Şimdi Ara

mykol/gamefist g1 sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun zaan ara vermiş oldugum oyunumuza geri döndüm fakat bir sorunum var gamefist denen illet siteye üye olup pre aldığımda soyulan charımı tekrar eski haline getirmiştim aylar önce fakat bu char her nedense sifre kabul etmez hale geldi akabinde şifre değiştir/ unuttum butonları ile ekolaygamefirst gibi bir siteye yönlendirilmeye çalıştım :S ve sonuç sıfır.
    ve ögrendimki bu accont gamefirste hiç üye olmamış görünüyor her nasıl oldu ise ki bunda gerçekten sagmal item ve charlar mevcut idi lvlleri önemli deil lvl batsın.
    bundan vazgecim eskilerden bir baska accont ve gamefirstten yeni actıgım bir hesap ile kasmaya devam ediyordum bir pc iki farklı oturum ve 2 charla.
    charların birini alınır dierini satılır şeklinde pazara koyup yattıgımda sabah bir bakyorum dc ve gamefirste üye olmayan hesapta banned olmuşuz irtibata gecin iletisi.
    irtibata gecince ise

"Thank you for contacting the Knight Online Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

I regret to inform you that this account "........" has been closed, as someone with access to this account was observed performing an inappropriate activity which violates our posted Terms of Service policy. This account will not be unblocked and all current/future tickets will be closed with no further action taken.

Regards,"

"Selamlar ......,

Knight Online Müşteri Destek Ekibi ile temas için teşekkür ederiz! Size bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Bu hesap "......" Bu hesaba erişimi olan birisi Hizmet politikası bizim yayınlanmıştır Şartları ihlal eden uygunsuz bir etkinlik gerçekleştirmek gözlendi kapanmıştır size bildirmek için üzgünüz. Bu hesap ve unblocked olmayacak tüm geçerli / gelecekte bilet başka bir eylem ile kapalı olacaktır."

iletisini alıyorum bir çok arkadasım hesapların gamefirste gecmeyenleri kapandı diyip duruyor bu konuda bilgisi olan varmı ?
    yada yapabilecegim benim birşey varmı.
    iki ayda iki kes sıfırdan başlamak can sıkıcı bu arada hiç bir yazılım kops vs kullanmadım tek hilem 4 yıl önceki skil buglardı ozmanda oldukca saglam bir hesabım kapatıldı dersimi aldım.

• Su aralar oyundan hersey beklenir. Piskin piskin yorum yazip post kasma amaciyla degil gercek olan bir seyi soyluyorum. Suan charin soyulsa hicbir sekilde Platinium Premium un bile olsa sana kaybolan itemlarini geri vermiyorlar. Uzgun olduklarini belirtip konuyu kapatiyorlar. Cogu kisi sebepsiz ban yiyor, kimilerinde BAN coktan haketmesine ragmen ortalikda dolasip gereksiz yeye Lag yapiyor oyunda.
    Yani diyecegim o ki; oyunda en degerli itemlara sahip adam olsan 3 kurusluk bir koxper a yatarsin. O yuzden bence baslamak yerine birakma yollarini secin.
    Sorunun cevabina gelince K2 birkac hafta once birkac bin hesabi Ban ladi. Bu hesaplarin cogunlugu G1 e uye olmayan hesaplar geri kalanlarsa uzun zamandir kullanilmayan hesaplar. O yuzden muhtemelen senin hesabinda bu dalga ile aradan cikmistir. Cunku artik girisde Hesabiniz Block lanmistir gelmiyor sizin 1 kez o hesapla oyuna girmeniz bekleniyor. Sebebini anlamis degilim ama bu konuda bazi spekulasyonlar var.
    Sikma canini en iyisi bir muddet daha ara vermende fayda var.

• yanıt için teşekkürler
    ofisde boş zamanlar için ve aksamları can sıkıntısı için birebir bir oyundu benim için ama artık seninde belirttiğin gibi sadece can sıkıntıısı yaratıyor :(
    gecen hafta yeni bir accont ile iki günde 45 i gördüm kops er ler basımın etini yedi sende kullan diye hadi bi deneyelim zaten char ezik 2 dk evet daha kullanım nasıl nasıl ayarlanır kurcalarken elmorad da n cıkarken yolda yedi char banı bir günlük olarak :)
    aslında sevindim adamlar çalışıyor demekki diye ama halen her yere koxper dolu demekki g1' in bana garezi var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.