Şimdi Ara

MW3 vs. Battlefield 3 (İlk mesaj önemli lütfen dikkat!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu dünyada her yerde tartışılıyor; ama uygarca, sınırları aşmadan hakaret etmeden, küfretmeden.
    Oysa burda kendi forumumuzda sınırları aşıp fanatiklik yapıyoruz.
    İstedimki bu konu enine boyuna, saldırmadan maddi olarak masaya yatırılsın, tekrar ediyorum sınırları aşmadan işi fanatikliğe dökmeden.
    İşte bir kaç örnek konunun nasıl uygarca tartışıldığına dair:
    http://forums.gametrailers.com/thread/mw3-or-bf3-/1182139
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-BF3_ve_MW3_Arasindaki_Savas_Buyuyor-16560.htm

Sizler de fikirlerinizi belirtin, sonuçta çoğu oyuncu bu iki oyunun ikisini birden alacak ama burdaki amaç oyunların eksileri ve artıları
    Umarım konu kapanmaz da doğru dürüst bir tartışma alanı olur, foruma ve kurallarına uygun bir şekilde

Forumda her iki oyunun da kendisine ait başlıkları var, oyunların kendilerine ait konularını kirletmeden burada tartışırsak sanırım daha iyi olacak.
    Bu yılın oyun camiasında en çok tartışılan en üst sıradaki konularından birisi bu konu; umarım, sadece forum üyelerine değil, internette bu konuyu araştıran herkese faydalı bir konu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülayimsert -- 18 Haziran 2011; 2:29:18 >

• Ben her 2 oyunuda alıp oynıycam ama şuan hangisini önce alayım diğerini biraz daha erteliym karar vermedim..

Şunuda belirtmek istiyorum sırf ikiside fps diye kesinlikle karşılaştırılmamalı çünkü çok farklı 2 oyun
  • Önce bf3 sonra mw3.
  • Forumda o kadar çok tartışırdı ki artık başka bir şey kaldı mı merak ediyorum beni en çok rahatsız eden COD serisine bebek oyunu denmesi COD serisinin bence Black Ops dışında (ki o da bebek oyunu diye nitelendirmesi yanlış) öyle nitelendirilebilecek bir oyunu yok E3'de BF 3 videolarını izlediğim de hatta forumda da yazmıştım MW3'ün pek şansının olmadığını düşüyordum ama MW3'de online sistemi ELİTE'i ve bölüm çeşitliğini görünce düşüncem değişmeye başladı ben açıkçası araç kullanımı ve geniş arazileri pek seven biri değilim bu yüzden MW3 bana biraz daha yakın gözüküyor ama patlamalar her şeyin yıkılması grafikleri düşününce de BF3'de ilgimi çekiyor açıkçası ben ikisini de çıkar çıkmaz edineceğim.Bu arada bence hep bu ikisi konuşuluyor ama Ghost Recon Future Soldier da bizi ters köşeye yatırabilir ondan da büyük beklentim var.

• Bebek oyunu denmesinin en büyük nedeni online oyuncularının yaş grubunun bf3 e göre biraz daha düşük olması sanıyorum.
    Sonuçta ben de black ops hala oynuyorum ve mw2 nin single ını büyük bir zevkle bitirdim ve oyunun müziklerine hayran kaldım.
    BBC2 nin de bana göre dezavantajı çok büyük haritalarıydı bakalım BF3 te nasıl olacak?

Not:İşte bu şekilde hakaretsiz küfürsüz işi fanatiğe bağlamadan tartışırsak biz oyuncular her zaman kârlı çıkarız arkadaşlar, bunu unutmayın; sonuçta bunlar birer oyun ve bunlara para harcıyoruz
  • Battlefield 3 , bize gerçek savaşın tadını yaşatacak,ancak MW3 ise FPS açlığımızı doyuracak.Her yıl olduğu gibi.
  • Benim için FPS'de önce COD serisi gelir.Nedeniyse oynanış şekli.BFBC gerçekten güzel oyun.Battlefield'ın ilk oyunlarını bilgisayarda oynadığımda hayatımda ilk defa fps oyununda arabaya,tanka,uçağa binilebildiğini görmüştüm.Battlefield 1942 sonrasında Vietnam,BF 2 vs. inanılmaz yenilikler getirdiler.Ancak bunları oynadığımda hep bir eksiklik oluyordu.Araca binmek uçak sürmek falan güzelde,adam vururken hep bir soğukluk hissetmişimdir BF serilerinde. COD'da ise tam tersi olmuştur.Cod 1, united offensive , Cod 2 ve sonrası hem senaryo olarak hem de oynanış olarak bana göre BF'den daha iyiydi. Bilgisayarda oyun oynamayı bırakıp konsola geçtiğimde(ps3) aldığım ilk FPS Modern Warfare 2'ydi. Her zamanki adam öldürme,silahlar ve silah kullanmanın verdiği zevk beni tatmin etmişti. Ancak aynı zamanda BF BC 2'nin çıktığını öğrenmiştim o zamanlar ve gidip BC 2'yide ikinci el olarak almıştım.Hakaret gibi algılanmasın sadece 1 gün oynadım ve ps3 oyunu satan bir dükkanda direk takaslamıştım oyunu.Nedeniyse yine aynı soğukluktu,adam vurma ve ateş konusunda CoD'a göre çok basit geliyordu bana.Araçlar gereçler gayet güzel,etraftaki nesnelerin darma duman olması süper tabii ki hakkını yememek lazım. Ama CoD saf fps olarak 1 adım önde bence,hele hele World at War ve BlackOps'taki zombi modları alıp götürüyor insanı. Bakalım yinede BC 3 çok güzel gözüküyor,trailer'larını izledim ve hoşuma gitti. İkisine de şans vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 18 Haziran 2011; 2:34:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dice cephesinden, konsol grafikleri hakkında yeni savunma:

Battlefield 3'ün konsol sürümlerine ait ilk video bugün yayınlandı. Jimmy Fallon'ın programında oyunun Playstation 3 sürümünü tanıtan DICE yetkilileri oyunun bu platformdaki görsel kalitesi hakkında ilk fikirlerimizin oluşmasını sağlamıştı.

Bu video net bilgi vermekten uzak olsa da sanal alemde hemen karşılaştırmalar ve PC sürümü ile ilgili kıyaslama yorumları dolaşmaya başladı. PS3 sürümünün kötü göründüğü yönündeki eleştirilere katılmayan DICE yetkilileri bu konuda bir açıklama yaptı.

DICE'ten Johan Andersson, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Neden herkes konsol sürümlerinin PC ile tamamen aynı görünmesini bekliyor ki? Eğer konu buysa PC sürümünde de grafiksel olarak başarılı değiliz" sözleri ile tepki gösterdi.

DICE'in daha önce yaptığı oyunun PC sürümü ile konsol sürümü arasında büyük fark olmayacağı yönündeki açıklamalarla benzerlik gösteren bu sözler doğrudan "konsol sürümüne grafiksel olarak kötü diyorsanız, o zaman PC sürümü de iyi değil" olarak da anlaşılabilir.

Sanırım daha fazla video ortaya çıktıktan sonra kıyaslama yapılması daha sağlıklı olacaktır.

Kaynak

• Ben o videoyu izledim, konsol sürümü (PS3-Xbox farketmez) gayet güzeldi. PC de tabi ki belli avantajlar olacaktır. Özellikle 24-64 kişi multiplayer farkı fakat ben yine de konsola alacağım oyunu.
  • Bu arada iki şirketin savaşı; activision un xbox, ea dice nin ise ps3 üzerinden devam ediyor

Rekabet gerçekten güzel şey, bırakalım rekabet devam etsin; biz bu iki oyunda bizlere sunulan ya da sunul(a)mayanlar üzerine konuşmaya devam edelim.
  • Yarın akşamı görmez bu konu
    Yalnız keşke seviyeli bir şekilde tarrtışsak da bizde doğruları öğrenebilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Yarın akşamı görmez bu konu
    Yalnız keşke seviyeli bir şekilde tarrtışsak da bizde doğruları öğrenebilsek

Keşke ilk dediğinde yanılıyor olsan...son cümlende haklı çıksan ne kadar güzel olur.

Neyse, şu haberi buldum bf3 cephesinden:

Physical Warfare Pack bütün bf3 oyuncularına bu yıldan sonra bedava olacakmış, Back to Karkand pre order yapanlara ilk olarak verilecekmiş.
    Bu da güzel bi haber.
     MW3 vs. Battlefield 3 (İlk mesaj önemli lütfen dikkat!)

• Neyin tartışması yapılıyorki onu anlamıyorum bf mw kardesim sanane mw den banane bf den hangisini seviyorsan git onu al oyna ikisine seviyorsan gir ikisinide al sonucta ikiside kaliteli oyun..

Konuda sabah mesaisi baslayınca kapanır...
  • İlk önce hangisi çıkarsa onu alıp bitiririz. Sonuçta herkesin bir düşüncesi var ama bazen bu düşünceler konsol ayrımcılığı tarzında oyunlardada oluyor malesef.
  • BF3 grafik olarak gerçekten iyi.Ama şöyle birşey de var;COD serisi (özellikle MW serileri) yıllardır bu satış rakamlarını sadece grafikle ilerletmiyor.Hikaye ve hikayenin anlatımıyla COD serisi diğer FPS'lerden epey iyi.Ama eğer bu sene BF3'de gerçekten iyi bir hikayeye sahip olursa iyi olabilir.
  • mw3 farkı koyacaktır
  • Yan yana bile koymam.
  • İkinsini de oynayıp göreceğiz; ikisi de kaliteli oyunlar.
  • MW 3'te yine değişen bir şey yok gibi ama BF3 beni fazlasıyla heyecanlandırdı.
  • Duman7: Siz konusun, ben kalkiyordum zaten. Cevap istersen Pm ye gel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.