Şimdi Ara

mx video player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
7.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy s3 kullanıyorum. Mx playerda ag akisi bolumune internetten video izlemek icin ne yazcaz. Ben direk linki kopyaliorum acilmio napcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminakin14 -- 7 Ekim 2012; 15:06:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzlemek istediğin videoya bas sonra seçenekler çıkar zaten. Mx player - filmler - tarayıcı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

İzlemek istediğin videoya bas sonra seçenekler çıkar zaten. Mx player - filmler - tarayıcı vs.

öyle olmuyor. direk filmlerde acior..

• quote:

Orijinalden alıntı: eminakin14

quote:

İzlemek istediğin videoya bas sonra seçenekler çıkar zaten. Mx player - filmler - tarayıcı vs.

Ayarlar - Uygulama ayarları - Varsayılanı sıfırla
  • video uygulamalarının varsayı ayarlarını sıfırla daha sonra video acarken otomatik soruyor real player -mx player - vs vs
  • quote:

quote:

quote:

Ayarlar - Uygulama ayarları - Varsayılanı sıfırla

senin dedigin gibi btonlar yok. nasi yapcaam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

video uygulamalarının varsayı ayarlarını sıfırla daha sonra video acarken otomatik soruyor real player -mx player - vs vs

video uygulamalarının varsayılanlarını nası sıfırlıycam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

video uygulamalarının varsayı ayarlarını sıfırla daha sonra video acarken otomatik soruyor real player -mx player - vs vs

• quote:

quote:

ayarlar > uygulamalar > uygulamaları yönet > mx i bul varsayılanları sıfırlaya bas.
  • Arkadaşlar bazi sitelerin videolarinda hangi programla izlenecegini sormadan direkt sitede aciyor. Ben mx player ile ağ akisina ne yazmaliyim

• Selam.. bu konu bayağı bi eskide olsa da aydınlatmakda fayda var diye düşündüm. Şimdi arkadaş androitin kendi tarayıcısı üstünden değilde mx videoplayer ı kullanarak internetten film dizi v.s. seyretmek istiyor. Bunun çözümü şu; öncelikle kullandığımız tarayıcı chrome olsun androidin kendi tarayıcısı olsun biz video izlerken bir seçenek sunmuyor. o yüzden sıkıntılı oluyor. Çözümü şu şekilde yaptım, Tubemate isimli video indirme apksı var. bunu indirin. Bu bir nevi tarayıcı ve aynı zamanda video indirme programı. bu programda url girebiliyorsun. örneğin ben bicaps.netten bi fil seyretmek istiyorum. siteyi url yani adresi yazarak açıyorsun sonra filmi açtın felan v.s indirirsin ya da direk seyredersin. indirme butonuna tıkladığında ya da tam ekran yaptığında uygulama soruyor indiricen mi syredecen mi die. orda video olarak oynat seçtiğinde tekrar soruyor hangi playerdan seyredecen die. sen ister telefonun kendi video playerından ya da indirdiğiniz mx player falan player filan playerdan seyredebilirsin. yani playerı ağ akışına bağlıyor direk. ...böylece birşey izlemek daha zevkli ve rahat oluyor... umarım aydınlatabilmişi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.