beyler mx3200 setimin alıcısını kırmış misafirin çocukları yardımcı olun lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan
quote:
Orijinalden alıntı: ismett01
quote:
benimkini de yeğenler kırmış mail attım ilgilendiler hemen sağolsunlar adres istediler dun akşam verdim adresi bugun ups kargo linki vermişler 8 gün içinde gelirmiş. yani ilgilenmiceklerini sanmıyorum
mause modelin neydi ? benimkide bugün kırıldı mause M215 ,modeli düşük model olduğu için receiver ı bedavaya göndereceklerini sanmıorum ama yinede mesaj atim bir
mx3200 setti benimkisi 8 gün içinde gelir diye tahmin ettim ama bugun geldi adresi pazartesi gunu yollamıştım hollandadan geldi
ayrıca klavyem şifreliydi. bazı sayfalarda klavyenin şifresi kırılamıyor o yuzden başka alıcılarla çalışmıyor deniyor bu doğru fakat yeni alıcıyla birlikte mini bir kitapçık geliyor onda tuş kombinasyonuyla beraber şifre kaldırılıyor bilginize
senin msj ı da alıntı yapayımki gör feryadımı :DDD
quote:
Orijinalden alıntı: StByErdeM
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ismett01
quote:
benimkini de yeğenler kırmış mail attım ilgilendiler hemen sağolsunlar adres istediler dun akşam verdim adresi bugun ups kargo linki vermişler 8 gün içinde gelirmiş. yani ilgilenmiceklerini sanmıyorum
mause modelin neydi ? benimkide bugün kırıldı mause M215 ,modeli düşük model olduğu için receiver ı bedavaya göndereceklerini sanmıorum ama yinede mesaj atim bir
mx3200 setti benimkisi 8 gün içinde gelir diye tahmin ettim ama bugun geldi adresi pazartesi gunu yollamıştım hollandadan geldi
ayrıca klavyem şifreliydi. bazı sayfalarda klavyenin şifresi kırılamıyor o yuzden başka alıcılarla çalışmıyor deniyor bu doğru fakat yeni alıcıyla birlikte mini bir kitapçık geliyor onda tuş kombinasyonuyla beraber şifre kaldırılıyor bilginize
senin msj ı da alıntı yapayımki gör feryadımı :DDD
Benim de alıcım kırıldı. 5 gün önce e-posta yoluyla durumu anlatıp bir çözüm istedim. Aynı gün içinde Kadir bey e-posta ile geri dönüş yapıp adres bilgilerimi istedi. Hatta telefonla arayıp alıcıyı göndereceklerini söyledi. Biraz önce UPS kargo takip numarası ile ilgili e-posta aldım. Bir iki güne elime geçecek gibi. Bu saatten sonra Logitech dışında ürün kullanmam. Müşteri memnuniyetinde çok iyilermiş gerçekten.
Beyler Bende A4 Tech Kalitesinden memnun oldugum icin mx3200 fiyatına birde A4 Tech kablosuz klavye mause set aldım ve alıcı o kadar saglam ki bürkülmüyor bile :D Çoğu aksesuarım A4 Tech , Tavsiye ederim sağlam bir marka
Aynı şekilde benimde kırıldı ve logitech destek sisteminden mail attım Türkçe olarak hemen yardımcı oldular ve 2 gün içinde elime yeni alıcı geldi müthiş bir destek sistemi var olayı cözmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Kalitesini bir kez daha gösterdi.
Selamlar,
Logitech urunlerinizle ilgili yedek parca problemi yasarsaniz, Logitech'in ya ucretsiz hattini arayin: 00800 44 882 5862 (Sabit hatlardan ucretsiz) ya da Facebook'ta "Logitech Turkiye" sayfasina gidip Destech bolumunden Turkce olarak e-mail gonderin. Her 2 durumda da durumunuzu durustce anlatin, %100 yardim alacaksiniz.
Saygilar.
quote:
Orijinalden alıntı: ozzyco
Selamlar,
Logitech urunlerinizle ilgili yedek parca problemi yasarsaniz, Logitech'in ya ucretsiz hattini arayin: 00800 44 882 5862 (Sabit hatlardan ucretsiz) ya da Facebook'ta "Logitech Turkiye" sayfasina gidip Destech bolumunden Turkce olarak e-mail gonderin. Her 2 durumda da durumunuzu durustce anlatin, %100 yardim alacaksiniz.
Saygilar.
Yeni bir sorun var. Açıklamanız iyi oldu teşekkürler.
bune hacı kıran kırana gidiyo :D şaka bi yana benım yeğenimin arkadşı da kırmş Banada lazım Sitesine bi girelim bakalım.
Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz
Hakan bey Logitech MX 3200 urunumuz Logitech tarafindan uterimi durdurulmasi sebebi ile su an Logitech MX 3200 recevier elimizde bulunmamaktadir. Urununuz hakkinda yardimci olamadigim icin cok uzgunum.
Saygılarımla
Metin U Logitech Europe S.A. Müşteri Hizmetleri - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
şimdi yandık ya gitti gül gibi set :(
quote:
Orijinalden alıntı: western__
Logitech Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz
Hakan bey Logitech MX 3200 urunumuz Logitech tarafindan uterimi durdurulmasi sebebi ile su an Logitech MX 3200 recevier elimizde bulunmamaktadir. Urununuz hakkinda yardimci olamadigim icin cok uzgunum.
Saygılarımla
Metin U Logitech Europe S.A. Müşteri Hizmetleri - Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
şimdi yandık ya gitti gül gibi set :(
Dostum sanırım buradaki ürün uyumlu. Bi incele araştır istersen