Şimdi Ara

My Name is Earl (2005-2009) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
12.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off yaa keşke Amerika ile aynı koşullar altında izleseydik diziler filmler falan ne güzel olurdu
  • dizi amerikada başladı arkadaşlar..dün 3. bölüm yayınlandı..

ben ilk iki bölümü izledim..üçüncüyü şimdi indiriyorum

sanki yeni sezon daha az komik gibi ama yinede gayet eğlenceli

bu arada nadine velanques hayranları keskinlikle 2. bölümü bulun bi yerden..ekrana yapışarak izleyeceksiz
  • dizinin ilk sezonu elimde var ilgilenenler özel mesaj atabilirler.
  • 2.ci sezon 27 şubat salı gününden itibaren başladı arkadaşlar.

ben kaçırdım ilk bölümü tekrarı ne zaman bilen var mı?
  • Valla saatini de yazarsanız süper olacak. Çok güzel bir dizi bu yaw. Hele hatırlıyorumda ilk fragmanı aklıma geliyor. madde bilmem kaç deyip yaşı reşit olmayan çocuklara bira almak ve onlardan bu biraları çalmak diye bi karma maddesi vardı bilenler bilir.
  • her salı 20:00 da cnbce de.

galiba hafta sonları tekrarı da oluyordu. hangi gün hangi saatteydi tekrarları yav ...
  • Pazar günü saat 11de tekrarı, ayrıca belirtiyim ilk bölümü çok iyi bulmadım.İlk sezona göre konuşuyorum.
  • Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK TOWER -- 2 Mart 2007; 23:15:48 >
  • indirdim bütün bölümlerini sample larına baktım biraz, hoş bi diziye benziyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Nası bi dizi bu ya? Güzel mi?

sen ne diyon sen bunu izle türkiyedeki türk dizilerin hiçbirini izlemessin
  • 1 scrubs 2 bu bunlarin uzerine dizi tanimam bide kardesime sevdirebilseydim ben 1. bolumu iyi buldum ama devami daha iyi merak etmeyin
  • geceleri oluyor tekrarları ben genelde o bölümlerini izliyorum...bayılıyorum bu diziye yaaa...bizim ağalı,töreli,vurdulu kırdılı diziler nerde bu diziler nerde?
  • tekrarı şu an başlıyor...
  • bu gün 2.ci sezonun ikinci bölümünü izledim ama nedense zevk vermedi bu bölüm de...
  • izleyin izleyin bazı bölümler sıkıcı gelse de çok güzel bölümler var ilerde.bugün 17 ve 18. bölümleri izledim.17 harikaydı
  • Elimde my name is earl 1. sezon tamamı türkçe alt yazılı, kutulu ve kapaklı olarak var(formatı div-x).bunun haricinde elimde 57'ye yakın yabancı dizi var ilgilenenlere mail yoluyla dizi ve fiyat listesini yollayabilirim,tüm diziler kutulu ve orjinal kapaklarıyla gönderilecektir.listeyi isteyenler mail adreslerini yada sormak istedikleri dizileri özel mesaj yoluyla gönderebilir yada sorabilirler.Diziler ekte gösterilen fotodakiyle biriebir aynı şekilde gönderilir.

My Name is Earl (2005-2009)
  • dünkü jump jump "zıpla zıpla" olayı süperdi yaa...

zaten brezilyalı idi sanırım kız...dehşetti...aynı zamanda da çok komik....
  • brezilyalı değil meksika mı ne öyle bi yer
  • gerçekte porto rikoluymuş Nadine Velazquez .
  • Süper dizi. Oyuncularda süper. Başladım btiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.