Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MW2 Vault Edition Satılık Hesap Satın Al 17 Şubat 2023 19:15 1 1 MW2 Vault Edition Satılık Hesap Meta silahları başta olmak üzere bütün AR,SMG,Battle Rifle,Shotgunlar kasılıdır. 5-6 tane sniper ve marksman rifle kasılmadı sadece fakat 6-7 tane double exp tokeni var rahatlıkla makslarsınız.Sezon 1 battle pass alınıp bitirilmiştir.CP yoktur hesapta.Vault Edition alınmış olup bonus skinleri mevcuttur.Yakın zamanda işe başlayacağım için satıyorum.Çok fazla warzone oynanmamıştır 3-4 el anca girdim.Ban vs zaten yoktur.Hesabı aldıktan sonra battlenetten giriş yapıp mailinizi kendi mailiniz olarak değiştireceksiniz.Akabinde activision'a girip yine maili ve diğer bilgileri değiştireceksiniz.Sonrasında hesap %100 size ait olacak.Hesabın ilk ve tek sahibiyim başkasından almadım dolayısıyla kardeş bende şundan almıştım gibisinden bir problem yaşamayacaksınız.Şimdiden alıcısına hayırlı olsun.KAfanıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Diablo 4 Ultimate Edition 2 adet MW2 Vault Edition Satılık Hesap Alınık Cod MW2 Kodu 500 TL Silinebilir