Bildirim
mynetin e mail bölümüne giremiyorum
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kullanıcı adı şifreni yazdıktan sonra sayfa görüntülenemiyor derse ters tıkla dil kodlamasından Turkce Windowsu seç biraz bekle açılır -
Dil kodlamasından girmiyor olabilir.
IE ayarlarından sayfaya giriş engellenmiş olabilir (güvenlik için).
Herhangi bir firewall yazılımı varsa o engelliyor olabilir. -
dil kodlamasını yaptım olmadı -
kardes bilgisayarnda flash player 9 programı var mı? yokosa onu yukle ondan sonra açmayı dene kolay gelsin -
onuda yaptım olmadı ne yapıcağımı bilmiyorum artık -
modemini kontrol et resetle sonra yeniden yapılandır daha sonrada başka bi modemle dene ok sonrada sonuç yaz ama anlaştık hadi kolay gelsin. -
1 ay girmeyince hesap iptal oluyor diye biliyorum. -
büyük ihtimal bilgisayarından kaynaklanmakta
format vakti gelmiş olabilir -
Internet bölümüne taşınmıştır. -
arkadaşlar forma attım bilgisayara modemide resetledim olmadı başkasınınkinin modeminide denedim olmadı.ilginiz için teşekkürler olmucak herkhalde bu iş.valla cok şaşkınım bu durum karşısında -
hesabım iptal değil başka bilgisayardan girdiğiğmde acılıyo birtek benim pc den girmiyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X