Şimdi Ara

mw2 den bir bölüm sorcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler okyanusda bir rafineriye gidiyoruz ya ordan sonraki bölüm hani kale gibi orası ne bilen var mı hapishane gibi

• Sorun ne ki orayı nasıl geçeceğinmi ?

Mail adresimi ekle anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur.m -- 15 Kasım 2009; 22:31:53 >
  • galiba alkadras hapisanesi,
    hatta bir film vardı THE ROCK Nicolas Cage, Sean connery oynuyordu bir kötü adam bu hapisaneyi ele gecirerek amerikaya füze mi ne atacaktı.
    ordaki duşların ve dolapların olduğu sahnede aklıma geldi benimde filmdede adamlar üst kısımdan aşağıya ateş ediyorlardı.
  • yok ortam güzel merak ettim
  •  mw2 den bir bölüm sorcam

buraya benzemıyor hiç
  • evet benzemiyor ama inan duş yerlerini aynen yapmışlar, ben ordan hatırladım buyuk ihtimalle dış görünümünü aynı tutmamışlar
  • Gulag diye bir yer.. Eski sovyetlerde zindan hapishane vs olarak kullanılmış. ondan önce nice kuşatmalar falan görmüş, bölümün girişindeki videoda zaten gerekn bilgi veriliyor....

haa gerçek bir yer midir? esinlenildiği bir kaç yer olabilir gerçek hayatta... Gerçek olduğunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Alcatraz değil. Hiç mi haritaya bakmadınız, hiç mi filmini seyretmediniz yahu:D

Ama güzel bir bölüm. Oyunun geneli de gayet iyi bir atmosferde geçiyor.

İyi oyunlar...
  • sen bir rock filmini izle ve ordaki hapishane icindeki dus alma bolumundeki kısmı izle oyundaki bolumle nekadar aynı olduğunu gorursun adamlar resmen ordan almış ama dış konusu bilemem belki aynısı farklı nedenlerden koymadılar oyuna daha uygun olması açısından değiştirdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.