Şimdi Ara

Myo lular Bilgisayar öğretmenliği yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 myo mezunu(bilgisayar programcılığı) bazı arkadaşlar öğretmenlik yapmayı düşündüklerini söylüyorlar.

Bilgisayar öğretmenliği yapmak için teknik eğitim fakultelerineden mezun olmak gerek miyor mu?

Eğer yapabiliyorlarsa 2 yıllıkların öğretmenlik yapması sizcede haksızlık değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O_g_u_z -- 22 Ekim 2006; 17:12:09 >

• müh. yada 4 yıllık bil. teknolojileri bölümünden mezun olursan ancak öğretmenlik yapabilirsin.
    bil öğr. açığı çok olduğu için müh vs de mecburen alıyorlar... ama 2 yıllıkların öğr. olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 22 Ekim 2006; 17:17:54 >
  • her yıl dikey geçiş sınavı yapıyor ösym.. 2 yıllık bilgisayar myo öğrencileri 4 yıllık bilgisayar öğretmenliklerini tercih edebiliyor.. ama tabi kontenjanlar çok az tahmin edileceği üzere..
  • daha önceden geçici olarak bil.öğretmeni olmayan yerlere myo bilgisayar mezunu olanların atamaları yapılıyodu

fakat bildiğim kadarıyla 2 yıldan beri yapmıyorlar

mutlaka fakülte mezunu olmak şart...
  • kadrolu değil ama sözleşmeli çalışıyorlar diye duymuştum.
  • Benim bildiğim öğretmenlik okumayan diğer fakültelerde öğrenim görmüş kişilerin öğretmen olabilmeleri için pedogojik formasyon dersi almaları gerek.
  • sözleşmeli olarak çalışabiliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.