel,başarılar
  • Telefondan gırıyorumda lınk verebılecek olan varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufakdeve

quote:

hocam hangi programla kayda alıyorsun xfire'den mı ? Çok yer kaplamıyor mu ? Bir de oyunun orjinal mi ?

Teşekkürler.

fraps ile kaydediyorum, her oyun ortalama 5gb lık bir yer kaplıyor. yani video yu yapmak için nerden baksan 30gb lık alana ihtiyacın var. Oyun orj.

• Hayran kaldım
  • Müzik ve video uyumu süper olmuş. Çok güzel oynuyorsun. Birde benim önceden MW2 vardı banlandı. Şuan almaya değer mi? alterIW'den oyna dersen orda hep 3-4 yaşındaki veletler dolmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Stalker

Müzik ve video uyumu süper olmuş. Çok güzel oynuyorsun. Birde benim önceden MW2 vardı banlandı. Şuan almaya değer mi? alterIW'den oyna dersen orda hep 3-4 yaşındaki veletler dolmuş.

Alter iw den oynamak için bende çektim oyunu 1 hafta önce falan, ancak dediğin gibi hem yaş ortalaması çok altta hem rpg ve g18 olmadan oynayan çok az + çok kötü oyuncular bir çoğu, %40 ı da hile kullanıyor.
  • Hocam dikkat et hacker zannedicekler nasıl vuruyosun öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

Kardeş video çok iyi. Bana video editleme konusunda sony vegasta birazcık yardımcı olabilirmisin ?

bende pek iyi bilmiyorum ama elimden geldiğince olurum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.