Şimdi Ara

MWC 2015 : HTC One M9 resmiyet kazandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar kötü bir hale sokamazlardı sanırım firmayı. Kendileriyle çelişmeleri, önemli bir yenilik sunmamaları ve üzücü bir hal. Nedense HTC ye karşı tekrar okuyunca haberi içimden bunlar geçti. Ultrapixel diye başımızı yediler, m8de buna vurgu yaptılar yok şöyle iyi yok böyle iyi, biz veri hattında yüksel piksel yerine daha farklı noktalara önem veriyoruz falan dediler, kalkıp 20 ye çıkarıyorlar, benim beklentim 8up e sahip bir kamera olması yönündeydi, 4 düşüktü ama 8 iş görürdü o özelliklerle. Ön taraf için kamera iyi olmuş tabii. Izgaralar desen yine aynı, ön taraf yine aynı, arka yine aynı, yan aynı, her şey aynı. Hala rakiplerine göre kalın ve bunu dolduran bir kısım da yok. Batarya daha iyi desen diyemiyorsun, ses konusunda gerçekten aştılar desen diyemiyorsun, kamera için kalın tutuyorlar desen yine olmuyor zira kamerada önemli gelişme olmazken dışarı çıkıntı bile var. Ne anladım ben bu işten? m8'e bu desteği sağlasalardı da devam etselerdi belki bu kadar hayal kırıklığı olmayacaktı bende.

• Ehlika kullanıcısına yanıt
    dahi anlamında kullanılan de/da ayrı yazılır. bu durumda bağlaç oluyor.

http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=211:Baglac-Olan-da-de%27nin-Yazilisi&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132
  • 5,5 inç, 2k çözünürlük ve kasa/ekran oranını % 75 civarı yaparak M10 çıkarırlar.

M9'un ekran oranı, OIS olmaması ve pil olmamış.

S6 edge piyasayı süpürür.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6_edge-7079.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 2 Mart 2015; 0:48:15 >
  • Zaten kasa açıklığı fazla bir de üstüne android 2.3 gibi kapasitif tuş koymuşlar tuzu biberi olmuş. Hadi kapasitif tuş koydun niye 4 tane? Modası geçmiş telefonlar gibi duruyor.
  • Son derece iyi bence. Htc'nin 2k yarışına katılmaması da iyi olmuş o 2k'lı cihazlar oyunlarda zorlanacaklar. Full hd ekranlı telefonların ilk çıktıklarında nasıl zorlandıklarını unutmadık. Eğer çerçeve kalınlığı, telefon inceliği, parmak izi sensörü gibi göstermelik özelliklerin peşinde değilseniz ve performans ve kalite sizin için önemliyse seçiminiz m9 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

Kamera performansı Note 4, iPhone 6'lardan falan geride bariz...
    http://www.phonearena.com/news/HTC-One-M9-camera-quick-camera-comparison-against-other-flagships_id66485

M8 kullanıcısıyım bariz M8 bile daha iyi çekmiş,bariz haklısınız ancak her şeye rağmen M9'a geçmeyi düşünüyorum siyah rengi özellikle bulunursa yine ilk aylarda tek renklerde yoğunlaşılmaz ise.

Kameranın zaten Toshiba olursa iş yapmayacağı söyleniyordu bakalım birde alan arkadaşlar olacaktır SD810 işlemcinin ısınma probleminden emin olmadıkça geçmeyi düşünmüyorum sonra pembe pembe çekmesin cihaz M7 gibi :))

Samsung zaten mümkünse Note serisi harici ne orta segment ne amiral gemi çıkarmasın arkadaş Note 4 ve Note 4 Edge nasıl canavar cihazlardır öyle en son S5'imi kasıyor diye satmıştım arkadaşımda gördüm o touchwiz kasıyor diyenler bi edge alsın eline muhteşem hayran kaldım galaxy serisinde neden böyle anlamıyorum ama note serisi alanının en iyisinin iyisi.

Apple gelince IOS sevmem ancak htcnin teknolojisini htcden iyi kullandılar ve meyvesini yediler tebrik ediyorum hem sensörü büyütüp htc gibi Pixeli düşük tutmadılar hadi ilk sene m7ye 4mp koydun diğer sene 6 koy 8 koy geliştiriyor diyelim ama yok Apple girişi yaptı geliştirir ise felaket resimler çekmeye devam eder felaketten kastım muazzam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

sıyah band da htc yazısını home tusu olarak kullansan sagına soluna kapasıtıf tus koysan nolurdu? ha nolurdu?

hocam ya

• İşte birşey bilmeden konuşmak bu oluyor. 808 ve 1020'nin sensörlerini üreten firma kim? Tahmin edin bakalım. Evet cevap Toshiba Lens, algoritma gibi diğer önemli faktörler de sensöre ayak uydurabilirse en iyi android kamerası olur. Örnek resimlere henüz bakmadım ama donanım güçlü olduktan sonra algoritmaya verilecek önem ile birkaç güncelleme sayesinde kamera potansiyeline ulaşabilir. Her çıkan telefonun kamerasında yazılım güncellemeleriyle geliştirilen şeyler oluyor zaten.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    bilmeden konuşmak denmez ona, ben kamera soru işareti demişim, kullanılacak sensörün bir örneği var mı? yada kim biliyor bu sensör falanca telefonda ki kamera diye..
    bahsettiğin telefonların kamerası iyi olması bunun iyi olacağını garanti etmez.. o nedenle bekleyeceğiz, eğer doğruysa yabancı bir sitede kamera karşılaştırması beğenilmemiş, dün yayınlandı.. ha güncellemeler alacaktır muhakkak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

İşte birşey bilmeden konuşmak bu oluyor. 808 ve 1020'nin sensörlerini üreten firma kim? Tahmin edin bakalım. Evet cevap Toshiba Lens, algoritma gibi diğer önemli faktörler de sensöre ayak uydurabilirse en iyi android kamerası olur. Örnek resimlere henüz bakmadım ama donanım güçlü olduktan sonra algoritmaya verilecek önem ile birkaç güncelleme sayesinde kamera potansiyeline ulaşabilir. Her çıkan telefonun kamerasında yazılım güncellemeleriyle geliştirilen şeyler oluyor zaten.

Belki dediğiniz gibidir ama başta iphonelarda olmak üzere sektörün %90'ının sony kullanması şans olamaz.

• Bu telefonun neresini eleştiriyorsunuz ya her şeyiyle mükemmel bir telefon var ortada.1080p ekran snapdragon 810 ile performansın kralını ortaya koyacak.4 up ön kamerası en sağlam ön kameralardan biri olabilir 20 mp arka kamera hakkında bilgim yok ama fena olmayacağını düşünüyorum.Malzeme kalitesi zaten güzel batarya da yükseltilmiş daha ne olsun.
  • İşte One M7'den sonra alacağım tek telefon...

Siyah çerçeveler, tasarım değişikliği olmaması gibi durumları kendilerine sıkıntı yapanlar genelde daha önce hiç htc kullanmamış insanlar oluyor genelde.

Neredeyse çerçevesiz lg g2 ve g3'ün en ufak bi yere düşüşte ekranın ne hale geldiğini ben kendim görüyorum. Ya da iki adet güçlü hoparlör söz konusu, belki o htc yazısı olmak zorunda orada, herkes oturduğu yerden ahkam kesmeyi seviyor. Hayır atıyorum, 0.2 inch fark etti diyelim telefonda, yani bir telefonun 5.2'' yerine 5.0'' olması çok mu önemli? Zaten ekran ideal boyutta, daha büyük ekran olsun hastalığı da çok abartılıyor.

Böyle şeyler yerine 2 senedir çok aktif kullandığım M7'nin şu zamana kadar en ufak bir kasma yapmadığından bahsetmezler ama, ya da android dünyasında ios stabilitesine yakın tek cihaz olduğundan, yağ gibi akan arayüz olduğundan kimse bahsetmez, çünkü çerçevesi var.

Bunun haricinde,

Ön kameraya ultrapixel koymaları, arka kameranın 20 mp olması ve çift aliminyum tasarım ve premium his direk beni kazandı. Geri kalan özellikler beni m7'de de var.

Umarım çok yüksek uçmazlar fiyatta ama tabi ki premium telefon yapıp, premium kullanıcı kitlesine hitap ediyorsan, lg g2 ve g3 gibi de ele ayağa düşüp piyasada yer bulmamalı diye düşünüyorum.

• S6'dan iyi

• İşte tamda olması gerektiği gibi bence kenarlara doğru incelmesinden dolayı kalınlığının bir sorun teşkil edeceğini sanmam ama böylesine kalın bit telefonda batarya biraz daha fazla olsaymış güzel olurmuş. Tasarımına zaten diyecek bişi yok m7 den beri en beğendiğim tasarım diyebilirim. Gerçekten çok premium çok kaliteli bir cihaz eledeki hissiyatıda çok güzel...
    Kısacası ben bu markayı bu telefonu ve bu Tasarımı çok beğeniyorum Android kullanacak olsam herzaman dediğim gibi kullanacağım tek cihaz

• quote:

İşte birşey bilmeden konuşmak bu oluyor. 808 ve 1020'nin sensörlerini üreten firma kim? Tahmin edin bakalım. Evet cevap Toshiba Lens, algoritma gibi diğer önemli faktörler de sensöre ayak uydurabilirse en iyi android kamerası olur. Örnek resimlere henüz bakmadım ama donanım güçlü olduktan sonra algoritmaya verilecek önem ile birkaç güncelleme sayesinde kamera potansiyeline ulaşabilir. Her çıkan telefonun kamerasında yazılım güncellemeleriyle geliştirilen şeyler oluyor zaten.

Adamlar çıkıp arkadaşlar HTC M9da ki sensör Toshiba sensörü dedide ben gelip kötü bi şey mi dedim? Madem öyle Toshibanın her sensörü bir mi saçma sapan bide laf soktuğunu sanıp göz kırpma ifadeleri falan atmış bide madem öyle 1500 mah batarya ile 3500 mah aynı performansımı verir sence ha htc koyarsa 1500 daha iyi dimi alıştı firma çünkü sizi enayi yerine koymaya ulan ben m8 kullanıyorum bu kadar fangirllik yapmıyorum htc ne varsa öne atıyo kendini kare piksel adı verilen Toshibanın yeni bulduğu bi sensörü neden performansı belli olmadan olmadan öne atıp amiral gemisine koyar ki denek cihazı mı bu? Siz idrak edemedikçe bu kafayla daha çok aynı kasalı 200mah artmış oissiz cihazlar gelir iyi uykular size..

• quote:

Orijinalden alıntı: TariKB24

quote:

Adamlar çıkıp arkadaşlar HTC M9da ki sensör Toshiba sensörü dedide ben gelip kötü bi şey mi dedim? Madem öyle Toshibanın her sensörü bir mi saçma sapan bide laf soktuğunu sanıp göz kırpma ifadeleri falan atmış bide madem öyle 1500 mah batarya ile 3500 mah aynı performansımı verir sence ha htc koyarsa 1500 daha iyi dimi alıştı firma çünkü sizi enayi yerine koymaya ulan ben m8 kullanıyorum bu kadar fangirllik yapmıyorum htc ne varsa öne atıyo kendini kare piksel adı verilen Toshibanın yeni bulduğu bi sensörü neden performansı belli olmadan olmadan öne atıp amiral gemisine koyar ki denek cihazı mı bu? Siz idrak edemedikçe bu kafayla daha çok aynı kasalı 200mah artmış oissiz cihazlar gelir iyi uykular size..

Hayatımda hiç HTC veya Toshiba ürünü kullanmadım. Siz hala varsayımlar üzerine yürüyorsunuz çünkü bildiğiniz birşey yok ve araştırma yapmaktan acizsiniz. Sizi haksız çıkardığım için sinirlenmişsiniz belli ki. Kendini telefon kameralarındaki gelmiş geçmiş en başarılı 2 sensör ile kanıtlamış firmaya güvenmeyeceğiz de onun kalitesine hiç ulaşamamış Sony'e mi güveneceğiz? Sony'nin tutulmasının sebebi her fiyat seviyesine farklı çözümler üretmesi ve sektördeki tecrübesidir. Ondan daha iyi işler çıkaran firmalar olabilir. Kameradan konuştuk ve bana saçmaladığımı ima edip bataryadan falan saçma sapan örnekler vermişsiniz. Sizi kale almamı engelleyen bir düşünce yapınız ve üslubunuz var. Başka cevap yazmam size

• quote:

quote:

quote:

Hayatımda hiç HTC veya Toshiba ürünü kullanmadım. Siz hala varsayımlar üzerine yürüyorsunuz çünkü bildiğiniz birşey yok ve araştırma yapmaktan acizsiniz. Sizi haksız çıkardığım için sinirlenmişsiniz belli ki. Kendini telefon kameralarındaki gelmiş geçmiş en başarılı 2 sensör ile kanıtlamış firmaya güvenmeyeceğiz de onun kalitesine hiç ulaşamamış Sony'e mi güveneceğiz? Sony'nin tutulmasının sebebi her fiyat seviyesine farklı çözümler üretmesi ve sektördeki tecrübesidir. Ondan daha iyi işler çıkaran firmalar olabilir. Kameradan konuştuk ve bana saçmaladığımı ima edip bataryadan falan saçma sapan örnekler vermişsiniz. Sizi kale almamı engelleyen bir düşünce yapınız ve üslubunuz var. Başka cevap yazmam size

Sonyi nerden çıkardın onu anlayamadım senin savunduğun firma ertesi sene yana yana Lansman ettiği teknolojiden vazgeçiyor sen hala ispatlamış varsayım diyosun diyosun dostum bende m8 kullanıcısıyım ama abartılıcak bi şey yok bi şey falanda ispatlamış değil htc kamera konusunda bekleyip görcez htc ye varana dek ne telefon kameraları var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonyi nerden çıkardın onu anlayamadım senin savunduğun firma ertesi sene yana yana Lansman ettiği teknolojiden vazgeçiyor sen hala ispatlamış varsayım diyosun diyosun dostum bende m8 kullanıcısıyım ama abartılıcak bi şey yok bi şey falanda ispatlamış değil htc kamera konusunda bekleyip görcez htc ye varana dek ne telefon kameraları var.

O kadar yazdım ve "kendini en başarılı 2 sensör ile kanıtlamış firma" dedim ama HTC'den bahsettiğim sonucunu mu çıkardınız yani? 808 ve 1020'deki başarısından ötürü Toshiba'ya olan güvenden bahsediyorum. Bana ne HTC'den? İsterse Xiaomi olsun bahsettiğimiz marka. Ben sensör ve lens kalitesine bakarım. HTC parayı basmış almış. HTC'nin önceki kameralarına güvensem gider M8 alırdım zaten. Sırf kameralarından ötürü M7 ve M8 almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 2 Mart 2015; 13:22:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O çerçeveyle birliktelik yürümez.

• htc su geçirmezlik ve kasa çerçevesindeki kalın kenarları bırakmadıkça satış seviyesini eski zamanlarına getiremez artık gücünü ortaya koysun istiyorum gayet iyi bir marka ama hep böyle ufak tefek şeyleri önemsemiyor artık duy sesimizi htc

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.