Şimdi Ara

MXIII M82 Quad Core Cortex A9/Amlogic S802/Mali-450/2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok vaktim yoktu, biraz araştırıp 195 liraya böyle bir ürün aldım. Yorumlar genel olarak iyi, donanım olarak iyi gibi.

Tek çekincem ürünün kalitesi, sağlamlığı. Çünkü Amazon vs.. kullanıcı yorumlarında 1-2 ay içinde bozulduğuyla ilgili yakınmalar mevcut.

Forumda göremedim, bu üründen alan kullanan var mı?

Aldığım ürünün linki bu.http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html

• Hocam ne durumdasın geldimi ürün.
    Bende bu tarz ucuz birşey bakıyorum zibilyon tane şey var kafam karman çorman.
    Amaç hem lcd tv internete youtbe vs girsin.
    Hemde usb üzerinden 1080p mkv film izleme.
  • Ürün geldi, gayet hızlı, arayüzü sade ve kullanışlı.

Benim alma amacım youtube kullanabilmekti ki gerek videoların listelenmesi gerekse oynatma yönünden bilgisayardan bile daha hızlı.

Elimdeki kablosuz klavye-Mouse setini bağladım, sorunsuz kullanıyorum.

Ürün üzerinde 2 adet usb portu ve microsd kart slotu var. Kablosuz veya RJ45 jack ile internete bağlayabiliyorsunuz.

Zaten araştırdığım kadarıyla piyasadaki en hızlı cihazlardan birisi.

Tek endişem cihazın üretim kalitesi , dolayısıyla ömrüydü. Orası da şans işi. Aldığım gearbest bir süre garanti veriyor, ve ömür boyu da tamir garantisi veriyor. Bunlar muallak şeyler ve her elektronik üründeki gibi "şansıma artık" diyorum.

Üründe kodi denilen yazılım kurulu geliyor, o programın ayarlarını yaparsanız arşivinizdeki filmleri posterleriyle ön izleme yapabiliyorsunuz, IMDB puanları kenarda görünüyor. Yine ayarlarsanız altyazı serverlarından istediğiniz dilde altyazıyı online olarak seçip çalıştırabiliyor.

Bu programla ilgili ayarlar ve detaylar forumda mevcut.

Ürün fiyatı şu anda 58$'a kadar düşmüş ben 1,5 ay önce 73$ 'dan almıştım. An itibariyle 150 liraya güzel cihaz.

• 4k video testi yapabilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim denemedim henüz ama bütün yorumlarda gayet akıcı olduğundan bahsedilmiş. Akşam yapayım dostum.
  • Teşekkürler bilgi için. Evet bu şans işi insanı soğutuyor işte. Bir türlü cesaret edemiyorum.
    Sonuçta 150 lira gibi bir rakam tutacak. 2-3 ay içinde pert olurmu olmazmı olursa kiminle uğraşacaksın bir sürü hikaye gitti geldi ömür törpüsü.
    150-200 lira bandında bluray player bakıyorum ama 3tb diski desteklediğini söylenen bir model bulamadım denk gelmedim.
    Bendeki desteklemiyor. Samsung C6900 5 yıllık cihaz. Yenileri desteklermi bilmiyorum bilende yok gibi.
  • bende elinizdeki cihazın kardeşi diyeyim artık MXQ'ya bakıyorum bir süredir. aliexpresste 33 dolara düşmüş. tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç yıl dayanacak kalitede mi şüphesi haricinde cihaz tatmin edici.

Tek eleştirim kendi kullanım tarzım için ürün çok teferruatlı geldi. Bildiğimiz android işte, ayarlar vs.. Ben isterdim ki usb disk takayım film başlasın :) Eski medya oynatıcılar veya smart tvler gibi sade olsun.
  • mxIV de çıkmış, az daha donanım iyileştirilmiş sanırım..
    üretici çin in büyük üreticilerinden.. medya player gibi harici disk ten mkv leri oynatıyorsa yeter aslında, çoluk çocuk ta 3-5 oyun oynasın daha ne olacak..fiyatı 65 dolar civarı.. üründe air mouse var..

http://www.tronfy.com/portfolio-items/mx4/
  • cihazın durumu nedir kullanmaya devam ediyor musunuz?
  • Kullanıyorum dostum. Kablosuz klavye mouse seti bağladım. Gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Micro sd kartı takınca galeride doğrudan görüntüleyebiliyoruz. 4k video da sorunsuz. Tek sıkıntı youtube da 720p üzeri kalite seçeneği çıkmıyor. Yazılımsal bir durum sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.