Şimdi Ara

mx400 overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam millet benim ekran kartı msi64mb gf2mx400 anakart da bx2000 gigabyte. Ekran kartının(200/333ddr) üstünde fan yoktu ben de eski celeron fanını taktım. Fanı takmadan önce 3 boyutlu oyunlarda ekartından alarm sesi geliyordu sanırım fazla ısınmadan dolayı. Acaba bu sesi kapatmamın bir yolu var mı? Neyse fanı taktıktan sonra ses kesildi bu seferde overclock yapmak istedim ama ne zaman 210/340 yapsam o ses yeniden gelmeye başlıyor. Çok sinir bozucu bir ses. Bir de anakartım ekran kartına fazla voltaj mi veriyor acaba öyle birşey olabilir mi ya da bios ayarlarından o voltaj ayarını değistirebilir miyim? Sanırım ekran kartımın 9 voltta çalışması lazım. Bir yardım edin lütfen o sesi duymak istemiyorum..

• ekran kartının üzerinde buzeer vardır onu sök ayrıca ekran kartın o hızda değil default 145/ 150 civarında çalışır
  • hayır default olarak 200/ 166x2 sen bilmiosun esas:)benim şahsen kullandığım kart:)
  • Buzeer mi o ne? peki kasayı açmadan biosdan felan olmaz mı? Ya da bir program felan yok mudur acep? [wand] Ayrıca ben msi nin kendi driverini yükledim üstüne nvidianınkini yükledim. şimdi msi in ve nvidia nın driveri birleşik ayrıca overclock u msi in programından yapıyorum. Belki sadece nvidia nın driverini yüklesem ses olmaz yani bir de öyle deniyeyim. [akum]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Ace</i>
    <br />
    selam millet benim ekran kartı msi64mb gf2mx400 anakart da bx2000 gigabyte. Ekran kartının(200/333ddr) üstünde fan yoktu ben de eski celeron fanını taktım. Fanı takmadan önce 3 boyutlu oyunlarda ekartından alarm sesi geliyordu sanırım fazla ısınmadan dolayı. <b>Acaba bu sesi kapatmamın bir yolu var mı</b>? Neyse fanı taktıktan sonra ses kesildi bu seferde overclock yapmak istedim ama ne zaman 210/340 yapsam o ses yeniden gelmeye başlıyor. Çok sinir bozucu bir ses. Bir de <b>anakartım ekran kartına fazla voltaj mi veriyor</b> acaba öyle birşey olabilir mi ya da bios ayarlarından o voltaj ayarını değistirebilir miyim? Sanırım ekran kartımın 9 voltta çalışması lazım. Bir yardım edin lütfen o sesi duymak istemiyorum..

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ekran kartın 9v da çalışırsa yanmış pcb yi tavanda görürsün :) ayrıca ddr bellek kullanan gf2mx400 hiç duymadım.ya ekran kartın mx değil gf2ti veya gf2ultra gibi bişey yada o değerlere nereden baktıysan yanlış göstermiş.zaten orjinal ayarları 200/333 olan bi kart 210/340 da sorunsuz çalışır.http://www.tomshardware.com.tr/graphic/03q1/030120/vgacharts-01.html bu tabloyu incele.

• ayrıca ekran kartı ötmez öten anakartın biosudur. o da cpunun fazla ısınmasından öter
  • ace doğru sölüyo;kartı ddr lı mx400.norton un dediği hızlarda çalışıyo.
    sorunun anakarttan kaynaklanıyo,ddr lı ekran kartını yeterince besleyemiyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    xfx 7600gt agp
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ekran kartının kaç voltta çalıştığını nasıl, nereden öğrenebilirim. bir de ilginç olan bilgisayar ilk açılırken ekran kartının adını ve versiyonunu yazar ya benim bilgisayarda yazmıyor..
    trulli nin dediği gibi anakartla ekrankartı arasında bir uyumsuzluk var herhalde....
    bu arada ekran kartm ddr:http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=160
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.