Şimdi Ara

MWC 2012: Sony Xperia U lanse edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
8.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi bir tasarım. Philips'in Ambilight'ına benzettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrBzGrMz

quote:

Orijinalden alıntı: aziz77

Tasarımı kötü diyenlere pes diyorum.iphone çakması tellere alıştınız,her marka(sony hariç)iphone çakması telefon yapıyor özellikle samsung.mahkemelerde sürünüyorlar,örnak galaxy ace iphone 4 fotokopisi gibi.şu tasarıma zarefete bakın tamamen farklı cihaz mükemmel tasarım.sony adam gibi pazarlama yapsa androidde 1 numara olur.İnşallah gelir gelmez alacam...

Forumdaki klasik klişe laflar: gelir gelmez alicam. İnşallah alırsın hayırlısı olsun tabii de, daha ne zaman çıkacağı belli olmayan, daha kullanıcısı olmadıgı gibi kullanıcı yorumu olmayan cihazı nasıl alacaksın merak ettim. Henüz fiyatı, Türkiye ye gelip gelmeyeceği belli bile degilken :)
    İphone çakması dediğin Galaxy S 2 nin elini bükebileni Sony yaptı da biz mı görmedik?
    Artı android OS'un en fazla satan telefonları samsung un galaxy serisi ;))
    Sen gelir gelmez al arkadasım, Sony nin fani olmaya devam et. At gözlüğünü çıkarma,OK ?

Elalem üretir, parayı kaldırır. Bize de sanki biz üretmişiz gibi "o onun elini bükemez, su dökemez, bilmem ne yapsa android'de 1 numara olur" demek kalır. Merak etmeyin bu şirketlerin sizin aklınıza ihtiyacı yok paranıza ihtiyacı var. O yüzden bırakın bu kuru tartışmayı da telefon üretin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa2012 -- 4 Mart 2012; 22:53:23 >

• Tasarım olarak bir hayli ilginç real görmek lazım kullanışlı olucagından eminim değişik geldi ürün ama performans olarak baya bi güclü
  • Fiyati ne kadar olur? Konuya Yunus, Eray veya Kaan'i bekliyoruz.
  • Bu yeni Sony Xperia'ların tasarımları SonyEricsson Xperia'larınkine göre çok çok kötü. 2. dünya savaşı zamanlarında dizayn edilmiş gibi.
  • amma çekirdek mhz sevdası var arkadaş sanki telefonla uzay mekiği uçurcaksınız
  • U modeli 600 tl fiyatı olsa acayip satar en düşük 850 tl olur gibi.
    Tasarım bence çok hoş ve alttaki yerlerin kafaları değişirse farklı renkler güzel renk uyumları oluşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 10 Mart 2012; 15:16:37 >
  • Eğer 8 gb dahili bellekse bir ihtimal diyebilirim ama ben arttırılamayan 4 gb bellek diye duymuştum ki eğer 4 gb ise bu telefonun şansı yok. Kamera 8mp olsa bende alabilirdim bunu. Bana 4.0" boyutlu telefon bile çok büyük gibi geliyor. Ancak geldiği gibi xperia p alıcam gibi görünüyor. Yani geldiği gibi birini alıcam. Sony'nin fiyatları kesinlikle düşük olmayacaktır. xperia u: 900tl - 1200tl arasında türkiyede satışa girecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 10 Mart 2012; 16:04:14 >
  • Videoda çalan şarkının ismi ne acaba?
  • Bunların içinden işlemciyi alıp arc s e yerleştireceksin ne güzel olur ama
  • Arkadaşlar telefonun tasarımı çok güzel fakat,

Kullandığı işlemci NovaThor U8500. İşlemci iyi olmakla beraber (2*cortexA9) işlemci paketinde bulunan ekran kartı çok kötü. Mali-400 bulunmakta.

Diyeceksiniz Mali-400 Galaxy S2'de kullanılan ekran kartı. Doğru ama Galaxy S2de mali 400mp4 modeli kullanılıyor. Yani 4 adet Mali400 barındırmakta S2. Yanlız bu işlemcide tek Mali400 bulunmakta.

Yani teoride ekran kartı Galaxy S2 den 4 kat daha yavaş.

Ayrıca pilide 1320 MAH. Bu tarz bir telefon için kesinlikle yetersiz.

Sony bence bu sefer olmamış.

Galaxy Ace2 bunun rakibi desek oda çift çekirdek ama Cortex A9 değil Cortex A5 kullanmakta. O bundan da kötü yani.

Şu an tasarımı kötü veya eski demezseniz 850 TL ye Motorola Atrix var. Her anlamda bu telefonlardan kat kat başarılıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nagasadow82 -- 11 Mart 2012; 10:28:37 >
  • işlemcisi düşük diyen kardeşler p990i içinde aynısı söylendi ama nedense zorladı mı n95 i bile -ki p990i 2006 n95 2009 telefondur- tokatlayan telefon idi performansta katlıyordu. ayrıca sonynin androiddeki özelliği yüksek işlemci değil stabilitedir. vekamera güzelliğidir siz 12 mp kamera olsun istersiniz ben düzgün odaklı kamera pki iyi odaklı kamera ne işe ysrar? szin videolarınız titreyip dururken ben gayet düzgün video izlerim bu telefon ise tasarım olarakgayet güzel ve şahsen samsungtan daha iyi durduğunu düşünüyorum ama işlemci hıznın o kadar yüksek olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum napacaksınız ki? en yüksek işlemci bende diyen apple bile 3 senede bir telefonunun desteğini donanım yetersizliği yüzünden çekiyor ve işlemciye verdiği önemi çebekeye yoğuhnlaştırmıyor ki bunun sonuçlarını da görüyoruz yok gitmeyen mesajlar yok gelmeyen aramalar.
    sasung htc de aynı dertlerden muzdarip donanım olarak sonyden yüksek ama ne romları sony kadar stabli ne parçaları sağlam htc kıl kadar ekrana sahip bve ilk düşmede bin parça oluyor samsung ise 6 ayda ölen pilleri ile meşhur. sonyler ise kasa çatlakları -ki nedense hep amiral modellerinde var bu ya da millet böyle iddia ediyor ve neo modeli içinse böyle bir şey yok gibi sorunu dışında ve şu androidin aşırı pil merakı dışnda ne şbeke ne yeterszlik yaşyor android telefonlar içinde düzgün aksesuar veren tek sony bir kere. ekran için jelatindir düzgün kulaklıktır sadece sony de var. 512 ram ise neye yetmeyecek onu merak ediyorum hot pursuit tarzı oyunlar bile android portlu htc hd2 de çalışırken dahili romu yüksek ve rami de iyi olan sony de ne çalışmayacak ? merak etmeyin bu cihaz 1 milyar civarında çıkarsa kapış kapış gider.

• Xperia s 1500 den satılıyo bu 1000den grse xperia p kaçtan satcak 1300e satsa millet salak dgl okadar verdkten snra s alır. Bu modeller gelnce ben arc ray ve neonun fyatlarını merak edyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik odaklı bir cihaz olacak sanırım.
  • ace 2 mi alsam bunumu alsam şaşırdım zırt pırt telefon çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter_Kamıttır -- 14 Nisan 2012; 21:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RightRound

ace 2 mi alsam bunumu alsam şaşırdım zırt pırt telefon çıkıyor

Ace 2 nin sadece rami yüksek sanırım Xperia U ya göre. Ben olsam Xperia U alırdım
  • telefonu kullanan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.