Şimdi Ara

MX3200 usb alıcısı kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Logitech MX3200 model kablosuz klavye+mouse setimin USB alıcısı kırıldı. tam da usb girişinden koptu resmen alet, yani devresi ikiye bölündü. bunu yapmanın bir yolu olduğunu pek sanmıyorum açıkcası, ama belki aynı frekansta çalışan başka usb alıcılar vb. gibi önerisi olanlar olabilir.

ufacık bir parça yüzünden taş gibi setin kullanılmaz duruma gelmesi insanı sinir ediyor açıkcası :)

• yardımcı olabilecek birileri yok mu? yani en azından bildiğiniz bir logitech ürünü var mı aynı alıcı ile çalışan. ya da benzer radyo frekansını yapabileceğim bir aygıt :)
  • 00800 44 882 5862 logitech müşteri hizmetleri numarasıdır.ara bir görüş logitech müşteri memnuniyeti konusunda çok iyidir büyük ihtimal size bir alıcı temin edicektir,şanslıysanız size yeni bir klavye mouse set bile gönderebilir ne yapıcakları belli olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedevourer -- 17 Ekim 2010; 0:19:43 >
  • aynı durum benim başıma geldi, logitech'in internet sitesinden bir yazı yazdım ve kırılan usbnin resmini gönderdim, ne sorgu ne bir sual, 2 gün sonra yeni usb reciever elimdeydi.

;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRal{_

aynı durum benim başıma geldi, logitech'in internet sitesinden bir yazı yazdım ve kırılan usbnin resmini gönderdim, ne sorgu ne bir sual, 2 gün sonra yeni usb reciever elimdeydi.

;)

arakadaşlar aynı setten bendede var fakat son zamanlarda mause gıcık etti beni babzen takılıyor sürüklememe rağmen kesik kesik ilerliyo ortadaki tuşda yeni sekmede aça basacağım zaman sağa sola kaydırıyo daha önce böyle bişe yoktu bu mause ile ilgili bi sorumu yoksa sistemlemi alakalı ?pillerdende olabilirmi ?
  • cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, hafta içi görüşeceğim :)

quote:

arakadaşlar aynı setten bendede var fakat son zamanlarda mause gıcık etti beni babzen takılıyor sürüklememe rağmen kesik kesik ilerliyo ortadaki tuşda yeni sekmede aça basacağım zaman sağa sola kaydırıyo daha önce böyle bişe yoktu bu mause ile ilgili bi sorumu yoksa sistemlemi alakalı ?pillerdende olabilirmi ?

pilleri bitiyor çok hızlı o yüzdendir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rnsahin -- 18 Ekim 2010; 0:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnsahin

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim, hafta içi görüşeceğim :)

quote:

pilleri bitiyor çok hızlı o yüzdendir büyük ihtimalle.

teşekkürler dostum kullandığım piller duracell değil farklı dandik piller belki ondandır sanırsam cevabın için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı sorundan muzdarıbım. telefonla gorusmenızden herhangı bır sonuc aldınızmı?
  • hayır hiçbir sonuç çıkmadı ne yazık ki. kırılan parçayı yeniden satın alabileceğim bir avrupa linki verdiler sadece, oradan da getirtmek neredeyse tüm sistem kadar para tutacağı için doğal olarak vazgeçtim :)
  • quote:

hayır hiçbir sonuç çıkmadı ne yazık ki. kırılan parçayı yeniden satın alabileceğim bir avrupa linki verdiler sadece, oradan da getirtmek neredeyse tüm sistem kadar para tutacağı için doğal olarak vazgeçtim :)

allah allah nasıl olur bende 2 gün önce bilerek türkçe bir mail attım bana direk kadir bey diye biri açık adres ve tel istedi yanıtlayarak gonderdim mail i ertesi gün ups kargo gönderi takip numarası verdiler. şansınızı deneyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

quote:

hayır hiçbir sonuç çıkmadı ne yazık ki. kırılan parçayı yeniden satın alabileceğim bir avrupa linki verdiler sadece, oradan da getirtmek neredeyse tüm sistem kadar para tutacağı için doğal olarak vazgeçtim :)

allah allah nasıl olur bende 2 gün önce bilerek türkçe bir mail attım bana direk kadir bey diye biri açık adres ve tel istedi yanıtlayarak gonderdim mail i ertesi gün ups kargo gönderi takip numarası verdiler. şansınızı deneyin bence

banada ücretsiz olarak gönderdiler alıcıyı benim problemim eskisi gibi artık uzaktan cekmiyor mesela klavye ve mause masanın altında hanı sürgülü tepsi varya alıcıda masanın üstünde en fazla aralarında 20 cm vardır cekmiyor piller yeni duracell marka alıcı ile klavye mause masaüstünde dursun 30 cm den fazla cekmiyor anlamış değilim bu işi bişey sinyallerimi engelliyor ne yapıyor anlamadım bu sepeble başvuru da bulundum alıcı gönderdiler yine değişen bişey olmadı eskiden ne güzeldi garantisi bitince bi aksilik cıkacak illa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

quote:

banada ücretsiz olarak gönderdiler alıcıyı benim problemim eskisi gibi artık uzaktan cekmiyor mesela klavye ve mause masanın altında hanı sürgülü tepsi varya alıcıda masanın üstünde en fazla aralarında 20 cm vardır cekmiyor piller yeni duracell marka alıcı ile klavye mause masaüstünde dursun 30 cm den fazla cekmiyor anlamış değilim bu işi bişey sinyallerimi engelliyor ne yapıyor anlamadım bu sepeble başvuru da bulundum alıcı gönderdiler yine değişen bişey olmadı eskiden ne güzeldi garantisi bitince bi aksilik cıkacak illa

benimkini de yeğenler kırmış mail attım ilgilendiler hemen sağolsunlar adres istediler dun akşam verdim adresi bugun ups kargo linki vermişler 8 gün içinde gelirmiş. yani ilgilenmiceklerini sanmıyorum

• quote:

benimkini de yeğenler kırmış mail attım ilgilendiler hemen sağolsunlar adres istediler dun akşam verdim adresi bugun ups kargo linki vermişler 8 gün içinde gelirmiş. yani ilgilenmiceklerini sanmıyorum

mause modelin neydi ? benimkide bugün kırıldı mause M215 ,modeli düşük model olduğu için receiver ı bedavaya göndereceklerini sanmıorum ama yinede mesaj atim bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismett01

quote:

mause modelin neydi ? benimkide bugün kırıldı mause M215 ,modeli düşük model olduğu için receiver ı bedavaya göndereceklerini sanmıorum ama yinede mesaj atim bir

mx3200 setti benimkisi 8 gün içinde gelir diye tahmin ettim ama bugun geldi adresi pazartesi gunu yollamıştım hollandadan geldi

ayrıca klavyem şifreliydi. bazı sayfalarda klavyenin şifresi kırılamıyor o yuzden başka alıcılarla çalışmıyor deniyor bu doğru fakat yeni alıcıyla birlikte mini bir kitapçık geliyor onda tuş kombinasyonuyla beraber şifre kaldırılıyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 2 Şubat 2011; 20:28:51 >

• quote:

quote:

ya hemen herkesin mesajlarını okudum da, neden bana böyle bir mesaj geldi anlamadım tam olarak :( oysa açıkca ve güzelce anlatmıştım durumumu.

rica etsem, bana tam olarak nereyle ve/veya kiminle ve hangi yolla iletişime geçtiğinizi söyleyebilir misiniz?

• Ben sadece mouse için alıcıyı istiyorum. kırıldığı veya kaybolduğu için değil. klavye ve mouse yi ayrı yerlerde kullanmak için istiyorum. dolayısıyla müşteri hizmetlerinden kırıldı diye istemek pek ahlaklı olmaz. bu durumda nereden temin edebilirim acaba?
  • Arkadaşlar Merhaba

Dün akşam benim de usb alıcım kırıldı ortadan ve acayip canım sıkıldı çünkü 2 yıl önce 150 liraya almıştım. Türkiyedeki fiyatlara baktım satıcılar gerçekten çok acımasız 40 lira diyorlar bir alıcıya.

Neyse forumdaki yorumları okudum ve müşteri hizmetleri iyi olduğunu gördüm ve 00800 44 882 5862 numarasını aradım. Konuştuğum kişi yeni zellandada imiş. Kendi hatamdan kırıldığını garantisinin olmadığını söyledim ve şunu söyledim :" Efendim elimizdeki stoklara bakıcam ( Hollandayı kastetti ) eğer varsa müşteri memnuniyeti sebebiyle göndereceğim dedi 3 dk falan bekledim sonra ev adresimi aldm max 7 iş günü ama muhtemelen 2 gün içerisinde elinizde olur" dedi.

Ben böyle bir müşteri hizmeti hayatımda görmedim teşekkürler logitech.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambassador1103

Arkadaşlar Merhaba

Dün akşam benim de usb alıcım kırıldı ortadan ve acayip canım sıkıldı çünkü 2 yıl önce 150 liraya almıştım. Türkiyedeki fiyatlara baktım satıcılar gerçekten çok acımasız 40 lira diyorlar bir alıcıya.

Neyse forumdaki yorumları okudum ve müşteri hizmetleri iyi olduğunu gördüm ve 00800 44 882 5862 numarasını aradım. Konuştuğum kişi yeni zellandada imiş. Kendi hatamdan kırıldığını garantisinin olmadığını söyledim ve şunu söyledim :" Efendim elimizdeki stoklara bakıcam ( Hollandayı kastetti ) eğer varsa müşteri memnuniyeti sebebiyle göndereceğim dedi 3 dk falan bekledim sonra ev adresimi aldm max 7 iş günü ama muhtemelen 2 gün içerisinde elinizde olur" dedi.

Ben böyle bir müşteri hizmeti hayatımda görmedim teşekkürler logitech.

bendede logitech wave var alicisi kirildi bircok numara aradim temin edemedim bu numarada yurt disi numarasi baska sekilde nasil ulasirim acaba sinir oldum alici yuzunden set gitti

• mail atıpta cevap alan arkadaşlar lütfen banada mail adresini verirmisiniz ?...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.