Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XFX RX 6800 XT MERC 319 (Bir süreliğine satış ertelendi) Satın Al 20 Kasım 2024 14:11 1 1 XFX RX 6800 XT MERC 319 (Bir süreliğine satış ertelendi) BİR SÜRELİĞİNE SATIŞ ERTELENDİ.Selamlar yukseltme yapmayi dusundugum icin ekran kartimi satiyorum. 2k da tum oyunlari yuksek-ultra karisik rahatlikla oynatabilen bir kart. Kutu mevcut. Faturayi bulabilecegimden emin degilim ama bakacagim. Garanti durumunu da ogrenir ogrenmez yazarim. Herhangi bir sorunu, sikintisi, problemi yoktur. Yuk altinda maksimum 70 dereceyi goruyor. Ufak cw var kasam altta oldugu icin beni pek etkilemiyor. Isten gucten pek firsat bulamadigim icin dogru durust oyun oynamadim desem yeridir. Karti sari siteden kutu, fatura ve garantili sekilde aldim. Hala devam ediyor mu bilmiyorum kontrol edip konuyu editleyecegim. Kart kasamda kullanilmakta oldugu icin fotograflar ekleyemedim fakat kasa icinden cekip eklerim ve istediginiz herhangi bir test olursa yapip yollarim fotograf veya videolu sekilde. Yillardir bu forumdayim aliciyken karsi taraftan ne bekliyorsam satarkende ayni ozeni gosteririm supheniz olmasin. Fiyat = TL odeme sonrasi ayni gun alici odemeli sekilde kargolarim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XFX RX 6800 XT MERC 319 (Bir süreliğine satış ertelendi) [SATILDI] IPAD 9.NESIL 64GB / 21 AY GARANTILI / ACIL SATILIK COK UYGUN [SATILDI] İ3 10100F [SATILDI] MSI GTX 1080 ARMOR 8G OC (Kutulu, Faturalı) - 3000 TL