Şimdi Ara

MyGameArea' dan sXe indirmeyin !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Size uyarı için açtım bu konuyu. Kesinlikle MGA karşıtı değilim aksine şu an 1 tane maç serverım var. Her neyse gelelim konuya. Bir söylenti duydum ve deniyim dedim. Ne mi oluyor anlatiyim :

Kendisini akıllı sanıp, sitesinde bulunun sxe setup ına + 1 dosya ekleyerek, bu dosyayı yükleme esnasında system32 klasörüne yolluyor.
    Yollayınca nemi oluyor ?
    Bi Setup'ı kurduktan sonra, o bilgisayarda bir kaç siteyle beraber, Türkiyenin En iyi Cs Hostlarından biri olan Oyunyöneticisi serverlarına, sitesine ve daha birden çok host ve büyük forumlara giremiyorsun.

Ben de artık serverımı kapatıp WASP' a geçeceğim.

Bilgilendirdiysem ne mutlu

• bunun farkına nasıl vardın ?
  • bu söylentiyi duydum. ondan sonra indirdim bu MGA' nın sXe' sini. Gerçekten de System32 dosyasına bir şeyler gönderiyor. Zaten virüs programım da sildi sxe' yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MixeR-

bu söylentiyi duydum. ondan sonra indirdim bu MGA' nın sXe' sini. Gerçekten de System32 dosyasına bir şeyler gönderiyor. Zaten virüs programım da sildi sxe' yi

Zaten öyle bir yapmışlarki indirdikden sonra elim gitmiyor setubu açmaya. O yüzden Sxe nin anasayfasından indiriniz.
  • Offical sitesi varken neden sağdan soldan indirirsiniz hiç anlamıyorum ki
  • üşeniyor millet
  • adam haklı inanmazsanız hosts/etc klasörüne bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS2 - TRARMY # SUNUCU REKLAMI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oho bu çok uzun zamandır belli idi zaten, yeni bir şey değil ki :D Millet uyuyor, pek anlamıyorlar bu davaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

Oho bu çok uzun zamandır belli idi zaten, yeni bir şey değil ki :D Millet uyuyor, pek anlamıyorlar bu davaları.

ben de bi arkadaşımdan duydum. benim de bilgim yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.