Şimdi Ara

MWC 2015 : Microsoft Lumia 640 resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aaaa daha dün 820 sipariş ettim, iade mi etsem ne yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: riwmd

Aaaa daha dün 820 sipariş ettim, iade mi etsem ne yapsam

Et tabi o cihaza W10 geleceği bile meçhul lakin bunun fiyatı 700 civarı olur ona göre kararını ver istersen keşke 600 den gelse de ben de Windows 10 u denemek için bir tane alsam hele şu cihazda xl sürümündeki Carl zeiss lensli arka kamera ve 5 inç on kamera da olsaydı işte o zaman bu segmentin bana göre en iyi cihazı olacaktı oyunla işi olmayanlar için çok uygun bir cihaz kılıf takmaya da gerek yok yapıştır jelatini gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 820 yi 490 liraya aldım, olmazsa bunu kardeşime verip kendime 640 alırım. 640 ı gsm operatörleri satar mı acaba taksitle?
  • 480'den 720'ye yakın da full hd'de yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 2 Mart 2015; 16:31:16 >
  • f/p oranı yüksek bir telefon olmuş yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Et tabi o cihaza W10 geleceği bile meçhul lakin bunun fiyatı 700 civarı olur ona göre kararını ver istersen keşke 600 den gelse de ben de Windows 10 u denemek için bir tane alsam hele şu cihazda xl sürümündeki Carl zeiss lensli arka kamera ve 5 inç on kamera da olsaydı işte o zaman bu segmentin bana göre en iyi cihazı olacaktı oyunla işi olmayanlar için çok uygun bir cihaz kılıf takmaya da gerek yok yapıştır jelatini gitsin

Neresi meçhul? Bütün hepsi alıyor. Android gibi mi sandın? 2 güncellemeyle telefon güncellemesi bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Neresi meçhul? Bütün hepsi alıyor. Android gibi mi sandın? 2 güncellemeyle telefon güncellemesi bitsin.

Yahu daha denim güncellemesi almamış cihaz dediğiniz şeye bakın ayrıca üslubunuz çok yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Bu telefonun bataryası Galaxy s6 dan 50 mah daha azmış..

Kimse kalkıp vay efendim işlemci bilmem dram çok az batarya harcıyor.Bunlar bir yere kadardır..benim bildiğim bataryayı en fazla sömüren EKRANdir.Ayrıca arka plandaki android uygulamalarını da unutmamak gerekir.Üstüne de EKRAN 2K yapılmış...

not: 3-4 yıllık bir sadık samsung kullanıcısı olark konuşuyorum...
    dip not:samsung kullanıcısı olmamın en büyük 2 nedeni vardı.Çıkarılabilir pil, micro sd kart girişi. artık bunlar olmadığına göre samsungu bırakmanın vakti gelmiştir...,,

Bunca yıl sorunlu touchwiz kullan,tam samsung şaha kalkar sen bırakırsın,kadere bak be kardeş
    Micro sd yeni depolama birimine oranla çok yavaş kaldığı için perofrmans kaybını engellemek amacıyla kaldırdılar. En baz modelde 32gb.

640 kamera dışında tam tadında olmuş. Kamera koysa orta seviyeyi süpürür microsoft

Çoğu zaman başka ROM kullanıyordum.samsungun touchwiz arayüzünü pek kullanmadım.Ayrıca samsungun şaha kalktığını kim söyledi? Daha rakipleri meydanda yok ?rakipleride çıkınca söylersin.(çinlileride unutmamak gerek.)
    Açıkçası micro sd kart girişi ne kadar performans kaybına uğruyordu merak ettim ? NOTE 4 durumu ortada.note 4 te ne kadar performans kaybı var ki ? Ancak samsung klasik APPLE mantığı sürdürmüş.32 gb ile 64 gb arasında üretim maliyeti 10-15 dolar ama 100 dolar kar elde edecek. samsungun kar marjı düşmüştü bunu uyguladılar..

DAHA ÖNCE DEDİĞİM GİBİ BEN SAMSUNGU SIRF ÇIKARILABİLİR PİL VE MİCRO SD KART GİRİŞİ OLDUĞU İÇİN ALIYORDUM. TASARIM BENİM İÇİN HER ZAMAN İKİNCİ PLANDADIR. BEN TELEFONUMU MASANIN ÜZERİNE KOYMAK İÇİN DEĞİL. BENİ YARI YOLDA BIRAKMASIN DİYE ALIYORUM...

• riwmd R kullanıcısına yanıt
    iptal etme imkanınız varsa edin. 820'den memnunum ama bu telefon daha iyi. 820 almamış olsaydım bunu alırdım sanırım.
    Not: 820 güncelleme konusunda sıkıntı çıkarmaz
  • TR'ye ne kadar fiyattan girer acaba?

• Ne zaman Wp cihaz haberi görsem donanımını önceden tahmin ediyorum ve aa, tesadüfe bakın;hepte tutuyor!

Birde cihazın konsept fotosundaki tip çok garip çıkmış (çirkin),belirtmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

bu telefon alt segmentte bir telefon kalkıpta 56 ile kıyaslayanlar var. 550 6600 lira civarına satılır bu telefon ve o fiyat segmentinde kral olabilir

160 Euro diyor ama bizde 600den en az bi 100 TL daha fazlaya koyarlar bence
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    nokianın fiyat politikası agresifdi ama Microsoft napar bilmiyorum. yinede bu telefonun 600den fazla olmuyacağına eminim
  • Dual sim olanlar türkiyede diğer modeller ile aynı anda satışa sunuluyor mu? Bir de lumia dual stabil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.