Beyler steam forumlarında okuduguma gore Mw3 Dedicated Serverlardaki Xp Boost yani 50k 100k exp gelen (kill basına) serverlarda girip oynamak ban sebebi degilmis. Dogrumu bu girip oynayanınız deneyeniniz varmı?
Kesinlikle ban sebebi. Anlaşılırsa temp. ban yersin.
Ben 2 hafta önce öyle bir servera girmiştim prestiji 10 a kadar çıkarttım. Hesabım hala duruyor ban falan yemedim.
Bilmeyenler Atıp Kafadan Tutuyor, Hayla Bana Rank Hack diyen troller Piyasaya cıkıyor arasıra. BAN SEBEBİ DEĞİL.
beyler bu şekilde çalışan serverları biliyosanız paylaşalım burda
yok.ban sebebi değil
Arkadaş ben mi yanlış yerleri okudum. Nerde görsem bu serverleri "it's your own risk" ibaresi vardı. Yani bu riski alıyorsanız girin manasında. Forumlarda da kesin ban sebebi olduğu vs. yazılıydı. Madem girdiniz denediniz birşey olmadı vurun gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: feverfire
Arkadaş ben mi yanlış yerleri okudum. Nerde görsem bu serverleri "it's your own risk" ibaresi vardı. Yani bu riski alıyorsanız girin manasında. Forumlarda da kesin ban sebebi olduğu vs. yazılıydı. Madem girdiniz denediniz birşey olmadı vurun gitsin.
Gider'de Sabah Akşam Kasarsan Xp Boost Serverlerde Scorede İlk 50-100-500 e bir anda girersen leaderboard'a Bir Sonraki Seferde Karşınızda "BANNED" İbaresini Görünce Şaşırmamazsınızdır umarım.
beyler bu server ları nerden bulabiliriz bi yardım edebilecek yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming
quote:
Orijinalden alıntı: feverfire
Gider'de Sabah Akşam Kasarsan Xp Boost Serverlerde Scorede İlk 50-100-500 e bir anda girersen leaderboard'a Bir Sonraki Seferde Karşınızda "BANNED" İbaresini Görünce Şaşırmamazsınızdır umarım.
Bilader ben zaten girmiyorum boost servera falan, normal görev kasıyorum, girecek olanlar için yazdım onları.
yahu oynayın tadına varark kasın, ilk 2 prestiji boostladım sonra baktım boku çıkacak hiç tad tuz yok, kalanıda kasmaya başladım 6 class gayet ortalam hızla gidiyorum güzel oluyor. Oyundaki multipalyer kısmının 2 amacından biri zaten bu prestij olayı diğer amacıda eğlenmek
bu serverlara nasıl ulaşabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
yahu oynayın tadına varark kasın, ilk 2 prestiji boostladım sonra baktım boku çıkacak hiç tad tuz yok, kalanıda kasmaya başladım 6 class gayet ortalam hızla gidiyorum güzel oluyor. Oyundaki multipalyer kısmının 2 amacından biri zaten bu prestij olayı diğer amacıda eğlenmek
hocam nerden bulabiliriz bu serverları?
normal server browserdan girin zaten yazar fast xp diye mesuliyet size ait :)
quote:
hocam oyun içerisinde server browser die biyer bulamadım. heraldede oyun içerisinde değil bu çünkü dedicatedd serverlarda vardı bu fast xp meselesi. nerden bulacaz girecez bi yardım etsen be hocam
steamda alt menülerden görünümü seç oradanda sunucular kısmına gel filtrelemleri yaptıktan sonra görürsün xp boost serverları araman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: aybars_23
quote:
hocam oyun içerisinde server browser die biyer bulamadım. heraldede oyun içerisinde değil bu çünkü dedicatedd serverlarda vardı bu fast xp meselesi. nerden bulacaz girecez bi yardım etsen be hocam
resimde açıkça görülüyor...
Beni bi arkadaş trolledi hardcore ffa diye girdim birini öldürdüm ekranda böyle 2.34e+2349 gibi bir şey yazdı bende de double xp var (aşırı şaşırdım aslında sonra tab'a basınca her şey netleşti herkes 80 level, skorlar almış başını gitmiş...)
Konuyla ilgilenemedim kusura bakmayın. Ben steam'ın offical yani kendi forumunda yazılanlardan yola cıkarak actım bu baslıgı. Ban sebebi degil diye geciyor dedicated bi serverdan xp boost oynamak. Normal Find Games den girdiginiz bi server ı hack leyim konsoldan xp boost acmak ve burdan exp kasmak ban sebebi diye biliyorum.
mw3 hesap satılık en son rutbe yani 10 kere 80 sonra bir 10 kere daha 80
10x10 level
fiyat 100 tl
icinde mw2 mw3 dukem forever tum oyunlar bitmis yuzde yuzde hersey acık. daha acılacak bisey kalmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme