Şimdi Ara

MWC 2015 : HTC One M9 resmiyet kazandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iki yildir htc logosu kalksa diye dil dokuyoruz. Almayin aldirmayin hicbir amiral gemileri arasinda cok fark yok bence htcnin. Alinmaz. M8 de o kadar kamera 4up yapmayin dedik yaptilar. Seneye anca kaldirirlar htc logosunu. Inatci htc kaybedensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çerçeve vardır bunda çerçeveden içerü! Aynı telefonun laciverdi. M8s (s bilerek "küçük" yazılmıştır).

• quote:

Orijinalden alıntı: sony xperia zl

m9 a 3g videolu arama geldimi ? lumia 735 kullanıyorum 3g videolu arama olmadığı için çok sıkıntısını çekiyorum

Hiç sanmıyorum. Ben sırf bu yüzden (görüntülü arama) 32lik G2'yi sattım S4 mini aldım. Samsung da sağolsun üst modellere radyo koymuyor kaldım böyle. Daha iyisi yapılana kadar bunla devam.
  • Eksi olarak:
    Tasarım olarak nerdeyse hiç değişmemiş , çerçeve biraz daha incelebilirdi
    Ram 64 bit olmasına rağmen 3Gb'da bırakılmış , 3 yeterli olsa da insan fazlasını istiyor

Artı olarak:
    1080p ekranda kalınması , ki bana göre 2K telefonlar için ihtiyaç fazlası
    Ultrapixel olayından vazgeçmeleri
    Ses kalitesi ...

Genel olarak devasa bi gelişim olmasa da ufak pürüzleri düzeltmişler
  • m8i biraz güncellemişler gereken etkiyi gösteremez
  • Tasarımda M8 den hiç bir farkı yok. Ekranı FHD de bırakmaları mantıklı olmuş. Ultrapiksel saçmalığından vazgeçmeleri bence çok çok iyi olmuş, ultrapiksel şuana kadar ki en saçma denemeydi resmen, yok mor ışık patlaması yok açık ortamda ışık süzmeleri filan, yıl olmuş 2015 hala 4mp(pardon up) kakalıyorlardı millete

• Telefon yine çok iyi fakat şu çerçeve olayı sanal tuş olayı ilk baktığında can sıkıcı gibi. Onun dışında özelikle full HD de yetinmesi çok akıllıca. En azından şarja ve performansa zararı olmayacak.

• BENCE GALAXY S6 DAN DAHA İYİ OLMUŞ.VE GALAXY S6 YA GÖRE DAHA ALINABİLİR...

• Full HD çözünürlük ve snapdragon 810 chip seti... Kesinlikle çok doğru bir karar vermiş HTC... Performans olarak her halükarda Samsung Galaxy S6 yı geçecektir. Dolayısıyla S6 dan çok daha uzun ömürlü olacaktır.

Tasarım konusu kişiden kişiye değişen bir şey olsa da HTC M8 ve M9 benim telefon dünyasında en beğendiğim tasarımlardır.

• Şu siyah şeridi kaldırmak çok mu zordu yatıyo resmen firma sonra neden satış yapamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Qonrul

htc şundan vazgeçse çok güzel olacak ama her modelinde var işte...
    MWC 2015 : HTC One M9 resmiyet kazandı

Siyah şeridden vazgeçmesi zor onuda kenarlara el değdiği için kavrarken ondan dolayı genel olarak yapıyor. Tasarım olarakda genel olarak hep bu şekilde ilerler 3 aşağı beş yukarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: colaker

quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

bence sunumda telefonda vasat

de da ayrı yazılır bu durumda.

de-da bağlaç değil cümlede neden ayrı yazılsın?

:D bağlaç olan da de örnek versene madem

Sevmeyi de bilmezsin. Oldu mu?

• Telefon gayet guzel. Ben begendim. Nisan ayinda tanitilacak LG G4 dehasa olmassa alacagim One M9

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

bence sunumda telefonda vasat

de da ayrı yazılır bu durumda.

de-da bağlaç değil cümlede neden ayrı yazılsın?

Nerede sorusunu sor. Nerede vasat? Telefonda, nerede vasat ? Tasarimda. Demekki bulunma hal eki olan -de olmadigi icin senin kullandigin baglac olan de-da... misal, telefon, tasarim vasat. Anlam bozulmuyor. O halde baglac

Telefon kısmını demedim "sunumda" cümlesi için dedim. Senin ayrı yazılır diyerek neyi kastettiğini anlamadım.

• Şaka gibi telefon

• o kenar çerveleri nedir arkadaş ya?
  • snapdragon 810 + fullhd ekran + 3 gb ram + 20 mp kamera + unique tasarım

evladiyelik telefon olmuş
    bu telefon alınır çok rahat 3 sene kullanılır

• İşte budur. Diğer üreticiler gibi ekrana abanmamış. Bu çözünürlüğe bu donanım ile performans canavarı bir alet yaratmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC M8'i 4 ultrapixel, 2 GB ram, 2600 mah batarya gibi nedenlerden ötürü almamış insanlar, HTC M9 da 20mp kamera, 3 GB ram, 2840 mah batarya düzeltildiği için (ayrıca 2 mm HTC logo bandında kısaltılma var), ekranın Full HD kalması (enerji ve oyun performansı açısından avantajlı), işlemcinin snapdragon 810 64 bit olması, Ön kamerasının 4 upixel olması (selfie çekim hastaları için cazip), gibi özelliklerden ötürü M8'i almamış insanlar M9'a yöneleceklerdir. Herkes tasarımın aynı gelmesini eleştirmiş donanım açısından eleştiri pek yok. Aynı kasada kalma işini yıllarca Apple yapardı şimdi HTC ve SONY de bu yolu izliyorlar. Özeti budur...

• Tek kotu yani tasarimdaki tutuculuk. Zor mu siyah bolgeyi ekran yapmak anlamiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.