Dizi saçma şekilde bitmek zorunda kalıyor. Para sıkıntısından iptal oldu dizi
Diziyi bitirdim tekrar yazmayı unutmuşum..Gerçekten hakkını yemişler dizinin çünkü çok güzeldi
3. sezonu da bitirdim. Böyle müthiş bir dizi nasıl bitti anlayamıyorum bari güzel bir son olsaydı
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
3. sezonu da bitirdim. Böyle müthiş bir dizi nasıl bitti anlayamıyorum bari güzel bir son olsaydı
En azından sonu olsaydı keşke.İyi ya da kötü tartışabileceğimiz bir sonu da yok.
Yeni başlıyorum diziye, dizi bitmiş mi ne olmuş?
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Mosby
Yeni başlıyorum diziye, dizi bitmiş mi ne olmuş?
continue diye bitiyor ama devamı yok kaldırılmış. ama gerçekten süper bir dizi..
Ilk bolumunu izledim, tbbt ve himym dan daha güzel
Çok güzel bir diziydi.20 dakika olmasıda ayrı güzel.4 sezonu 2 haftada bitirdim
Arkadaşlar dizinin devamı olarak film çekilebilirmiş.
Diziyi CNBC-e'de rast geldikçe izlerdim geçen ay başladım ve sonlara yaklaştım. Muhteşem bir dizi ya oyuncular karakterlere tam oturmuşlar sırıtan bir karakter yok. Öyle yaran komedilerden değil ama bayıla bayıla güldüğüm 2 bölüm var. Birisi de film çekimiydi Randy'nin oyunculuğu öldürdü beni Bu arada diziden haber yok değil mi? Tamamen bitti yani final yapamadan..
Yuh ya tam yerinde yayından kaldırılmış dizi..
Hey Earl
müstehcemlik varmı sonra çocukara ayıp olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: atmaca57
Hocam hiç yok diyemem ama çok da rahatsız edecek seviyede değil. Çocuklar derken kaç yaşındakileri bahsediyorsun bilmediğim için
quote:
Orijinalden alıntı: Static-X
Hey Earl
Hey Randy
Özledim keşke bitmeseydi.
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Orijinalden alıntı: atmaca57
Hocam hiç yok diyemem ama çok da rahatsız edecek seviyede değil. Çocuklar derken kaç yaşındakileri bahsediyorsun bilmediğim için