Arkadaşlar herkese iyi forumlar, işe giderken yolda vakit geçsin diye Nintendo Switch almak istiyorum.Çok basit 2 tane sorum var.
1)Malesef nintendonun Spotify desteklemediğini biliyorum.Fakat SD Kartın içine mp3 yada hangi uygun formatsa müzik dosyalarını atıp (Zaten toplasan 100-200 şarkı atsam yeterli) bunları dinleyebileceğim bir müzik programı veya nintendonun kendi music playerı var mı ?
2)Aynı şekilde netflix desteği olmadığını da biliyorum.Sanırsam Hulu diye bir şey varmış daha önce hiç kullanmadığım bir platform buradaki dizi-filmleri indirip internet yokken metroda vs. bir şey izleyebilir miyim.Bunlar dışında alternatif olarak kullanabileceğim youtube,youtube müzik veya farklı programlar var mı ?
Son olarak da eğer müzik dinlemek istersem oyun oynarken müzik dinleyebilir miyim ? Güncel olarak orjinal yazılımlı switch veya lite kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim ^^
Arkadaşlar merhaba geçen sene haziran ayının sonuna doğru Asus VG259QM 280Hz oyuncu monitörü almıştım.O zamanın en iyi monitörlerinden biriydi oyun için büyük bir hevesle kullanıma başladıktan 1 hafta sonra ekranın tam ortasında ölü piksel çıktı.Birçok kişiyi rahatsız etmese de o zamanın parasıyla 2500 tl ödediğim monitörde 1 hafta sonra ölü piksel çıkması canımı sıkmıştı, değişim için daha 1 ay olmadan incehesap ile iletişime geçtim kendileri asus servisine yönlendirdi asus servisi ise monitörü yollamaya gerek olmadığını durumu gösteren bir video yollamamın yeterli olduğunu söyledi daha sonra ISO bilmem ne adı altında bana bir kalite belgesini bahane ederek 5den daha az olan ölü pikselli monitörlerin ayıplı mal sayılmadığını söylediler ve inanmamı beklediler elbette ISO belgesini internetten araştırdığımda yürürlükten uzun seneler önce kaldırıldığını gördüm.Her iki firmadan da sonuç alamayınca ürünü satın aldığım incehesap sitesini tüketici hakem heyetine şikayet ettim.Tam 1 yıl sonra karar geldi.Konu hakkında eğer yeterli ilgi sağlanırsa kararı paylaşırım yada benzer durumdan muzdarip olan arkadaşlara özelden yollarım her neyse.Karar şu yönde , öncelikle bu işi biraz araştırmış olanlar bilir ki tüketicinin cayma hakkı veya ayıplı mal söz konusu olduğunda seçimlik hakları vardır.Ayıp oranında indirim,sözleşmeden dönme ve para iadesi,ayıbın giderilmesi veya ürünün değişimi olarak 4 seçimlik hakkımız bulunmakta.Ve ben dilekçemde ürünün değişimini talep ettiğim halde hiçbir gerekçe göstermeden tüketici hakem heyeti ürünün para iadesine karar vermiş.2500 liraya ayıplı olarak aldığım monitörün şuan sıfır fiyatı yaklaşık 3800-4300 tl arasında değişmekte.2500 tl para iadesinin bana hiçbir faydası olmamakta.Bu sebeple lehime karar çıkmış gibi gözükse de yaşadığım maddi kayıp çok yüksek aynı kalitede bir monitör almak için para iadesinin üzerine nereden baksanız 1000-1250 tl gibi ücret ödemem gerekiyor.Ama en azından ölü pikselli monitörlerin ayıplı mal sayıldığına dair önemli bir karar.Şimdi tüketici mahkemesine durumu taşıyarak tüketici hakem heyeti kararının para iadesi yerine ürün değişimi olarak değiştirilmesi için başvuruda bulunacağım.Süreç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen benzer sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirim
EK: Arkadaşlar kararı paylaştım ikinci sayfada bulabilirsiniz
Ölü Pixel mi Stuck Pixel mi yardım ?
Anakart Pinler doğru mu yamuk mu acil yardım
|
Dual Channel çalışmıyor yardım
|
2400Mhz Ram 3000 Yapmak Msi Gaming 7 z97
|
Sadece ekran kartım 470W çekiyor yardım lütfen
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 22.437 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El