Şimdi Ara

myko hakkında bilgi isteyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amerikan serverından tek farkı... upgrade yöntemi eski..itemlar ayrılmamış.
    serverda şuan gülemyin ama 1adet +8 raptor 1adet+9 ironbow2 adette +8 shard varmış... bu görünenler:)
    server fiyatları ucuz..şuam turktelekom yüzünden baya bi lag var ama oda geçici.hım genel olarak 16 yaş üstü var ..çoluk çocuk yok..çünkü internet kafelerde myko yok..arkdaşlık ortamı çok güzel..eskiden serverda bişey bulamazdın şuan ne arasan var:) eğer sağlam oynayanlar varsa gelmesini tavsiye ederim. areste oyna oyna hep aynı yerdesin dimi..ama mykoda yükselme ihtimalin var... dupe yok. dolandırıcı yok.biraz makrocu var ama:) o kadarda normal.. neyse sormak istediğiniz bişey olursa beklerim. elimden geldiği kadar cvp vermeye çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtiesto -- 15 Şubat 2006 1:07:17 >

• deimos a gelsem item ve lvl yardımı yapabilirmisin
    item class ı yok malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alarik

deimos a gelsem item ve lvl yardımı yapabilirmisin
    item class ı yok malum
    lvlde yardımcı olurumda itemda şuan yardım edemem.. malum üstümü dizicem shell yapıcaz:) siftah yaptım chıtın shell pauldron aldım geriside gelicek:)ama o an yardım etmeye çalışırım elimden gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtiesto -- 15 Şubat 2006 1:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtiesto

lvlde yardımcı olurumda itemda şuan yardım edemem.. malum üstümü dizicem shell yapıcaz:) siftah yaptım chıtın shell pauldron aldım geriside gelicek:)ama o an yardım etmeye çalışırım elimden gelirse

Alıntıları Göster
    ke oynamaya myko'da başlamıştım ama çooooook boş yaw... sıkıyo insanı bi süre sonra ve çok fazla lag lar ama iyi yanları da var tabii; mesela arkanızdan ''aga aga'' diye koşturan velet takımı yok orda ve itemler komiklik derecesinde ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Phyrex

ke oynamaya myko'da başlamıştım ama çooooook boş yaw... sıkıyo insanı bi süre sonra ve çok fazla lag lar ama iyi yanları da var tabii; mesela arkanızdan ''aga aga'' diye koşturan velet takımı yok orda ve itemler komiklik derecesinde ucuz

Alıntıları Göster
    Velet????

• quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

Velet????

Alıntıları Göster
    veletler de yok çoğu kişi evden oynadığı için çoluk çocuk az.
    item upgrade zor
    para yapmakda zor
    hileciler yok
    dolandırıcılar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

Velet????

Alıntıları Göster
    bende myko odin de oynuyorum, eskiden daha iyi idi simdi lag problemi var biraz,

gelecekseniz 1 kac tavsiyede bulunayım

human olmayin saglan human klanı yok, human klanları genelde malezyalılar

server uskodan cok ucuz mesela +1 raptor 40m civarı, chitinler 3-4m

eslantta 30 tane boss var ama kesen yok zaten.

eslantta macro (kohack) serbest.

dolandırıcılık dupe vs yok.

yabancılar cok seviyeli, türkler haric abyys de kimse kimseye saldırmaz.

premium olursaniz elinizi öperler. (e-games yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 15 Şubat 2006 9:49:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

bende myko odin de oynuyorum, eskiden daha iyi idi simdi lag problemi var biraz,

gelecekseniz 1 kac tavsiyede bulunayım

human olmayin saglan human klanı yok, human klanları genelde malezyalılar

server uskodan cok ucuz mesela +1 raptor 40m civarı, chitinler 3-4m

eslantta 30 tane boss var ama kesen yok zaten.

eslantta macro (kohack) serbest.

dolandırıcılık dupe vs yok.

yabancılar cok seviyeli, türkler haric abyys de kimse kimseye saldırmaz.

premium olursaniz elinizi öperler. (e-games yani)

Alıntıları Göster
    arkdaşlar evet eskiden az kiş vardaı ama şuan sayı gittikçe artıyo...

• quote:

Alıntıları Göster
    odin1-2 serverlarında az kişi var zevkli olmuyo
    deimos veya xydonis de başlayın derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

odin1-2 serverlarında az kişi var zevkli olmuyo
    deimos veya xydonis de başlayın derim ben

Alıntıları Göster
    deimosta başlayın:)derim''''
  • quote:

Alıntıları Göster
    iyide kardeşim mykonun en noob serveri odin dir odinde bile şuanda 10'un üstünde shard +8, 3-5 tanede shard-darkvane +9 var dediğin kadar düşük değil sayılar, ki odin serverler arasında en yenisi sadece 14 tane lvl 70 adam var xydonis de bu sayı sadece bir clanda var

ama diğer söylediği şeyler doğru çoluk çocuk bayaa az, ve yükselme şansın çok fazla! mesela ben iki gün öncesine kadar item dizdiğim için clanım yoktu ama şuan clan listesindeki human clanların 4. en iyisine girdim, siz en iyisine dahi girebilirsiniz, yeterki iyi birşeyler yapın....

lag olayına gelince bir çözüm bulmaları lazım zaten az olan kişi sayısı daha da azaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: RedShade

iyide kardeşim mykonun en noob serveri odin dir odinde bile şuanda 10'un üstünde shard +8, 3-5 tanede shard-darkvane +9 var dediğin kadar düşük değil sayılar, ki odin serverler arasında en yenisi sadece 14 tane lvl 70 adam var xydonis de bu sayı sadece bir clanda var

ama diğer söylediği şeyler doğru çoluk çocuk bayaa az, ve yükselme şansın çok fazla! mesela ben iki gün öncesine kadar item dizdiğim için clanım yoktu ama şuan clan listesindeki human clanların 4. en iyisine girdim, siz en iyisine dahi girebilirsiniz, yeterki iyi birşeyler yapın....

lag olayına gelince bir çözüm bulmaları lazım zaten az olan kişi sayısı daha da azaldı

Alıntıları Göster
    benim oynadım servera bakarsan anlarsın.deimosta öyle gel bi incele istersen:)

• quote:

benim oynadım servera bakarsan anlarsın.deimosta öyle gel bi incele istersen:)

Alıntıları Göster
    oraya girmedim daha önce hiç ama xydonis de adamım var ve xydonis uskodaki ares gibi bir sürü lvl 70 adam ve yüzlerde +8 +9 lar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedShade

oraya girmedim daha önce hiç ama xydonis de adamım var ve xydonis uskodaki ares gibi bir sürü lvl 70 adam ve yüzlerde +8 +9 lar

Alıntıları Göster
    orası doğrudur..geçen gün rollback olucak diye herkesin elinde +8 shard vardı:)
  • quote:

orası doğrudur..geçen gün rollback olucak diye herkesin elinde +8 shard vardı:)

Alıntıları Göster
    zuhahaha bendede vardı süperler ama yaw 1,6k attack ile troll warriora solo dalıyodum arkamda basit bi healer ile crimson kesiyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alarik

item class ı yok malum
    quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

item class ı yok malum

BEN ÖBÜR TOPİCDE YARDIM İSTEDİMDE LAF ETMİŞTİN DAHA NE KONUŞUON YÜZSÜZ HETİF
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmalaan

quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

item class ı yok malum

BEN ÖBÜR TOPİCDE YARDIM İSTEDİMDE LAF ETMİŞTİN DAHA NE KONUŞUON YÜZSÜZ HETİF

Alıntıları Göster
    bi anlık geleceği yaşadın işte umarım öyle olursun:)
  • quote:

bi anlık geleceği yaşadın işte umarım öyle olursun:)

Alıntıları Göster
    myko uskodan çok daha ii ama bu aralar lagdan bi şey yapılmıyo.mc serbest gibi bi şey (paralı üyeysen) ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: i love this game!!!

myko uskodan çok daha ii ama bu aralar lagdan bi şey yapılmıyo.mc serbest gibi bi şey (paralı üyeysen) ...

Alıntıları Göster
    hyr öyle değil eslantda mc yapmak serbest sadece, paralı olsanda olmasanda, resmi sitesinden bakarsan kişilerin banlanma sebebi herzaman eslant dışında mc yapmaktır

quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: i love this game!!!

Alıntıları Göster
    keske xyodıns de olsaydınız kapısırdık once bı 66 ya kasında sonra kapısısrız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.