Şimdi Ara

myko hakkında bilgi isteyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen atla gel odine okadar kapışmak istiyosan hem senin 60a kasman daha kolay olur, hatta 2 lvl de benden hediye olur sen 62e kas ben senle yine kapışacam
    (yenmeyide yenilmeyide hazmedebildikten sonra sorun yok )

quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

keske xyodıns de olsaydınız kapısırdık once bı 66 ya kasında sonra kapısısrız
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedShade

sen atla gel odine okadar kapışmak istiyosan hem senin 60a kasman daha kolay olur, hatta 2 lvl de benden hediye olur sen 62e kas ben senle yine kapışacam
    (yenmeyide yenilmeyide hazmedebildikten sonra sorun yok )

quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

keske xyodıns de olsaydınız kapısırdık once bı 66 ya kasında sonra kapısısrız

yenılmeyı hasmedememem

saka bır yana 66 ya ben kasmadım ama benım charım nıhayetınde

• quote:

hyr öyle değil eslantda mc yapmak serbest sadece, paralı olsanda olmasanda, resmi sitesinden bakarsan kişilerin banlanma sebebi herzaman eslant dışında mc yapmaktır

quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

myko uskodan çok daha ii ama bu aralar lagdan bi şey yapılmıyo.mc serbest gibi bi şey (paralı üyeysen) ... ]

asylum diye bi clankiler roan camp da 70 oldu hepsi...estlant felan hikaye ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i love this game!!! -- 15 Şubat 2006 16:50:30 >
  • beyler eger dediğiniz gibi ii bi yerse bu myko bende gelmek isterim indirebileceğim bi site adresi verirseniz sewinirim ...myko.com acılmıo başka bi adres varmı
  • http://www.knight-online.com.my/ bu adres mykonun sitesidir. herşeyi bulabilirsin.
  • arkadaslar ben myko yu yükledim ama update ( nasıl yazılıosa ) yapmııııoooo neden ? bişi felan demio sadece duruo bende bakıom
  • BANA SIKIONUZ GİBİ GELİO BİZİM ARKADAŞTA OYNAMIŞ BOL BOL KÜFÜR VARMIŞ LAGGG ÇOKMUŞ SONRA DUPE DOLUYMUŞ VE KOXP CU ÇOKMUŞ USKO DAN DAHA KÖTÜYMÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: olion

arkadaslar ben myko yu yükledim ama update ( nasıl yazılıosa ) yapmııııoooo neden ? bişi felan demio sadece duruo bende bakıom

şuan turktelekomdan kaynaklanan prolemden yükleyemiyo olabilirsin.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_ryan

BANA SIKIONUZ GİBİ GELİO BİZİM ARKADAŞTA OYNAMIŞ BOL BOL KÜFÜR VARMIŞ LAGGG ÇOKMUŞ SONRA DUPE DOLUYMUŞ VE KOXP CU ÇOKMUŞ USKO DAN DAHA KÖTÜYMÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

bu arada arkdaşın bence yanlış servera girmiş..sen insanalara kötü davranırsanonlarda sana davranır...lag eskiden vardı.. ne güzel bitti dedik şuan turktelekomdan kaynaklanan arızadan dolayı lag var..sadece eslantta mc serbert..şuan raon veya belluada makro kuranlar banlanıyolar..ama zaten 1 hafta serverda takıl görürsün ortamı:)

• kesinlikle arkadaşa katılıyorum!!

bu arada kardeş sen hangi serverdeydin? görüşelim seninle

quote:

Orjinalden alıntı: djtiesto

quote:

Orjinalden alıntı: er_ryan

BANA SIKIONUZ GİBİ GELİO BİZİM ARKADAŞTA OYNAMIŞ BOL BOL KÜFÜR VARMIŞ LAGGG ÇOKMUŞ SONRA DUPE DOLUYMUŞ VE KOXP CU ÇOKMUŞ USKO DAN DAHA KÖTÜYMÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

bu arada arkdaşın bence yanlış servera girmiş..sen insanalara kötü davranırsanonlarda sana davranır...lag eskiden vardı.. ne güzel bitti dedik şuan turktelekomdan kaynaklanan arızadan dolayı lag var..sadece eslantta mc serbert..şuan raon veya belluada makro kuranlar banlanıyolar..ama zaten 1 hafta serverda takıl görürsün ortamı:)

• benim bilgiler altta yazıyoeğer bana diyosan:)
  • oo deimos muş yaw : )) neyse konuyu dağıtmayalım...
  • quote:

anlatmaya başlıyım:)
    Amerikan serverından tek farkı... upgrade yöntemi eski..itemlar ayrılmamış.
    serverda şuan gülemyin ama 1adet +8 raptor 1adet+9 ironbow2 adette +8 shard varmış... bu görünenler:)
    ...

odinde orclarda benim gördüüm 10tane +8raptor 9tanede +8shard war nası 1tane senin bilgilerin doru olduundan eminmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::_CrAcK_::

quote:

serverda şuan gülemyin ama 1adet +8 raptor 1adet+9 ironbow2 adette +8 shard varmış... bu görünenler:)
    ...

odinde orclarda benim gördüüm 10tane +8raptor 9tanede +8shard war nası 1tane senin bilgilerin doru olduundan eminmisin?

dikkat edersen benim takıldığım server deimos.şuan en çok girilen ve en yeni server o. Odin dediğin server eski vede şuan en az kişinin olduğu server.evet odin için söylediklerin doğru olabilir...en son ne zman girdin...!!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ::_CrAcK_::

quote:

...

dikkat edersen benim takıldığım server deimos.şuan en çok girilen ve en yeni server o. Odin dediğin server eski vede şuan en az kişinin olduğu server.evet odin için söylediklerin doğru olabilir...en son ne zman girdin...!!!

Bir kaç Sorum OLucak Server lıstten Gırecegımız server a her zmn gırıo demı yanı bole usko dakı gıbı premıum olayı yok demı ? Ayrıca Uyelık Atıyorum Msla bronze Uyelık ne kdr ? Bırde Macro serbest ise Myko ıcın macro porgramını ındırebılecegımız bı link werebılırmısın
    Sımdıden Cvplar ıcın Ty!

• Arkadaşım merhaba

Bir kaç sorum olucak sana... Yardımcı olursan çok memnun olurum

Mykoda Premium alımını detaylı bir sekilde anlatırmısın MSN ekledim seni ?

MYKO da karakter silinirken İD istiyyor nerden bulabilirim ? Silinebiliyormu karakter ?

MYKO da bir chardan Başka bir Chara tek karakter transferi yapılıyor mu ?

BU sorularımı cevaplarsan cok memnun olurum şimdiden cok tesekkurler
  • Benım yazdıklarım nıye cıkmıor ya Neyse Bıda yazıyım Ilk sorum yukarıdakı gıbı
    Ikıncısı ıse su Macro Serbest denıldı Peki myko ıcın guvenılır bı macro programının lınkı warsa atabılırmısın 3.sü ise uyelık sıstemı uskodakı gıbı mı bronze gold sılver zart zurt fln mı yoksa daha deısık bı sıstemmı
    mevcut? cvplar ıcın ty :D
  • ark.lar yeni başlıcam MYKO ya acaba hangi serverda seri kasılırım?
  • BEN MYKO DA ÜYELİK AÇTIM AMA USKO YU BIRAKIP GELİRSEM HUMAN MI KARUSMU OLAYIM VE HANGİ SERVERDA AÇAYIM.BANA LwL KONUSUN DA YARDIMCI OLACAK BİRSİNİN YANINDA OLMAK İSTERİM
  • deimos ta princ32245 nickli karus assasin açıcam ama kasacak olan varmı sonra herşeye 0 dan başlamayalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.