Şimdi Ara

mynete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamünalleyküm arkadaşlar 3 aydır mynetin e-mail bölümüne giremiyorum şifremi yazıyorum. biraz bekliyor sayfa görüntülenemiyor diyor mynetin ana sayfasına herşeye giriyor sadece e-mail bölümüne girmiyor bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• Baslat - Calistir - regedit yazip entera bas.
    Buraya git:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders
    Sag taraftaki "Common AppData" adli degeri C:\Documents and Settings\Kullaniciadin\Application Data olarak degistir.
    Buraya git:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
    Sag taraftaki "AppData" degerini %userprofile%\Application Data olarak degistir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencfenerbahceli1907

selamünalleyküm arkadaşlar 3 aydır mynetin e-mail bölümüne giremiyorum şifremi yazıyorum. biraz bekliyor sayfa görüntülenemiyor diyor mynetin ana sayfasına herşeye giriyor sadece e-mail bölümüne girmiyor bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

/>

mynet'in mailinden olabildiğince kaçının..
    eksiden logout yapardın, sonra aynen girerdin hesaba..saçmalık..

gencmail falan var turkce..o tarz seyler deneyin..

• serji kardeş dediklerini yaptım ama bende Common AppData adlı değer yok.Locan AppData,AppData değerleri var ne yapmam lazım.bi yardımcı olursan cok makbule gececek şimdiden sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

Baslat - Calistir - regedit yazip entera bas.
    Buraya git:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders
    Sag taraftaki "Common AppData" adli degeri C:\Documents and Settings\Kullaniciadin\Application Data olarak degistir.
    Buraya git:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
    Sag taraftaki "AppData" degerini %userprofile%\Application Data olarak degistir.

serji bimbaşım senın meslek nedir yaw..

her soruna mutlaka bir regedit çözümün var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.