Şimdi Ara

My Photo stream fotoğraflar Silinmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ocağınıza düştüm. I phone 4s kullanıyorum. Telefonumda fotoğraflar sekmesinde bazı fotoğraflar vardı onları sorunsuz şekilde sildim ama MY PHOTO STREAM diye bi Klasör var onun içindeki fotoğrafları silemiyorum.fotoğrafları işaretliyorum SILME KUTUCUĞU YERINDE EKLE yazıyo. 1 saat içinde onları silmem lazım. Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar/fotoğraf-kamera/fotoğraf Yayını'nı kapatmayı bir dene dostum. Olmadı iCloud fotoğraf paylaşmayı da kapat.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Ayarlar/fotoğraf-kamera/fotoğraf Yayını'nı kapatmayı bir dene dostum. Olmadı iCloud fotoğraf paylaşmayı da kapat.

Kardeşim ı cloud ve ayarlardaki fotoğrafla ilgili ne varsa kapattım yine olmadı . Kimse çözüm sunmazsa En son Reset düşünüyorum

• benim de aynı sorunum var; siz nasıl hallettiniz? reset dışında yolu yok @uA-Neymar mu?
  • tuyra T kullanıcısına yanıt
    Mesajını yenı gordum ve evet sorunu hallettım :)
  • uA-Neymar U kullanıcısına yanıt
    Nasıl hallettiginizi de yazsaniz guzel olur ayni sorunu yasayanlar icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu fotograflar ı cloudla ılgılı bı sorundan kaynaklanıyor.Fotografları telefondan kaldırmanız ıcın telefonu Itunes'a baglayıp ı tunes ıcınden sılmenız gerekıyor.Itunesdan telefona mp3 atmak gıbı dusunun**** dosyalarını da ı tunes olmadan ekleyıp-sılemezsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.