Şimdi Ara

Mw2-multiplayer-title Türk bayrağı açtıralım.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

dünyada müslümanlar hic sevilmez arap ülkeleride kendilerini hic gelistirmedikleri gelistiremiyecekleri icin modern cagda fark zamanla daha cok acilacak .

netten bakin tr adi yok resmen 40 ülkenin bayragi olur 40 ulkeye satis olur bir üründe ama türkiyenin adi olmaz malesef

4 dünya ülkesi olmak böyle bisey kendimizi kandirmayalim

forumlara yazana kadar en iyisi belki bir umut mail atsin herkes yada oyunda nikinizin sonuna her türk mutlaka tepki anlaminda nikinin sonuna TR YAPSİN kendi fikrim

Mw2-multiplayer-title Türk bayrağı açtıralım..
    bu ne o zaman?Cacikmi?
    Bak kardeşim bizi gidip arap ülkeleriyle karıştırma oldumu?Ya sinir oluyorum şöyle yapanlara! saçma saçma konuşma.
    Birşeyi bilip bilmeden ise hiç konuşma.
    Biz TÜRKİYEYİZ TÜRKİYE.Bunu kafana sok.

Hayırdır dostum neye güldün :D Herif oyunu oynamadan yorum yapıyo resmen.Birde sanki kendi fikriymiş gibi herkes nickinin sonuna tr yapsın diyor.Valla abi sağol sen olmasaydın hiç akıl edemiyecektik böyle birşeyi.Deli olmamak elde değil gördüğün gibi.

• Şimdi kimse alınmasın bazı arkadaşlar sami onur var orada Türk var nasıl bayrağımız yok demiş?Haklılar tabi ama şöyle düşünün bu adam ayrıca müslüman ve ayrıca mw1 de çalıştı.Mw1 de ac-130 la teröristleri havadan zımbalarken kiliseyi vurunca oyun game over komutuna geçiyordu ama conilerin helikopter bölümünde o kadar camiye bomba attım oyun devam etti apaçık bir dengesizlik vardı.Yani diyorum ki sami onur müdahale etse ona ederdi?Yani iw de sami onurun olması bişeyi değiştirmiyor.Eğer sami onur değiştirecek pozisyondaysa ve değiştirmiyorsa o, onun ülkesine karşı ayıbıdır! Yok pozisyonu yoksa kimse zaten bişey diyemez birde bu açıdan bakın derim?

Bayrak konusuna gelirsek bence ufak bir ayrıntı! Neden diyecekseniz zaten bizi takmıyorlar bunu biliyorum o yüzden bir beklenti içinde olsam da o beklenti o kadar büyük değil tabi.Öncelikle oyunda geçen milletlerin bayrağını koymuşlar doğal olarak ve muhtemelen mw1 in en çok sattığı memleketlerin bayraklarını koymuşlardır rant için bunlar tamamen duygusal haraketler arkadaşlar biliyorsunuz.;)

• cacik lafı o an komik geldi
  • dünyada en çok oynayan ülkelerde ilk 5 te kesin Türkiye vardır mp de ruslar ve Türkler yoğunlukta eğer bir soraki oyundada bayrağımız olmazsa ben bunda kesinlikle art niyet ararım!
  • madem ki kimse adam akıllı cevap vermiyor bizlerde oyundaki nickimizin yanına turkish yazarak ne kadar ciddi olduğumuzu gösterelim mesela ; örneknick[turkish] gibi olursa hem oyunda ne kadar türk oyuncu olduğu anlaşılır hemde belki o zaman bizi ciddiye alıp bayrak koyarlar yoksa, onların işine gelicekte canları istiyecek ondan sonra biri diyecek hadi türk bayrağıda koyalım belki o zaman koyarlar maille falan olmaz bu işler bence
  • futbol oyunlarında bile 2-3 snedir ligimiz var ülkemize verilen değer burdan bile belli..öyle ki bu oyunda da bi bayrağımızı koymak zor gelmiş
  • Ya bırakın olmazsa olmasın. Kıytırık bir oyunda bayrağımız olmasa bir şey kaybeder miyiz? Hayır. Koysalar bişey kazanır mıyız? Hayır. He koydular da oraya yabancı biri bakıp da "Aa Türkiye bayrağı varmış be vay anasını" der mi? Hayır. Problem Var mı? Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertugur

dünyada en çok oynayan ülkelerde ilk 5 te kesin Türkiye vardır mp de ruslar ve Türkler yoğunlukta eğer bir soraki oyundada bayrağımız olmazsa ben bunda kesinlikle art niyet ararım!

korsan indirin sonrada türk bayrağı yok deyin [Lafım sana değil kardeş ha yanlış anlama genel anlamda söylüyorum]
  • SEN BENİM OYNADIGIM KADAR BU cod serisini oynamısmısındır.

oyunla alakalı bende hersey acık ben cod cıktıgından beri bu oyunu oynarım yas 35 hala oynuyorum. 1337-Killa
  • 8 ay sonra cevap mı vermeye karar verdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertugur

dünyada en çok oynayan ülkelerde ilk 5 te kesin Türkiye vardır mp de ruslar ve Türkler yoğunlukta eğer bir soraki oyundada bayrağımız olmazsa ben bunda kesinlikle art niyet ararım!

Birbirimize göre bağlantımız iyi olduğu için coğrafya olarak yakınımızda olan yerler ile bizi eşleştiriyor. Oyunu hangi ülkenin vatandaşları çoğunlukla oynuyor bu şekilde anlayamazsın.
  • Arkadaşlar 7 dede olmazsa sizden ricam orjinal almamanızdır bu saatten sonra tamamiyle bir art niyet aranır . Ha eğer bayrak koymazlarsa sorun yok ama 40-45 ülke olupta Türkiye olmazsa .. Gerisini siz düşünün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green_Devil

Şimdi kimse alınmasın bazı arkadaşlar sami onur var orada Türk var nasıl bayrağımız yok demiş?Haklılar tabi ama şöyle düşünün bu adam ayrıca müslüman ve ayrıca mw1 de çalıştı.Mw1 de ac-130 la teröristleri havadan zımbalarken kiliseyi vurunca oyun game over komutuna geçiyordu ama conilerin helikopter bölümünde o kadar camiye bomba attım oyun devam etti apaçık bir dengesizlik vardı.Yani diyorum ki sami onur müdahale etse ona ederdi?Yani iw de sami onurun olması bişeyi değiştirmiyor.Eğer sami onur değiştirecek pozisyondaysa ve değiştirmiyorsa o, onun ülkesine karşı ayıbıdır! Yok pozisyonu yoksa kimse zaten bişey diyemez birde bu açıdan bakın derim?

Bayrak konusuna gelirsek bence ufak bir ayrıntı! Neden diyecekseniz zaten bizi takmıyorlar bunu biliyorum o yüzden bir beklenti içinde olsam da o beklenti o kadar büyük değil tabi.Öncelikle oyunda geçen milletlerin bayrağını koymuşlar doğal olarak ve muhtemelen mw1 in en çok sattığı memleketlerin bayraklarını koymuşlardır rant için bunlar tamamen duygusal haraketler arkadaşlar biliyorsunuz.;)

Kiliseye şu sebeple vurmuyorduk çünkü adamlarımızın bazıları oradan saldırı yapıcağı için oraya ateş etmek tehlikeli olabilir diye oraya ateş etmiyorsun...

Ama Türk Bayrağı konusunda hemfikiriz...

• en azından black ops da kendi bayragımızı çizebilicez

emblem editor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Arkadaşlar 7 dede olmazsa sizden ricam orjinal almamanızdır bu saatten sonra tamamiyle bir art niyet aranır . Ha eğer bayrak koymazlarsa sorun yok ama 40-45 ülke olupta Türkiye olmazsa .. Gerisini siz düşünün .

niye bayrak yok diye oyundan mahsur kalalım ki yuklersin black opsta türk bayragını oynarsın
  • Vay ben böyle adaleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

Bir haftadan beri multi oynuyorum,oyunu en çok oynayan türkler ve ruslar.
    Bu flag işi yamayla çözülebilecek bir hadise ve bence çözülecek.
    Merak etmeyin biraz oyun otursun sonra konuşuruz daha hala bir hareket yoksa.

Yok, değil aslında. Yurtdışı giriş/çıkışlarına göre, ping değerleri yakın olan ülkelere veya kendi ülkene bağlanıyorsun.
  • blackopsta title bilmiyorum ama ablem kendimiz oluştarabiliyoruz bir sürü kombinasyon var bu sefer title a Türk bayrağı koysunlar artık..
  • Yazık size... Türkiye'ye gıcıklık olsun diye mi koymadıklarını zannediyorsunuz? Ya da korktuklarını?.. Korsan oyunu al (CoD 2 ve CoD 4 'ten bahsediyorum), Türkiye'de orijinal oyun satamasınlar, sonra ağla. Hatta git adamlara küfret. Ayrıca Türk Bayrağı var dosyalarda... Önceki satış rakamlarına rağmen koymuşlar. Her ne kadar kullanılmasa da buna şükretmemiz lazım bence
     Mw2-multiplayer-title Türk bayrağı açtıralım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 22 Eylül 2010; 20:05:37 >
  • peki bu oyunun içinde niçin gözükmüyor ?

Ayrıca sami onurunda bununla ilgilendiğini pek sanmıyorum o daha çok oyundaki askerlere kendi adını vermekle meşgul olmalı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.