Şimdi Ara

MYP İLE YATAY GEÇİŞ TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Myp ile yatay geçiş yapıp başka bir tıp fakültesinde 2. Sınıfa başlarken 61 ortalama ile reddedilme gibi bir durumum olur mu? Yoksa koşulsuz alıyorlar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Myp ile gecersen 1.siniftan baslarsin.İsterse ortalaman 100 olsun ortalamanin onemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DicleMech26 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an tıp fakültesindeyim 2. Sınıfa geçtim. Başka bir tıp fakültesine geçerken kabul ederler mi diye sordum

• kaskow kullanıcısına yanıt

Tabiki ederler.Ortalamanin yine onemi yok mesela bizim sinifta baska bir unide sinifta kalip bizim uniye mypyle gecen arkadaslar var.

Anladım hocam şu nedenle sordum: 70 ve üzeri ortalama şartı falan diyorlardı da o yüzden. Ben de biliyorum koşulsuz olduğunu ama bi ihtimal belki olabilir diye sordum

• Myp'nin kurallarini yök belirler her üni için aynidir gecis sartlari.Herhangi bir uni kafasina gore kosul koyamaz.Senin dedigin ortalama+myp nin kombinasyonuyla gecilen normal yatay gecis icindir.

Yani üni farketmez arastirmana bile gerek yok ulan bu okul farkli kosullar istiyor mu diye.

Haklısın hocam biliyordum da ben yine teyit etmek için sordum adamsın hahaha

Reis sen dicle makinada mı okuyosun

• kaskow kullanıcısına yanıt

Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.