Şimdi Ara

My Name is Earl (2005-2009) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
12.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çokmu güzel?Tüm bölümleri var fakat bir türlü izleyemiyorum elim gitmiyo nedense..2-3 bölüm izledim fakat sarmadı =/
  • Evet My Name Is Earl'ün alt yazısına gereken önem verilmiyor ya Cuma günü dizi nete düştükten 3-4 gün sonra altyazısına başlanıyor izlenmiyor gibi gözüken bir dizi aslında ama bayağı seveni var.Divxplanet'e bu konuda uyarıcı mailler atılmalı.
  • up
  • 5. sezon gelecek mi bilen var mı?
    Şu an 4. sezon 20. bölümdeyim 27'de bitiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: #NeWWorlD#

5. sezon gelecek mi bilen var mı?

Büyük ihtimalle devam edicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

quote:

İptal edilmiş

http://www.imdb.com/news/ni0792000/
    http://www.dizidizi.net/nbc-2009-2010-sezonu/#more-6749

İlk 3 sezonu izlemiştim, aşırı komik olmasa da eğlenceliydi

• quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

quote:

quote:

İptal edilmiş

http://www.imdb.com/news/ni0792000/
    http://www.dizidizi.net/nbc-2009-2010-sezonu/#more-6749

İlk 3 sezonu izlemiştim, aşırı komik olmasa da eğlenceliydi

Umarım başka bir kanalla anlaşırlar.

• Fox'la anlaşacaklar büyük bi ihtimalle.Çünkü bu kadar mükemmel bi dizi bitmemeli bitirmemeliler...
  • 1 bölüm kaldı Dodge's Dad bölümün adı valla bitiyor diye çok üzülmedim ama umarım devam eder eğlencelik izleniyor işte, arada yerlere yatıp gülmekten gözlerimden yaş geldiği yerler de az değil tabi
  • Bu arada Dodge's Dad bölümü yarım bitiyor.
  • quote:

Bu arada Dodge's Dad bölümü yarım bitiyor.

İzledim, sonunda ''to be continued'' yazıyor'' dizi bitse bile en azından şunun için özel bölüm yapsınlar yav meraklandım şimdi son olanlardan sonra
  • Kurgusu ve karakterleri işleyişi müthiş harikulade bir dizi
    4 sezonuda izledim 4.sezonun son bölümünü bekliyorum...
    4 sezonuda izlemek isteyen bildiğim bir site var bana pm atın söyliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 26 Mayıs 2009; 12:22:57 >
  • 1 aydır tekrar tekrar izliyorum tüm bölümleri, uç detaylara da espri saklayan bir dizi olduğundan zevkle izleniyor tekrardan. Bir sahne oynarken Randy arkada kopmalık bir şey yaparken görüyorsunuz mesela

Resmen Yıkıldığım sahneler

1) Earl ve Randy Temmuz kutlamalarından çaldıkları kamerayla eve geldiklerinde Randy'nin tişörtün üzerindeki Danger yazısını okuma şekli. "nndengıur eduikeydıt blek men"

2) Earl'ün devlete olan borcunu ödemek için ceza yeme yolunu seçmesi ve bunun üzerine su kulesine çıkmaları. Ancak kaza sonucu kulenin içinde kalmaları. Bunun üzerinde Randy'nin cebinden çıkardığı çikolatayı bak earl cebimde çikolata buldum diyerek üstüne atıp yere düşürmesi 10 sn sonraki sahnede randy'nin asılı haldeki yüz halinde kendimden geçtim

3) Randy'nin hoşlandığı bir kız olduğunda onlar gibi giyinmeye başlamasını anlatan sahne, punk hali çok fena

4) Earl ünv.de konuşma yaptıktan sonra parti evinde Randy ye bakmaya geldiğinde Randy'nin 3 tekerlekli bisikletle korna çalarak gelmesi, daha fenası bölümün sonunda daha da küçük bir bisiklete biniyor yok böyle bir şey

5) Annesinin zamanında Clark Clark isimli biriyle kendini aldattığı öğrenen babasıyla birlikte Clarkı dövmeye gitmeleri, akabinde Earl'ün eye of the tiger söyleyerek gaz vermeye çalışması

6) Sürekli sarhoş olan o ünlünün oynadığı tv programının adının "Son of the Beach" olduğunu duymam

• 4. sezon bitti mi? daha doğrusu to be continued dedi dizi devam edecek mi? edecekse ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bitter

1 aydır tekrar tekrar izliyorum tüm bölümleri, uç detaylara da espri saklayan bir dizi olduğundan zevkle izleniyor tekrardan. Bir sahne oynarken Randy arkada kopmalık bir şey yaparken görüyorsunuz mesela

Resmen Yıkıldığım sahneler

1) Earl ve Randy Temmuz kutlamalarından çaldıkları kamerayla eve geldiklerinde Randy'nin tişörtün üzerindeki Danger yazısını okuma şekli. "nndengıur eduikeydıt blek men"

2) Earl'ün devlete olan borcunu ödemek için ceza yeme yolunu seçmesi ve bunun üzerine su kulesine çıkmaları. Ancak kaza sonucu kulenin içinde kalmaları. Bunun üzerinde Randy'nin cebinden çıkardığı çikolatayı bak earl cebimde çikolata buldum diyerek üstüne atıp yere düşürmesi 10 sn sonraki sahnede randy'nin asılı haldeki yüz halinde kendimden geçtim
    />

3) Randy'nin hoşlandığı bir kız olduğunda onlar gibi giyinmeye başlamasını anlatan sahne, punk hali çok fena

4) Earl ünv.de konuşma yaptıktan sonra parti evinde Randy ye bakmaya geldiğinde Randy'nin 3 tekerlekli bisikletle korna çalarak gelmesi, daha fenası bölümün sonunda daha da küçük bir bisiklete biniyor yok böyle bir şey
    />

5) Annesinin zamanında Clark Clark isimli biriyle kendini aldattığı öğrenen babasıyla birlikte Clarkı dövmeye gitmeleri, akabinde Earl'ün eye of the tiger söyleyerek gaz vermeye çalışması

6) Sürekli sarhoş olan o ünlünün oynadığı tv programının adının "Son of the Beach" olduğunu duymam
    />

Randy'nin ağaçta kaldığı sahne
    Randy'yi çöp kamyonuyla götürmeleri ve nice çok süper

• Merhabalar.
    Ben Prison Break,Lost,One Tree Hill izledim. Yani daha hiç komedi üzerine bi dizi izlemedim..Hangisi 1 numara soruyorum??
    My name is Earl---Friends--How i met your mother

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 22 Temmuz 2009; 12:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Merhabalar.
    Ben Prison Break,Lost,One Tree Hill izledim. Yani daha hiç komedi üzerine bi dizi izlemedim..Hangisi 1 numara soruyorum??

Friends i izlemedim ama diğer ikisi arasından 1 numara himym bence.
  • yalnız finali çok bombaydı hala da gülüyorum ya orda bırakmaları çok kötü oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Merhabalar.

The IT Crowd ile bunların komikliği yarışamaz
  •  My Name is Earl (2005-2009)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.