Şimdi Ara

Mymemory.co.uk Fırsatları-Rehber-Tartışma Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.948
Cevap
6
Favori
91.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek seferde en fazla ne kadarlık alışveriş yaptın acaba? Ben de büyük birşeyler alayım diyorum da takipsiz kargosuna güvenemiyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: utuman

ben şu ana kadar mymemoryden yaptığım 11 alışverişte sorun yaşamadım;hepsi elime ulaştı.Eğer ulaşmassa da yardımcı oluyorlar zaten.şu anda sterlin de uygunken nispeten güzel fiyatlar var
    sennheiser cx 300-II---50 lira
    koss ksc75---32 lira
    koss portapro---50 lira
    hepsinde posta bedava
  • 21 poundu geçmedi hiçbiri;ama bir seferinde postacı geldi ve 3 tane postamı beraber verdi ayrı ayrı checkout ettirmiştim onları alırken ve de aynı gün yollamışlardı oradan üçünü de.50 sterline feverfire hd485;63 sterline excom-zkko sansa fuze getirtti sorunsuz.Bir de ben 17 pounda şu ürünü getirttim linkteki rc dragonfly uçan böcek;
    http://www.mymemory.co.uk/Sport---Outdoor-Gadgets/Generic/RC-Dragon-Fly
    ve de kutunun büyüklüğü şöyle diyeyim en 60 cm;boy 60 cm genişlik 20 cm felan;öyle güzel paketlemişler ki 2 3 kat köpük;koruyucu kağıtzaten 1 kilo olan şey kutusuyla 1 buçuk 2 kiloya çıktı.Açıp bakmamışlar bile...Daha sorun yok bakalım;bazen güzel indirimler yapıyorlar...

• Benim de büyüklerden alasım var da 80 pound civarı, neyse öncelikli alacakları alayım da, sonra denerim artık...
  • Dragonfly bomba bişeymiş.. nasıl duvara çarpmadan uçurabiliyor musun? görüntüde baya hızlı uçuyor çünkü
  • hocam bhu kulaklıklar gerçekten orjinal mi?
  • Mymemory'dekiler orjinal...

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

hocam bhu kulaklıklar gerçekten orjinal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Mymemory'dekiler orjinal...

quote:

hocam bhu kulaklıklar gerçekten orjinal mi?

hocam cx 200 vardı shnnester ( bi ögrenemedim bunun yazılışını) cx200 kaybettim şimdi TR de cx200 street II 67 tl , memoryden cx 300 40 tl gibi bişi, siz hangi kulaklık tavsiye verirsiniz cx300 cx 300 II kafam karıştı bi yardım ederseniz sevinirim
  • Maildeki yazdıklarım dışında yazabilecek birşeyim yok..

quote:

hocam cx 200 vardı shnnester ( bi ögrenemedim bunun yazılışını) cx200 kaybettim şimdi TR de cx200 street II 67 tl , memoryden cx 300 40 tl gibi bişi, siz hangi kulaklık tavsiye verirsiniz cx300 cx 300 II kafam karıştı bi yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hifled

Dragonfly bomba bişeymiş.. nasıl duvara çarpmadan uçurabiliyor musun? görüntüde baya hızlı uçuyor çünkü

evde kontrol edemiyorum hızlı ve hassas kullanımı ustalaşmak lazım;ama dışarıda hem iyi yükseliyor hem de güzel uçuyor yönetmesi zevkli(uygun hava şartlarında)ama salon felan büyükse çocuklar için beginner modunda hoş bir eğlence oyuncağı.
  • Bu site paypal kabul ediyormu acaba? Sanal kartı paypal a yönlendirip kullanmak istiyorum. Paypal kabul ediyorsa çok iyi olur
  • PayPal kabul ediyor
    quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Bu site paypal kabul ediyormu acaba? Sanal kartı paypal a yönlendirip kullanmak istiyorum. Paypal kabul ediyorsa çok iyi olur
  • Merhaba mymemoryden adres doğrulamak için üstüme olan herhangi bir fatura istediler. Öğrenci old. için üstüme fatura yok ben de kredi kartı ekstresini gönderdim ama saçma olan ekstre adresimde sokak ve apartman adı değişik Yerlerse helal olsun yarın gidip bankaya yeni adresimi verip bir de onu göndericem bakalm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hifled

Merhaba mymemoryden adres doğrulamak için üstüme olan herhangi bir fatura istediler. Öğrenci old. için üstüme fatura yok ben de kredi kartı ekstresini gönderdim ama saçma olan ekstre adresimde sokak ve apartman adı değişik Yerlerse helal olsun yarın gidip bankaya yeni adresimi verip bir de onu göndericem bakalm

bunun nedenini bilen varsa ana başlığa ekleyeceğim;bu doğrulama bilgisi neden ve de hangi kartlar için isteniyor.Acaba banka ile olan bir durum mu,yoksa site kredikartı mı seçiyor?

• sorun kredi kartı değil adres sorgulama çünkü herhangi bir fatura da kabul ediliyormuş elektrik su doğal gaz gibi.. istersen screenshot koyabilirim.
  • iyi olur,herhalde adresin gerçekliğini sorguluyorlar.
  • mesaj aynen bu üstüme bir fatura olsa sorun olacağını sanmıyorum bir de benim ekstre bile eski adres saçmasapan oldu attığım mail. Yarın bankaya gidip adres değişikliği yapıp öyle deneyecem.

Mymemory.co.uk Fırsatları-Rehber-Tartışma Konusu
  • Bu maile nasıl cevap vericez? Yani nerden değil neyi kanıt olarak göstericez? Paypal bilgilerini doğrulamak istermiki bu site?
  • info@mymemory adresine elektrik su veya doğal gaz faturanı ya da banka hesap bilgini (o nasıl oluyor anlamadım) göndererek sipariş verdiğin adreste bulunduğunu kanıtlamanı istiyorlar aslında kolay birşey ama benim adıma fatura yok bankayla konuşacağım bugün..
  • ben cx300 aldım bakalım nezaman gelecek dün aksam yani 30.07.2009 tarihinde siparişimi verdim. merakla bekliyorum :)
  • ilk alışverişinse mailini kontrol etmeyi unutma adres doğrulama maili gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.