Şimdi Ara

My New İntro ^^Tamamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu ve müzik seçimini tamamladım yorumlarınızı bekliyorum :)

Son olarak bunda karar kıldım

http://www.youtube.com/watch?v=9mdsa0JziY0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 2 Temmuz 2009; 22:59:58 >

• Hocam ben ilk videodaki müziği daha çok beğendim. Devil's spirit ile tekno müzik pek olmamış daha bi gaza getirici müzikler daha çok uyar. Genel olarak videonu da beğendim, başlangıç olarak güzel
  • ilki daha güzel kardeşim
  • Yukardaki Klasik Bir İntro Müziği (nin biraz sert hali ) . Ben tam karar veremedim ama alttaki daha cekici geldi . Güzel yapmıssın tebrikler ...
  • Bencede 2. videoya müzik uymadı ama ilk müzikte çok klasikleşti peki siz nası bi muzik önerirsiniz ?
  • Gaza Getiren ve Biraz daha heyecanlı bir sarkı olabillr . Mesela alttaki cok eğlenceli olmus
  • Birde saw theme ile denim güzel gitti sanki
  • Bekliyoruz . Buraya ekle
  • Ekledim Sanırım süper gitti bu videoya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 2 Temmuz 2009; 16:17:37 >
  • Bence Gayet iyi olmus TAm videoya + chara göre
  • Bende Silkroadda Video cekmek istiyorum. Kullandığın programın ismini ve linkini verir misn . Gerekirse pm olarak ...
  • Fraps ile çekiyorum sony vegas 8.0 ile editleyip düzenliyorum.Senin için frapsın linkin pm den atarım şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

Ekledim Sanırım süper gitti bu videoya

en iyisi bu olmuş içlerinde
  • Saol :=)
    quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

Ekledim Sanırım süper gitti bu videoya

en iyisi bu olmuş içlerinde
  • karar kıldığın müziğin ismini yazarmısn
  • İlki en güzeli bence
  • saw final theme youtube a yaz bulursun
    quote:

Orjinalden alıntı: |slay|

karar kıldığın müziğin ismini yazarmısn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 2 Temmuz 2009; 18:38:52 >
  • 3. müziğin adını söylermisin
  • benim kullandığım video programlari genelde kisa süre video cekiyodu paralı idi. yada cok yüksek mb da video kayıt ediyordu. fraps bedava mi ? birde attigin linkde virüs cikti :(
  • DJ raaban - crying soul

attığım linkteki frapsı bizzat ben kullanıyorum nod 32 virüs bulmuyor pmden attıgım sınırsız çekim ama frapsın tek kötü yanı büyük kaydetmesi onuda total video converter ile ayarlarsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.