Engelli indirimi hakkinda bir paylaşım yapmıştım kendini dev aynasında gören yetkilinin verdiği cevaplar resmen terbiyesizliktir dizi btkya şikayet edeceğim dediğimde tehdit olarak kabul ediyorum diyerek anında uyeligimi iptal ettiler Allaha havale ediyorum Rabbım bilir yapacağını gerçi gerek olsun sikayetvar gerekse hukuki sürece başvurma arefesindeyim direk gruptandanda engellediler hakaret yok küfür yok aman aman siz siz olun bu firmadan uzak durun fikirlerinizi alabilirmiyim neler yapılabilir comneti savunamlar yorum yapmasın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminne2828 -- 4 Nisan 2023; 13:23:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet Firması Hakkında Şikayetler
İnternet servis sağlayıcısı Comnet, kullanıcılarından gelen şikayetlerle gündeme gelmektedir. Comnet yorumlarını inceleyen tüketiciler, özellikle Comnet engelli indirimi uygulamasında sorunlar yaşandığını belirtmektedir.
Bazı kullanıcılar, Comnet'in engellilere yönelik indirimli tarife planına başvurmak istediklerinde zorluklarla karşılaştıklarını ifade etmektedir. Engelli bireyler, gerekli belgeleri sunduklarına rağmen indirimden faydalanamadıklarını bildirmektedir.
Diğer şikayetler arasında Comnet eksi olarak bilinen hizmet kesintileri, yavaş internet hızları ve müşteri hizmetlerinde yaşanan sorunlar yer almaktadır. Kullanıcılar, internet bağlantılarının sık sık koptuğunu ve müşteri hizmetlerine ulaşmakta zorlandıklarını belirtmektedir.
Comnet hakkındaki şikayetleri resmi şikayet platformlarına ve sosyal medyaya yansımaktadır. Tüketiciler, yaşadıkları sorunların çözüme kavuşturulmasını talep etmektedir.
Comnet, kullanıcılarından gelen şikayetlerin farkında olduğunu ve sorunları çözmek için çalıştığını belirtmektedir. Ancak, şikayetlerin devam etmesi, tüketicilerin Comnet'in hizmet kalitesinden memnun olmadıklarını göstermektedir.
Comnet'in hizmetlerinden memnun değilseniz, resmi şikayet platformlarına veya sosyal medyaya başvurarak şikayetinizi iletebilirsiniz. Ayrıca, alternatif internet servis sağlayıcıları hakkında araştırma yaparak daha iyi bir seçenek arayabilirsiniz.