Bildirim
MW2 4. Montajım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
machinima da top kills diye zımbırtı varya, kıyaslarsan senin videodaki her kill top kill -
Baya iyi qs yapıyosun benim o konuda becerim 0 ya :D -
Good job -
quote:
Orijinalden alıntı: Reckoning
machinima da top kills diye zımbırtı varya, kıyaslarsan senin videodaki her kill top kill
Teşekkür ederim sağolası :D -
Güzel dostum bende xbox'ta yapıyorum ama bu kadar iyi değilim daha 360 deniyorum çoğunlukla -
Hocam ara sıra benim de güzel kill'lerim oluyor da video işini nasıl yapıyorsun, bütün oyunu kayda mı alıyorsun ? Ve montaj işi ? Bu arada video mükemmel olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: aLperenDepp
Hocam ara sıra benim de güzel kill'lerim oluyor da video işini nasıl yapıyorsun, bütün oyunu kayda mı alıyorsun ? Ve montaj işi ? Bu arada video mükemmel olmuş
evet bütün oyunları kayda alıyorum. daha sonra sony vegas ta montajını yapıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ufakdeve
quote:
Hocam ara sıra benim de güzel kill'lerim oluyor da video işini nasıl yapıyorsun, bütün oyunu kayda mı alıyorsun ? Ve montaj işi ? Bu arada video mükemmel olmuş
evet bütün oyunları kayda alıyorum. daha sonra sony vegas ta montajını yapıyorum.
hocam hangi programla kayda alıyorsun xfire'den mı ? Çok yer kaplamıyor mu ? Bir de oyunun orjinal mi ?
Teşekkürler.
-
Ben böyle oynasam oyundan zevk almam :) -
Elinden kaçan yok sanırım dostum.
Tebrikler,güzel olmuş. -
Kardeş video çok iyi. Bana video editleme konusunda sony vegasta birazcık yardımcı olabilirmisin ? -
Gayet güzel,başarılar -
Telefondan gırıyorumda lınk verebılecek olan varmı ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ufakdeve
quote:
evet bütün oyunları kayda alıyorum. daha sonra sony vegas ta montajını yapıyorum.
hocam hangi programla kayda alıyorsun xfire'den mı ? Çok yer kaplamıyor mu ? Bir de oyunun orjinal mi ?
Teşekkürler.
fraps ile kaydediyorum, her oyun ortalama 5gb lık bir yer kaplıyor. yani video yu yapmak için nerden baksan 30gb lık alana ihtiyacın var. Oyun orj.
-
Hayran kaldım -
Müzik ve video uyumu süper olmuş. Çok güzel oynuyorsun. Birde benim önceden MW2 vardı banlandı. Şuan almaya değer mi? alterIW'den oyna dersen orda hep 3-4 yaşındaki veletler dolmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Stalker
Müzik ve video uyumu süper olmuş. Çok güzel oynuyorsun. Birde benim önceden MW2 vardı banlandı. Şuan almaya değer mi? alterIW'den oyna dersen orda hep 3-4 yaşındaki veletler dolmuş.
Alter iw den oynamak için bende çektim oyunu 1 hafta önce falan, ancak dediğin gibi hem yaş ortalaması çok altta hem rpg ve g18 olmadan oynayan çok az + çok kötü oyuncular bir çoğu, %40 ı da hile kullanıyor. -
Hocam dikkat et hacker zannedicekler nasıl vuruyosun öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: Game-R
Kardeş video çok iyi. Bana video editleme konusunda sony vegasta birazcık yardımcı olabilirmisin ?
bende pek iyi bilmiyorum ama elimden geldiğince olurum.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X