Şimdi Ara

MWC 2015 : Microsoft Lumia 640 XL phablet modeli resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

1000tl olursa iyi satar

Bu donanımın ederi 800 den fazla değil 1000 liraya daha iyi alternatifleri var adam gider sd800 işlemcili g2 alır

G2 nin daha ne kadar güncelleme alacağı belli değil.

Bir sürü rom var qualcomm daha uzun süre sd800 için driver desteği sağlar dert etmeye gerek yok o işlemci Android 6 7 8 bile alır ancak bu telefona microsoft desteği kestiği anda işi biter başka şansınız yok ben paraya göre yorum yapıyorum Android fanatiği değilim aksine microsoft her yönüyle desteklediğim bir firma ürünlerini her zaman lisanslı kullanıyorum bulut depolama olarak bile microsoft a güveniyorum ancak bu cihazın ederi 800 tl den fazla değil eğer öyle bir fiyatla gelirse Türk milletini kazıklamaktan başka bir şey değil Avrupa ve Amerika fiyatlarına bakarak yorum yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

quote:

1000tl olursa iyi satar

Bu donanımın ederi 800 den fazla değil 1000 liraya daha iyi alternatifleri var adam gider sd800 işlemcili g2 alır

Derdin donanımsa G2 alırsın. Stabilite, uzun süre destek istiyorsan 640XL.

Uzun süre destek diyorsunuz ama daha denim güncellemesi almamış lumialar var

• Microsoft nokia yı bir maşa olarak kullanıp paçavra gibi attı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1000tl olursa iyi satar

Yavaş yavaş dağıtılıyor ama. Androidde cort diye bütün telefonlara veriliyormuş gibi konuşma. Asus daha Lolipop veremedi.

• çok güzel telefonlar geldi lumia'dan, fiyatları uygun olursa iş yapar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1000tl olursa iyi satar

Yavaş yavaş dağıtılıyor ama. Androidde cort diye bütün telefonlara veriliyormuş gibi konuşma. Asus daha Lolipop veremedi.

Apple CORT diye veriyor ama, hem de tüm dünyaya aynı anda Android yazılımını veren şirket google üretici farklı bir şirket burada wp ile Android karşılaştırmak mantıklı değil burada microsoft ile ancak Apple karşılaştırılabilir microsoft ne zaman bu mertebeye gelir o zaman yazdığınız mesajda haklı olursunuz ayrıca tekrar edeyim hitap şekliniz yanlış arkadaşınız ile konuşmuyorsunuz ben de öyle işte o yüzden böyle yazıyorum

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt

Nokia ondan battı dimi çöp wp çöp.

• Hayır hayır wp gerçekten de kaliteli bir işletim sistemi birkaç eksiği var onlar halledilince gerçekten güzel olacak konu da bu değil zaten ama bu cihaz 1000 lira etmez sd600 ile gelseydi o kadar olabilirdi ama bu işlemci ile değil çünkü kullanıcıya keyifli bir multimedia deneyimi vermeyecektir yazılım ne kadar iyi olursa olsun gpu malesef çok zayıf sadece sosyal medya internette gezinme veya iş telefonu olarak kullanılabilir ama bu amaçla kullanılacak telefona da 1000 lira verilmez ben bunu söylüyorum ama millet nedense artık fanboy mu diyeyim ne diyeyim bilemedim bir tanesi hele daha kendisi vitaminken piyasada olan şirkete bağlanıvermiş anası babası gibi görüyor herhalde microsoftu

• Neyi tartışıyorsunuz ki.
    Lumia 520 wp 10 u alacak
    S3 mini ise 4.2 de kaldı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır hayır wp gerçekten de kaliteli bir işletim sistemi birkaç eksiği var onlar halledilince gerçekten güzel olacak konu da bu değil zaten ama bu cihaz 1000 lira etmez sd600 ile gelseydi o kadar olabilirdi ama bu işlemci ile değil çünkü kullanıcıya keyifli bir multimedia deneyimi vermeyecektir yazılım ne kadar iyi olursa olsun gpu malesef çok zayıf sadece sosyal medya internette gezinme veya iş telefonu olarak kullanılabilir ama bu amaçla kullanılacak telefona da 1000 lira verilmez ben bunu söylüyorum ama millet nedense artık fanboy mu diyeyim ne diyeyim bilemedim bir tanesi hele daha kendisi vitaminken piyasada olan şirkete bağlanıvermiş anası babası gibi görüyor herhalde microsoftu

Tam bahsettiğiniz amaçlar için büyük ekranlı orta seviye kamera performansı pili iyi olan telefona ihtiyacım vardı.1320 çok kötü kamera 1520 çok pahalı...
    Bu yeni model bana güzel göründü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Hayır hayır wp gerçekten de kaliteli bir işletim sistemi birkaç eksiği var onlar halledilince gerçekten güzel olacak konu da bu değil zaten ama bu cihaz 1000 lira etmez sd600 ile gelseydi o kadar olabilirdi ama bu işlemci ile değil çünkü kullanıcıya keyifli bir multimedia deneyimi vermeyecektir yazılım ne kadar iyi olursa olsun gpu malesef çok zayıf sadece sosyal medya internette gezinme veya iş telefonu olarak kullanılabilir ama bu amaçla kullanılacak telefona da 1000 lira verilmez ben bunu söylüyorum ama millet nedense artık fanboy mu diyeyim ne diyeyim bilemedim bir tanesi hele daha kendisi vitaminken piyasada olan şirkete bağlanıvermiş anası babası gibi görüyor herhalde microsoftu

Tam bahsettiğiniz amaçlar için büyük ekranlı orta seviye kamera performansı pili iyi olan telefona ihtiyacım vardı.1320 çok kötü kamera 1520 çok pahalı...
    Bu yeni model bana güzel göründü.

799 liradan girerse eğer ben de almayı düşünüyorum keşke 5 inçlik versiyona da şu kameraları koysalardı phablet kullanmaktan bıktım çünkü bazen dezavantaj olabiliyor

• Ya Microsoft millet çatır çatır pıremium cihaz tanıtıyor seninki nerde rengarenk plastiklerle nereye kadar gideceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 2 Mart 2015; 21:03:06 >
  • 1000 tl bandında Türkiye ye gelirse çok can yakar bu telefon..
    Bunun yanında 1320 lerin de sonu tamamen kaderi 920 ler gibi olacak..
    Ben beğendim bu telefonu..
    3000 mah değerli çıkarılabilir batarya ve kamera çok iyi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunaGelenAdam -- 2 Mart 2015; 21:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Ya Microsoft millet çatır çatır pıremium cihaz tanıtıyor seninki nerde rengarenk plastiklerle nereye kadar gideceksin

Lumia 930'u görmedin sanırım ? Yada siyah renk L920.
  • 920 kullandım 930 u ise hicbir vitrinde görmedim Microsoft Bill gates e yaptı herhalde onu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 2 Mart 2015; 22:05:05 >
  • quote:

quote:

1000tl olursa iyi satar

lg g2iyi telefon ben beyeniyorum ama wp düşük donanımda iyi işker çıkartıyor ama bu telefonda sd600 olsa iyi olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Ya Microsoft millet çatır çatır pıremium cihaz tanıtıyor seninki nerde rengarenk plastiklerle nereye kadar gideceksin

w10 çıkmadan üst seviye model tanıtılmayacak
  • 1320almayi planlıyordum ama bu telefonda hemen hemen ayni fiyat olur gibi geliyor. 1000 1200 tl arasi olur gibi geliyir. Eger 1000lira gibi bir sey olursa alirim rahatlikla. Yakin zamanda gelse de iyice incelesek telefonu

• Sürekli aynı şeyleri deneyerek değişik sonuçlar almaya çalışan marka.
  • Aslında güzel olmuş, 640Xl kamerası falan gayet alınabilir bir telefon olmuş.

Tanıtım videolarını izleyince daha çok hoşuma gitti telefon. Tek eksik bulduğum nokta tasarım oldu kalite hissi az olmuş 1320'ye göre.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.