Şimdi Ara

Mw2-multiplayer-title Türk bayrağı açtıralım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Activision Customer Support a mesaj gönderelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarus

Beyler Activision Customer Support a mesaj gönderelim

inş mesajını dikkate alırlar
  • evet sabit bir mail olursa hepimiz gönderelim göndertelim.
  • Dünkü yazdığım yazıyı göndermeyi unutmuşum Activision Customer Support'a :D 1 gün daha bekleyin düzgün bir cevap verirler umarım.
  • arkadaşlar gönderdiğiniz maili ve mail adresini (vede açıklamasını) buraya yazabilirseniz tek başıma mail göndermekten daha çok yardımcı olabilirim.xfire cod camiasının da bu olaya yardımını sağlayabiliriz.
  • Biri mesajı yazarsa iyi olur. Customer Support iyi fikir. Faydası olacağını düşünüyorum.
  • Activision Customer Support benihttp://www.modernwarfare2.com/forum/ sitesine yönlendirdi. Forumlara bir konu açtım , ingilizcem yettiği kadar birşeyler yazdım . Pek kaliteli bir konu olmadı ama yinede anlaşılır bir konu sanıyorum.

Konu linki:http://www.modernwarfare2.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=217474&sid=0055f4fb1a6af66f8e322458b9064ce6

• foruma baktımda şerefsizler alay geçmişler. yok türkiye ülkemi biz onu yılbaşında yiyoruz felan. adiler.
  • Foruma neden yazıyorsunuz ki, direk maillerine atın atacağınızı yoksa dalgaya alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Foruma neden yazıyorsunuz ki, direk maillerine atın atacağınızı yoksa dalgaya alırlar

Yukarıdaki mesajlarımı okumadın galiba, Activision Customer Supporta attığım mesaja foruma yazmam gerektiğine dair cevap gönderdiler.
  • Bencede yazmana gerek yoktu. Şerefsizler dalga geçiyor bende dayanamadım üye olup laf yetiştirmeye çalıştım.
  • IW'nin foruma baktım da oradan bir şey çıkmaz, mail atmanız lazım. yalnız ben mail atabileceğim bir adres bulamadım.

nedir technical support'un mail adresi?
  • Forumdan da bir iş çıkmayacak arkadaşlar başka yollar bulmamız gerekiyor.
  • Türkiye 'ye gelince bir bakayım bende..
  • Bakıyım şimdi
  • Salak herifler ya biriside o zaman moğol bayrağı da olsun gibi saçma sapan bişey yazmıs
    Bu konu oldukca önemli bence
  • Hakkaten bir de çalışanların arasında Türk varken nasıl koymazlar Türk bayrağı? İran'da daha mı çok satıyor bu oyun
  • IW Forumunda açılan konu atılan kilitlendi. Zaten konuyu kapatmak için mazeret arıyorlardı.

İlk mesajdan alaya başladılar. Sonra üstümüze "mağara adamları, canavarlar, katiller" gibi yakıştırmalar yaptılar. İşi sözde ermeni soykırımına kadar getirdiler. Onca mesaj arasında doğru dürüst 2-3 tane cevap vardı. Geri kalanların tamamı aşağılama ve alay.

Bence oyuna Türk bayrağının eklenmesi konusunda umutları kesin hem tekrar düşünün, çokta önemli değil, alttarafı bir oyun. Zaten çoğu kişi callsignlere dikkat etmiyor, ayrıca çoğu kişi bayraklar dışındaki callsignleri kullanıyor.

Bu şerefsizlerle uğraşmaya değmez...
  • Arkadaşlar atılacak maili mail adresini buraya yazarmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.