Şimdi Ara

My Name is Earl (2005-2009) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
12.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuncerug bak harika bi dizi kesinlikle tavsiye ederim sezon finali nedeniyle eski bölümlerinide veriyorlar saat 20:35 de cnbc-e yi aç görürsün harika bi dizi
  • Gülmek eğlenmek için güzel bi dizi.....Listesi de baya kalabalık be Earl'in bu arada o bıyıkları bana kadir Bey'i(En Son BAbalar Duyar) hatırlatti
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

tuncerug bak harika bi dizi kesinlikle tavsiye ederim sezon finali nedeniyle eski bölümlerinide veriyorlar saat 20:35 de cnbc-e yi aç görürsün harika bi dizi

ok hocam bakarım
  • quote:

arkadaşlar ben hiçbir bölümünü kaçırmadım my name is earl ın çok zevkli şamata bir dizi hele kardeşi rayn mi nedi war ya şişko o çok komik sezon finalini de izledim artık birkaç ay sonra yine yapışcam tv ye

+1 bende de cok komik guzel bir dizi
    ama ben sezon finalini kacirdim...nooooldu finalde?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

arkadaşlar ben hiçbir bölümünü kaçırmadım my name is earl ın çok zevkli şamata bir dizi hele kardeşi rayn mi nedi war ya şişko o çok komik sezon finalini de izledim artık birkaç ay sonra yine yapışcam tv ye

+1 bende de cok komik guzel bir dizi
    ama ben sezon finalini kacirdim...nooooldu finalde?????

Finalde 1. bölüme flashback yaptılar. Ama bizim izlemediğimiz kısımları ve biletin tekrardan Earl'e nasıl ulaştığını gösterdiler.

• hdenk geldiğimde izliyorum diziyi gerçekten çok komik
  • en çok güldüğünüz bölüm hangisi? benim Earl ile kardeşinin su tankerimiydi neydi mahsur kaldıkları bölümdü.sonunda baya bi gülmüştüm.bide Joyun çocuklarıyla ilgi olan bölümdü.
  • ben cnbc dekı tum sitcomlara bayılıom ama earl ve malcom un yeri ayrı tabe
    ayrıca o şişko kardesi bide butterfly efect te gorsenız aradakı ucuruma sasarsanız
  • dizi komik olunca, savunduğu felsefeyede aynı muameleyi yapıyoruz.
    Buna karşılık Karma felsefesi son derece mantıklıdır.
  • Tabii böyle söyleyince, bir parça ayakları havada kalıyor.
    Şöyle düşünün: 'Çin'de bir kelebek kanat çırptığında Amerika'da zelzeleye neden olabilir' tümcesinin açıkladığı da Kelebek Etkisidir.
    Ya da yolda bir köpeğe tekme attığınzda, köpeğin ısırdığı bir insanın yarattığı gerilim kötü enerjisinin hiç durmadan dünyayı dolaşacağı teorisi vardır. Yani dizideki kadar hızlı dönüşü yoktur ama mutlaka döner, sizi bulur.
  • bu adamın dizi içindeki resimlerini pcden baskı alıp poster yapıcaktım kız kardeşim izin vermedi
    konusu çok güzel gerçekten
    nadide ülkemizin azap yolu, büyük yalan, gel bide sen vur tarzı dizilerinden sıkılanlara tavsiye edilir
    türk dizi düşmanı değilim, sadece değişim
    bu arada ben bu adamı fareye benzettiyorum
  • katılıyorum kesinlikle,yabancılar daha iyi dizi-film yapıyolar bence.bayılıyorum ben bu my name is earl'e matrak bi dizi gerçekten bir bu bir de prison break
  • Ben diyecek söz,yapcak yorum bulamıyorum mükemmel bi dizi sezon finali hele abi duygu ve komiklik ikiside var daha ne olsun zaten tipler oyunculara tam olmuş şimdi kardeşin ismini araştırıcam kafama takıldı izleyin asla kaybetmezsiniz...
  • dizi insn haytına güzel bir soluk getiriyor. tabi banada. mesela o otelde deki kat görevlisi çok güzel. bir türlü resimlerini bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

dizi insn haytına güzel bir soluk getiriyor. tabi banada. mesela o otelde deki kat görevlisi çok güzel. bir türlü resimlerini bulamadım

nasıl bulamazsın yaw

Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #1
    Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #2
    Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #3

My Name is Earl (2005-2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 12 Ağustos 2006; 17:11:35 >

• Valla komik bi dizi ben de fırsat buldukça izliyom,bi bölümde üniversitedeki hatuna yazıyodu da arılar earl'e yazmıştı amma gülmüştüm
  • geçen gün atv de yayınlayacakları bi filmin reklamı vardı..başrode bizim earl oynuyo..bıyıksız hali çok komikti

bu arada yeni sezonda devam edecek di mi bu dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 13 Ağustos 2006; 12:14:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

dizi insn haytına güzel bir soluk getiriyor. tabi banada. mesela o otelde deki kat görevlisi çok güzel. bir türlü resimlerini bulamadım

nasıl bulamazsın yaw

Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #1
    Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #2
    Nadine Velazquez resimler tıkla!.. #3

Ne zmn cıkıyodu bu dizi.Ben izlemeye karar verdim

• @tracy
    yeni sezon derken cnbc-e 2006sonbahar'ı kastediyosan devam edemez çünkü amerika'da bile 2.sezon 21eylül'de başlıyor yani bir sonraki sene devam etme ihtimali yüksek earl'ün

@= RaiKoNéN =
    1.sezon tekrar bölümleri 21ağustos'ta başlıyor, h.içi hergün 20:30'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 13 Ağustos 2006; 12:26:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

@tracy
    yeni sezon derken cnbc-e 2006sonbahar'ı kastediyosan devam edemez çünkü amerika'da bile 2.sezon 21eylül'de başlıyor yani bir sonraki sene devam etme ihtimali yüksek earl'ün

hadi yaaa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.