Şimdi Ara

MyFilm Prodüksüyon Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim,kardeşlerim.Lise 3 öğrecisiyim yarıyıl tatili sebebiyle kendime iş arıyordum.İnternette gezerken öylesine 3 ajansa ve burger king e başvurdum.3 ajanstan da geri dönüş aldım

1-ABC Ajans
    2-Toraman Ajans
    3-MyFilm Prodüksüyon

En son bugün MyFilm Prodüksüyon beni reklam filmi olduklarını görüşmek istediklerini söyleyip cumartesi 12'ye randevu verdiler.

Bu ajanslar hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa bu öğrenci kardeşine sevinirim.

• Bİ fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_KrT

Merhaba abilerim,kardeşlerim.Lise 3 öğrecisiyim yarıyıl tatili sebebiyle kendime iş arıyordum.İnternette gezerken öylesine 3 ajansa ve burger king e başvurdum.3 ajanstan da geri dönüş aldım

1-ABC Ajans
    2-Toraman Ajans
    3-MyFilm Prodüksüyon

En son bugün MyFilm Prodüksüyon beni reklam filmi olduklarını görüşmek istediklerini söyleyip cumartesi 12'ye randevu verdiler.

Bu ajanslar hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa bu öğrenci kardeşine sevinirim.

50tl istiyorlar fotograf cekilecek diyerek. Dedim para yok zar zor geldim buraya... Tamam bi 10tl bırakın gerisini havale yaparsınız dedi. Tmm dedim. Umidi kesmistim gecen guN aradilar. Sinema filmimize sizi seçtik gelin senaryoyu teslim edelim dediler. Hic oyunculuk tecrubem yok bunu belirtmistim kendilerine. Cok büyük ihtimal gidince olacak olan su olacak bana: Oyunculuk egitimi icin 1000tl vereceksin cok zengin olacaksin vaadleridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese aynu şeyi söylüyorlar sigortasız çalıştırıyorlar aman diyeyim bulaşmayın rezilliktir.Arkadaşımın ajansı vardı ordan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.