Şimdi Ara

My New İntro ^^Tamamlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fraps ın sitesinden de indirebilir miym ?
  • Sınırsız olmaz başka bişey sorucaksan pm den sor lütfen
  • Bir daha çek bence aynı enstantaneleri. Karakterin ismi ve guild ismi görünüyor; ki bu da amatör bir hava katıyor. SAW müziğinden ise artık illallah geldi! Devil Spirit temalı bir intro oluşturmada kararlı isen, daha metal yönü ağır basan bir müzik seçmeni tavsiye ederim.
  • Öncelikle yorumun için saol.Charın ismi ve guildi üstünde durucam haklısın amatörce duruyor saw müziğine hiç bi introda rastlamadım ve videoya tam uydu desem yeridir bu müzikte kararlıyım ama metal yönü ağır basan bi müzik gösterirsen şöyle senin favorilerinden belki fikrim değişebilir şuan en çok hoşuma giden bu oldu :)
    quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Bir daha çek bence aynı enstantaneleri. Karakterin ismi ve guild ismi görünüyor; ki bu da amatör bir hava katıyor. SAW müziğinden ise artık illallah geldi! Devil Spirit temalı bir intro oluşturmada kararlı isen, daha metal yönü ağır basan bir müzik seçmeni tavsiye ederim.
  • Video açılmadı link verebilir misin
  • http://www.youtube.com/watch?v=9mdsa0JziY0
    quote:

Orjinalden alıntı: Brachiapod

Video açılmadı link verebilir misin
  • aha bi vegasçı daha :)) Hafta sonuna kadar güzel bi video hazırlıyorum bende :)) Bakalım nasıl birşey çıkıcak..
  • Merakla bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

aha bi vegasçı daha :)) Hafta sonuna kadar güzel bi video hazırlıyorum bende :)) Bakalım nasıl birşey çıkıcak..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.