ya arkadaşlar benm mw3 multiplayer oyhunyorum ama kötü oynuyorum örneyi n 6/10 falan oynuyorum ve en fazla ölmeden 2 kişi öldüre biliyorum o yüzden assult strike falan hiç yapmıyorum arkadaşalr sizce nasıl güzel oynarım bana b iyardımcı olursanız sevinirim
Bence iş reflekste bitiyor ve FPS'ye olan alışkanlık-ilgide. Tabiki herkes 10/2 KD falan yapıcak diye bir şey yok ama oyuna alış 6-10 çok ta berbat değil. Perkleri daha iyi tanı. Youtube'dan falan videolar izle taktik tarzında.
Silahını iyi seçmelisin, silahın özellikleri ve perkler çok önemli. Son olarak atak ve seri olmalısın. Zaten oynadıkça daha iyi hale gelirsin.
bol antreman...
Oynadıkça alışırsın
İnternet hızın dusuk oldugu ıcın olabılır arayı kapatmak ıcın sub machine grubundan sılah kullan !
quote:
Orijinalden alıntı: OverMasTeR
İnternet hızın dusuk oldugu ıcın olabılır arayı kapatmak ıcın sub machine grubundan sılah kullan !
aynen bazen hızımın çok düşük olduğu zamanlarda adamı vuruyorum ölmüyor admaın kill camdan baktığımda 1-2 mermi anca sıkabilmişim gibi görünüyor.bu arada sub machine konusuna katılıyorum örnek istersen şu iki takımı çok kullandım çok iş görüyor.şimdiki takımım sub machine bir üst model
Ne kadar çok oynarsan o kadar iyi oynarsın
oyunun berbatlığındanda kaynaklanıyor olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: sultanomar
oyunun berbatlığındanda kaynaklanıyor olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme