arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler ps3 üme tekrardan MW2 almayı düşünüyorum ilk çıktığı zamanlar az oynamadım herneyse hile çok diyorlar ps3tede çokmu hile acaba? doğruysa eğer bu hileler oyunu oynatmayacak cinstenmi bilgisi olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim
Bende tekrar almayı düşünüyordum psn kapalı iken pcye kurup online oynadım,sonra vazgeçtim
quote:
Orijinalden alıntı: -Username-
Bende tekrar almayı düşünüyordum psn kapalı iken pcye kurup online oynadım,sonra vazgeçtim
alsaymışsınız hocam ya oynardık hep beraber açılsaydı artık şu psn ya kaç gündür rezil olduk giremiyoruz psn e
Oyunda artik hile hurda yokta cok zevksiz multiplayer modlari.
iyiydi hocam ya MW2 nin multisi hilede yoksa alayım o zaman ya tekrardan
evet hocam zaten oynadığım için o olayı biliyorum açıkcası. zaten daha önce o oyunu alıp satmıştım tekrardan almak istedimde hile çok diyordu herkes ondan sorayım dedim teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Rica ederim. Bir ara forumda bende cok okudum oyunu hile götürüyordu resmen sonra Infinity Ward bir update yayinladi hilecilerin kökü kurudu. Bu hile yapanlari Allah a havale ediyorum.
ne zevk alıyorlar acaba sizin benim gibi oyuncuların oyun zevkini bitirip öyle saçma sapan oynayarak kendileri ne zevk alıyorlar bir türlü anlam veremiyorum oyunun senaryosuda çok iyi olduğu için alıp arşivime koymayı düşünüyordum zaten ilk çıktığı gün başından kalkmayarak bitirmiştim ama hile çoksa almayacaktım alayım o zaman hocam iyi oldu bilgi verdiğiniz için çok sağolun
Aynen katiliyorum. Ne zevk aliyorlar acaba? Yapanlarin coguda 99 numarali bebe takimi. PSN ye söyle bir adam akilli sikayet sistemi gelsede rahat etsek. Valla her gördügüm hileciyi sikayet etmeyi boynumun borcu sayarim ^^
aynen hocam ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme