Şimdi Ara

MW2 Multi mi? Mw3 Multi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar ikisinden birini orjinal olarak sadece multiplayer oynamak için alacağım fakat kararsızım bir dönem alteriw ile mw2 oynamıştım ve gayet güzeldi haritaları oyun stili falan yalnız mw3 de daha çok perk ve silah var ve gerçeklikden uzak gibi haritaları da mw2 ye göre daha küçük geldi bana siz ne önerirsiniz sizce hangisini almalıyım?

• arkadaşlar fikri olan yok mu?
  • İkisinde de aynı sayıda oyuncu var şu aralar. Ama tavsiyem ikisini de alma. 600 saate yakın mw2 multiplayer oynadım, hakkaten oyunculuk dönemimin en eğlenceli yılları oldu, ancak geçenlerde tekrar indirip baktım da TDM harici oyun yok, hep aynı oyunları buluyor, herkesde de bir gl furyası almış başını gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

İkisinde de aynı sayıda oyuncu var şu aralar. Ama tavsiyem ikisini de alma. 600 saate yakın mw2 multiplayer oynadım, hakkaten oyunculuk dönemimin en eğlenceli yılları oldu, ancak geçenlerde tekrar indirip baktım da TDM harici oyun yok, hep aynı oyunları buluyor, herkesde de bir gl furyası almış başını gidiyor.

hadiya :( benim en sevdiğim mod sabotage ve demolition. peki önerebileceğiniz bir oyun var mı? bilim kurgu oyunlarını sevmiyorum advanced warfare de gerçekçi gelmiyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufem

quote:

Orijinalden alıntı: DC's Joker

İkisinde de aynı sayıda oyuncu var şu aralar. Ama tavsiyem ikisini de alma. 600 saate yakın mw2 multiplayer oynadım, hakkaten oyunculuk dönemimin en eğlenceli yılları oldu, ancak geçenlerde tekrar indirip baktım da TDM harici oyun yok, hep aynı oyunları buluyor, herkesde de bir gl furyası almış başını gidiyor.

hadiya :( benim en sevdiğim mod sabotage ve demolition. peki önerebileceğiniz bir oyun var mı? bilim kurgu oyunlarını sevmiyorum advanced warfare de gerçekçi gelmiyor mesela

Battlefield'e yönebilirsiniz o zaman.
  • 3 hafta kadar önce steamdan mw2 aldım 31 tlye 2 gün oynadım sarmadı mw3 aldım 59 tlye şuan 73 lvl im oynayış ve grafik perkler süper bence MW3 al

steam ıd im xyxyxyx07

nickim Cpt_Barni

oyuna gelirsen ekle
  • hocam peki ondada sabotage ve demolition gibi modlar aktif mi hala yoksa kapatıldı mı? bide mapler güzel mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 4 Ps5 yerel co op
    10 ay önce açıldı
    BF4 Xbox 360 Grafikler Berbat
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cod2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cod mw2 yle mw 3ün oyuncuları eşit denebilecek kadar ama cod mw2 nin haritaları mw3 den daha güzel bence ama mw3 ün yeni silahlar,perkler ve prestij sistemi yeni eklenen infected,harcore tdm,domination vb daha birsürü modla harika ama haritalar çöp cod mw3 ün oynanış sistemiyle mw2 nin haritaları birleştirselerdi süper birşey olurdu ama yapmamışlar :D mw3 ün dlc paketlerinde güzel görünen bazı map lar var ama iki oyundanda kısa zamanda sıkılacağına emin ol cod bo2 yi önerebilirim arayüzü kötü görünsede oynanışı ve mapları güzel codmw3 deki bütün oyun modlarıda var ve zombi modda baya ilgi görüyor ama singleplayer çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmite -- 29 Mart 2015; 19:21:46 >
  • MW3 multi çok daha zevkli. :) yeni silahlar, eklentiler çok güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.