Şimdi Ara

'MXQ S85 Smart TV Box' Bu cihaz işimi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar, bluray veya 3D film falan izlemiyorum. genelde torrentten bulabilirsem yify, bulamazsam diğer sürümlerde 1080p film indirip izliyorum. ayrıca online olarak dizi film izlediğim de oluyor. arada bir de youtube dan müzik dinlerim yada mümkünse tuneln radio uygulamasını kurup radyo dinleyebilirim ama bunlar çok elzem değil.

bu ihtiyaçlarım için MXQ S85 Smart TV Box işimi görür mü?http://www.gearbest.com/tv-box/pp_80703.html

özellikleri genel olarak: Amlogic S805 Quad Core Android 4.4.2 1GB RAM 8GB ROM

önereceğiniz, deneyip memnun kaldığınız (malum kağıt üzerindeki veriler pek sağlıklı olmuyor, cihazlarda kronik sıkıntılar çıkıyor) bir cihaz var mı?

• up..up... arkadaşlar pek anlamıyorum bu android boxlardan. yok mu bir tavsiyeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronos10 -- 3 Ekim 2015; 15:49:05 >
  • hd video izlemek ve diğer android programlar için yeterli. zaten ben 100 dolar uzerinde para verilen android kutuları anlamıyorum. hatta paranız varsa m8s alın daha uzun süre götürür sizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babylonweb kullanıcısına yanıt
    m8s daha mantıklı bir cihaz gibi duruyor, forumda M-195 - EWEAT de tavsiye ediliyor. o cihazı da araştırıyorum.

teşekkürler üstad :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.