Şimdi Ara

MX440 Rekoru!!!(MX-440@Ferrari Modena :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce Diablo50 arkadaşımın da online yardımıyla ekran kartım MX440'a overclok yapayım dedim.
    RivaTuner ve en son sürücüler yardımıyla adım adım artırarak 405/486 MHZ hızlarında aşırı bir ısınma olmadan stabil oc ettim.Çeşitli 3D oyunlar ile de test ettim görüntü de sorun yok.Artifact filan da yapmıyor.
    Tüm MX serisi de böyle mi yoksa rekor mu kırdım?

Aşağıda hız RivaTuner Hız göstergesinin ss'si de var.Yakında 3Dmark01 testlerini de koyacağım.

• En Azından benim FX5200'den hızlıdır.Ben 320/505 dedirdim ama bu kartın GPU 405 gördü maaşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

En Azından benim FX5200'den hızlıdır.Ben 320/505 dedirdim ama bu kartın GPU 405 gördü maaşallah.
    3Dmark01 puanını koy bakalım ozmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 13 Mart 2005, 17:01:13 >
  • dünya rekoru ne ki bu karrtın 3dmark 03 yapbi orb ye gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

3Dmark01 puanını koy bakalım ozmn

Alıntıları Göster
    tamam koy 2k1 ama benim aklıma bişi takıldı. şimdi ben bi overclock programı açınca core speed'i nereye çekersem çekeyim o geliyor. setup demedikten sonra uygulamaya almıyor. yani 1ghz'da da çalıştırsam çalışıyor taa ki setup demeyinceye kadar. seninkinde setup'a basılmamış duruyo acaba uygulamadın mı?
    resimden anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 13 Mart 2005, 17:10:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Basar

tamam koy 2k1 ama benim aklıma bişi takıldı. şimdi ben bi overclock programı açınca core speed'i nereye çekersem çekeyim o geliyor. setup demedikten sonra uygulamaya almıyor. yani 1ghz'da da çalıştırsam çalışıyor taa ki setup demeyinceye kadar. seninkinde setup'a basılmamış duruyo acaba uygulamadın mı?
    resimden anlarsınız

Alıntıları Göster
    Set tuşuna basmadan o/c yapmış olmassınız.
    Bu arada @@@ Basar @@@ kardesim kartın yanmaz. o hıza Set dediğinde Görüntü kayar. Reset çekince düzelir. Yani kartlarıda yakmak zordur. Bütün heatsinkleri çıkarıp İleri düzey bir Vmod yaptıkdan sonre Açarsınıız 2k3 o zaman anca yakabilirsiniz.

Yani kartlarıda yakmak o kadar kolay değildir.

• quote:

resimden anlarsınız

Alıntıları Göster
    Yok abi bu böyle değil.Biz RivaTuner ve normal nVidia sürücüsünü kullandık.Yani TEST ve UYGULA tuşlarına bastı arkadaşım.

Resimdeki grafik ise kartın şu an hangi hızda çalıştığını gösteren ve sürekli tazeleme yapan bir grafik.Yani gerçekten de o hızlarda çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok abi bu böyle değil.Biz RivaTuner ve normal nVidia sürücüsünü kullandık.Yani TEST ve UYGULA tuşlarına bastı arkadaşım.

Resimdeki grafik ise kartın şu an hangi hızda çalıştığını gösteren ve sürekli tazeleme yapan bir grafik.Yani gerçekten de o hızlarda çalışıyor.

Alıntıları Göster
    İnanmayan inanmaz sorun değil.İşi bilen anladı zateen.

• quote:

Alıntıları Göster
    v8170t ile 330-520mhz senin gpu iii çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtoba3

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: abtoba3

yok yaw inanmadığımdan değil. sadece ben öyle biliyodum. eğer çıktıysa o seviyeye helal olsun karta. 2k1 veya 2k3 yap da görelim kartın marifetini

• quote:

quote:

yok yaw inanmadığımdan değil. sadece ben öyle biliyodum. eğer çıktıysa o seviyeye helal olsun karta. 2k1 veya 2k3 yap da görelim kartın marifetini

Alıntıları Göster
    Benim eski MX440 da 320/520 mi ne yapmıştım ama daha denememiştim.... Demekki az daha zorlamak lzım mış en azından GPU yu

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGpAsCaL

Benim eski MX440 da 320/520 mi ne yapmıştım ama daha denememiştim.... Demekki az daha zorlamak lzım mış en azından GPU yu

Alıntıları Göster
    Ahanda puan 3d Mark ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abtoba3 -- 13 Mart 2005, 19:00:09 >

• quote:

Ahanda puan 3d Mark ile

Alıntıları Göster
    @abtoba3 puan konsunda bendeki Mx440 3Dmark01==>8134

• quote:

Alıntıları Göster
    screenshot koya görelim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

Neden az almış olabilir peki?Bence MX440 için güzel bir puan ama seninkindan daha hızlı olmasına karşın daha az puan almış.Hem de bayağı büyük bir fark var.

Arkadaşın sistem de AMD 2500 sistem.4X/8X veriyolu kullanıyor sonuçta.
    Marka farkından olabilir mi?

• quote:

Ahanda puan 3d Mark ile

Alıntıları Göster
    quote:

Ahanda puan 3d Mark ile

ççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooK düşük

• quote:

quote:

Ahanda puan 3d Mark ile

ççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooK düşük

Alıntıları Göster
    Bendeki kart 4x 128 bit ramli.768 mb ram var sistemde.Board msi kt600 chipsetli serer board.siz ekleyin bi resimleride bakalım.

• quote:

Bendeki kart 4x 128 bit ramli.768 mb ram var sistemde.Board msi kt600 chipsetli serer board.siz ekleyin bi resimleride bakalım.

Alıntıları Göster
    ekran kartı performansı için 03 yapsanıza o zaman belli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TJ420

ekran kartı performansı için 03 yapsanıza o zaman belli olur

Alıntıları Göster
    yaw öldüm gülemkten abi 2k3 de mx440 lar 290-300 puan civarı alıyor yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: okan

yaw öldüm gülemkten abi 2k3 de mx440 lar 290-300 puan civarı alıyor yaw

Alıntıları Göster
    Zaten asıl olan 6800'lerle yarıştırmak değil.Oradaki amac gerçek puan değerlerini ölçmek.Onun için 2003 deniyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.